Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szent grál esélyesebb... nem sok olyan motort lehet találni aminek az eleje ne sérült volna... aminek csak az oldala sérül még inkább javítják mint ami ripityára törte az elejét, de sok szerencsét tényleg
amúgy Yamaha Hilcz-nek hívják őket Kakasdon
TeeJay! A "Hiltz" amit írtál az a kakasdi Yamaha kereskedés akart lenni?
Mert én ott vettem a motorom, de azt egyrészt Hilcz-nek hívták, másrészt
pedíg ott nem voltak bontott cuccok anno!
Szerintem amire Te gondolsz az a kaksdi bontó!
(Kakasd. 7122 Kakasd, Ifjúság u. 538. Nyitva H-Szo: 8-18 Tel: 74/431-269)
Kakasdon a Hiltz bont is.
De ennyi erővel szerintem a Szent Grált is keresheted.
Hellotok Srácok!
Egy kis segitséget kérnék töletek, 2006-os fejidomos Fz6-hoz kelenne pár ALKLATRÉSZ!ELSŐ SÁRVÉDŐ, ELSŐ LÁMPA, FEJIDOM!Vagy valami bontonak a cím ahol van fz6 bontva!
Elöre is köszi a segitséget!
a gombához gyengébb csavar kell, ha gond van az engeggyen..oszt csá
szerintem attól függ, hogy hogyan esel... ha bukócsövet raksz a gépre akkor a blokkot megvéded, de a váz valsz le fog érni... ha gombát raksz fel akkor nem fog leérni lehet a blokk, de rossz esetben ha elakad a gomba akkor töri a vázat (mármint a rögzítésből tör ki egy darabkát lásd lentebb fényképekkel illusztrálva by g)
ha döntöttél meséld el, hogy mi alapján... valamit én is tervezek a gépre és valsz hasidom+bukógomba lesz...
Üdv! Szerintetek melyiket érdemesebb tenni fz6-ra, bukógomba, vagy bukócső? Hallottam, hogy a gomba kitöri könnyen a vázat ennél a tipusnál.
jobbik
Szevasztok!

Carbon idomok, protektorok készítésével foglalkozom.
Szívesen csinálnék fazer-re és társaira is blokkra deklivédőket, teljes vázra, lengővillára carbon burkolatot (pályázásnál nem árt), sárvédőket. Ezen kívül még mást is amire igény van...
Ha valaki tud nekem kb 2 napra mintadarabot biztosítani, az komoly áresésre számíthat.

Üdv, Dani
98 ahogy TJ mester mondja mivel nem volt még a másik változat...
2004-2006 csak a 98 pacis változat volt. Ez még a jobbik FZ6.
nem tudom!
Ez hány lovas változat?
fcuk
A gyári is kiforgatta volna a vázat, nyugi. Sajnos ez ilyen mocc.
melyikről?
a sztendert jövő héten fogom megkapni... ami ottmaradt r6szabonál véletlenül anélkül úgysem fogom tudni felrakni szopacs

bukógombán meg elgondolkoztam azt a motort látva...
Szerintem leghamarabb csak hétfőn lessz itt a fórumon!De ide nem fogja ki írni a mail címét az tuti!
Cuccról van már valami?
mondjuk multkor a TPS-t emlegettétek egyszer... akkor még nem vágtam, hogy mi az... később meg anyáztam, mert előjött a motoron
enyém nem esik bele
M.arnold ha még emlékszel mondtam hogy küldj egy e-mailt hogy eltudjalak érni .
5 ezer ft. a taposó.
Na mivan bizniszelsz cimbi?
Veszel koptatni valót?
ZoliRR nem könnyű Tőled vásárolni. Általában az eladó szokta megmondani, hogy mennyit kér a portékájáért. Küldtem egy SMS-t a lábtartóra, amire írod, hogy kevés. Akkor mond meg, hogy mennyi. Ne velem tornáztasd fel az árat.