Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És enyém a 7000.
+1
Oks, lassan megyek érte, csak az időjárás és a programjaim is engedjék már végre...
nem az amit neked raktam félre a haverom eladta a fazert és abbol maradt meg /tiéd meg van !
na srácok... azé érdekelne... fz6-okon kinek mennyi az alapjárata (hideg/meleg)
Őszinte részvényem.
még mindig többet mentél mint én
és=én
Hahá, azért vasárnap és is mentem kerek 20 métert az udvarban. Nagyon jó volt és el sem fáradtam.
Ok nézesd meg és tőldsd ki az igazolványod tegyél fel képet a motorodrol ne legyél fantom.
ok ! köszönöm a segitséget , vigyem szervizbe azt mondták , nincs más elviszem .
Ez igy nem jó valamibaj vanén ugy emlékszem nekem a motor beindulásakor egyből villogott az egyes nem csak nagyobb fordulaton kérdezt meg a forgalmazót mit mond erre.
ha így elindulok beváltok 1 esbe, még mindig negativat mutat, majd csak 4 ezer fordulatnál irja ki az egyes számot beváltok 2 be a müszer is egyböl kiirja a 2 est , de ahogy emelem a fordulatot ö már vált a 3dik fokozatot mutatja pedig még csak 2be van , ugyan igy visszafeléis ha pl. 4est mutat és lassitok nem váltok vissza ö visszavált még az 1es ig is .
Igen villog felváltok 6 ig ki is irja megvarom , hogy felvilanyon a 7 es szám megállok nem váltok sehová megnyomom a gombot 2 másodpercig és ahelyet , hogy a valos fokozatot mutatna a 6 odikat helyette negativ jel jön be
És villog az éggyes kettesa kijelzőn vagy csak a minusz jel?
A kijelzön 4 vezeték van , 1. barna - test , 2. zöld- pozitív , 3. fehér- fordulatszámmérö, 4. sárga- sebességmérö. A motoron a müszerfal csatlakozonál kötöttem párhuzamosan . a fordulatméröt világoskék vezetékhez , a sebességméröt sárgához . testet és pozitívot is innen vettem . ugy ahogy le van irva a bekötési utasitásban .
Nem S2, de egyelőre csak érdekel a kijelző, az ára, a beszerelése, stb. Kösz a telefonszámot.
Cikázol a két topik között ?
Nem csodálkozok. Szélesen mosolygok...
Bocs neked cimeztem az előzőt.
Hali most akkor csodálkkozol ?
Ha a motorod nem S2 akkor lehet hogy tudok egy eladot.
Píntér Attila 06303114645 neki asszem van egy fölös példány.
Szevasz Karu!
Engem érdekelne legalább az információ szintjén.
Hol lehet, és hogyan hozzájutni, mennyibe kerül?
Üdv: Szabvány
Mit és hova kötöttél?
Bocs !
Kawasaki zx9r 2001 -es