Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor mondj valami árat, és ha tetszik tetszik, ha nem akkor alkuszunk. Ne nekem kelljen megmondani, hogy mennyi az annyi.
kösz i ne vicelj
hát éppen... Szekszárd-Pécs-Szekszárd volt Pécsi kávézással sok motorost nem láttam... ööö mondjuk 4-et
Azt nem mondta, hogy hova viszi!
Visszaértél már te lógos?
Cseréld le a ~100 kg-os haverodat egy max. 60 kg-os barátnőre...
1200 és streroban szól a dudám...
1100?
Köszi. 1000?
Biztos van is néhány ötleted, hogy hol.
na ez meg... elméletileg láncfeszességet is kell állítani kétszemélyhez picit... amúgy ha így vagytok 90 meg 100 kiló akkor felöltözve bőrbe meg bukó meg minden izé lesztek 100 meg 110 kiló
na... most pedig felöltözök és elhúzok motorozni... ti meg punnyadjatok a melóhelyeteken
hali meg néztem a dudát zsir állapotban van ha érdekel mongy egy árat megegyezzünk
Gyújtani kellene néhányat. Csak hogy ne unatkozzon...
Nem. Oltja a tüzeket.
Lear?
A Joci is az. Ráadásul Gödöllőn dolgozik.

Googli a barátod...
Köszi TJ nem is értem miért nem rögtön Tőled kérdeztem. Te, te kétlábon járó motoros lexikon.
28/412-669

aunergodollo@invitel.hu

Szeva!

Csak hirtelen ötlet volt, de már túl vagyok rajta.

Gödöllőn nem szoktál benézni az Aunerbe Megnézhetnéd mennyiért mérik a kékre szinterezett 22-es alu cross-kormányt.
Köszi az ajánlatot. Hatért már újat tudok szerezni.
Sziasztok!

fz6 vásárlásán gondolkozom és lenne 1 kérdésem,én 90 kg vagyok a haverom 100, felmerjem magam mögé még ültetni vagy mondjam meg neki hogy kezdjen el Update-elni?:))
Mert néztem hogy 190 kg a max terhelhetőség de nem tudom milyen rugófeszességi fokozatban!
Várom a tapasztalataitokat,előre is köszi!

Real
egész nap ezt néztem egy negyed órája végeztem a melóval... azért kimentem egy fél órát simogatni közben a motort