Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Krisztián, kiderült, hogy ki vezeti ezt a kommandót...
Nem tudom milyen motorod van nincs rolad adat feltöltve igy hogy válaszoljak ?
Most vettem én is egy gpt GI 2001 fokozatjelzőt, de a betanításakor, amikor eljutok a 6. fokozatig, nem akarja elmenteni a programot. Állandóan a negatív jelet mutatja. A használati útmutatót végig követem, s még sem jó! Segíts mit tegyek!
1500-ért az enyém lett
Ugye ez nem az emit nekem igértél?!
na... auspuffról fénykép?
hali van mégegy rendszám tarto sárhányom gyári indexekkel nagyon zsir állapotban van ujkrában le lett szedve
Nem tudsz aludni?

Ja: A Fazer a legjobb a világon! (hogy ne legyen off ) (De csak a Diáé )
Így jár az aki a világ végén lakik.....
na ne tököljetek... mondjátok meg, hogy addig nem fog válaszolni senki senkinek amíg ki nem töltik az adatlapjukat...

az új vasaknak már nem olyan műszetrfala van mint nekem aszem...
Nálunk ködös, 0 fokos idő volt!
Ó te szegény! Nem akarom ám fájdítani a szíved, de azért.........
Itt van fiúk, aztán csak óvatosan a kalsanyikovokkal.
Puskát kellett volna hozni b+.
TeeJay! Elkaptam még egyet! Adatlapkommandó! Ide!
Szevasztok!
Na hát ezt el kell mondjam,már egy hónapja megvettem vadonatuj S2 fazeremet(eddig csak a garázsba nézegettem) ma vittem ki először és mit láttok napali fénynél menet közbe?a sebességmérőn az egyik szám nem látszik csak félig.Jobban megvizsgálom és nem tévedtem a folyadékkristályos kijelzőmön barna folt van(De nem minden szögből látszik)Hát kivácsi vagyok a yamaha garancia mit szól hozzá.Remélem kicserélik nem szarakodnak.Ha van valakinek hasonló tapasztalata vagy véleménye ird már meg légyszi.
Szasztok
Fogadjunk a jó időben kimentetek motorozni.

Én meg itt gürizek a melóban. Holnap meg biztos esni fog.

Jól van kipanaszkodtam magam, most már jól vagyok...

Illetve, hol egy borotva penge?

de itt is akció van... hát azért igazi bevetés vár rátok na
Áh, most a gumi topikba fikázókat keresik... Jó kis "pörlekedés volt de., láttad?
Találtam mégegyet! TeeJay, riadóztasd az adatlapkommandót!
Lehet, hogy most nagy baromságot kérdezek, de együtt fellehet tenni bukógombát és bukócsövet?
szia van videom nézd meg rakom a képet is
psycho... fénykép kipuról?
FZ6

Erről a gépről elsőre kinek mi jön le persze ez csak kép meg adatok, de mégis, hátha van valakinek valami véleménye, esetleg ár dolgokról vagy egyéb másról. Előre is kösz a hozzászólóknak!
Beszélned kéne azzal aki látta!Be kell azonosítani a helyszínt!
A többit mailba!