Ez igy nem jó valamibaj vanén ugy emlékszem nekem a motor beindulásakor egyből villogott az egyes nem csak nagyobb fordulaton kérdezt meg a forgalmazót mit mond erre.
ha így elindulok beváltok 1 esbe, még mindig negativat mutat, majd csak 4 ezer fordulatnál irja ki az egyes számot beváltok 2 be a müszer is egyböl kiirja a 2 est , de ahogy emelem a fordulatot ö már vált a 3dik fokozatot mutatja pedig még csak 2be van , ugyan igy visszafeléis ha pl. 4est mutat és lassitok nem váltok vissza ö visszavált még az 1es ig is .
Igen villog felváltok 6 ig ki is irja megvarom , hogy felvilanyon a 7 es szám megállok nem váltok sehová megnyomom a gombot 2 másodpercig és ahelyet , hogy a valos fokozatot mutatna a 6 odikat helyette negativ jel jön be
A kijelzön 4 vezeték van , 1. barna - test , 2. zöld- pozitív , 3. fehér- fordulatszámmérö, 4. sárga- sebességmérö. A motoron a müszerfal csatlakozonál kötöttem párhuzamosan . a fordulatméröt világoskék vezetékhez , a sebességméröt sárgához . testet és pozitívot is innen vettem . ugy ahogy le van irva a bekötési utasitásban .
Píntér Attila 06303114645 neki asszem van egy fölös példány.
Engem érdekelne legalább az információ szintjén.
Hol lehet, és hogyan hozzájutni, mennyibe kerül?
Üdv: Szabvány
Kawasaki zx9r 2001 -es