Szent grál esélyesebb... nem sok olyan motort lehet találni aminek az eleje ne sérült volna... aminek csak az oldala sérül még inkább javítják mint ami ripityára törte az elejét, de sok szerencsét tényleg
amúgy Yamaha Hilcz-nek hívják őket Kakasdon
TeeJay! A "Hiltz" amit írtál az a kakasdi Yamaha kereskedés akart lenni?
Mert én ott vettem a motorom, de azt egyrészt Hilcz-nek hívták, másrészt
pedíg ott nem voltak bontott cuccok anno!
Szerintem amire Te gondolsz az a kaksdi bontó!
(Kakasd. 7122 Kakasd, Ifjúság u. 538. Nyitva H-Szo: 8-18 Tel: 74/431-269)
Hellotok Srácok!
Egy kis segitséget kérnék töletek, 2006-os fejidomos Fz6-hoz kelenne pár ALKLATRÉSZ!ELSŐ SÁRVÉDŐ, ELSŐ LÁMPA, FEJIDOM!Vagy valami bontonak a cím ahol van fz6 bontva!
Elöre is köszi a segitséget!
szerintem attól függ, hogy hogyan esel... ha bukócsövet raksz a gépre akkor a blokkot megvéded, de a váz valsz le fog érni... ha gombát raksz fel akkor nem fog leérni lehet a blokk, de rossz esetben ha elakad a gomba akkor töri a vázat (mármint a rögzítésből tör ki egy darabkát lásd lentebb fényképekkel illusztrálva by g)
ha döntöttél meséld el, hogy mi alapján... valamit én is tervezek a gépre és valsz hasidom+bukógomba lesz...
Carbon idomok, protektorok készítésével foglalkozom.
Szívesen csinálnék fazer-re és társaira is blokkra deklivédőket, teljes vázra, lengővillára carbon burkolatot (pályázásnál nem árt), sárvédőket. Ezen kívül még mást is amire igény van...
Ha valaki tud nekem kb 2 napra mintadarabot biztosítani, az komoly áresésre számíthat.
ZoliRR nem könnyű Tőled vásárolni. Általában az eladó szokta megmondani, hogy mennyit kér a portékájáért. Küldtem egy SMS-t a lábtartóra, amire írod, hogy kevés. Akkor mond meg, hogy mennyi. Ne velem tornáztasd fel az árat.
amúgy Yamaha Hilcz-nek hívják őket Kakasdon