Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok. Majd megbeszéljük mikor. Most szombaton valszeg túlórázok, de különben jó.
Xa!Meg vettem a műszert! Tudod mivel Bérre akarunk menni!
Pedig nem voltam! Dolgoztam és mire végeztem lement a napocska.....(tegnap)
az elmúlt napokra nem panaszkodhatsz!voltál motorozni?Nehogy azt mondd hogy nem,mert nem hiszem el!
Élek..........vegetálok és várom a JÓIDŐT!
Velünk?Semmi extra.Nem tudom még mi lesz.Ha lesz akkor sem idén mert nem akarok hitelre és hát gyűjtögetek.Régen láttalak.Élsz még?
bukógombóc ... szerintetek? mondjuk csak fz6-ra van fz1-re nem láttam
Régen láttalak........mi van veletek? Lesz új busa? Vagy marad a régi?
Hellóóó!
Halihó
Én a múlt év márciusi motorkiállitáson vettem Bp-en, több cég is forgalmazza az LSL-t. Maga a gomba rész kb. 12 ezer volt, az adapter sokkal drágább (kb.20-25 e, már nem emlékszem). Adapterből több féle is van, az olcsóbbik gyakorlatilag egy "vastagfalú cső", de ez hajlamos kitörni a vázból esés esetén, ezért inkább olyat vegyél ami felfekszik a vázra. Az enyémen is ilyen van.
SZEWA!
Nekem is megfelelne valami ilyesmi B.gomba csak nem toom hogy hol és mennyi lovetta?
Nekem LSL van, nagyon mutatós, szerencsére még nem tudom mennyire erős. A második képen láthatod a profilomnál.
Sziasztok!

Még 2006 februárjából találtam egy hozzászólást Fazer Sportdob témában...
"drkesekaroly" írta, hogy tud ajánlani egy mesterembert aki korrekt dobot rakott neki a Fazerére...
Nekem is egy FZ6S-em van és most lenne aktuális egy (vagyis kettő) sportdob.
Aki bármilyen infót tud erről vagy esetleg más kipufogósról az kérem dobjon egy mail-t a:
jobbvagy@yahoo.com -ra!

Köszi
Jobb oldali van, az egyenes, szürke, karcmentes.
Passz nem nekem kéne!Milyen van?
A fémtartó vagy a műanyag gomba?
Szasztok!
Segitség kellene nekem FZ1S motoromhoz keresek bukógombát! Hol tudnám én ezt megnézni vagy esetleg megrendelni?
Hali!
Nincs valakinek 2007es fz6s hez bal oldali gyári bukó gombája eladó?
Hy all!
Keresek 2005-ös Yamaha Fazer FZ6S -hez első sárvédőt, lámpákat, baloldali indexet, idomot, lehetőleg fekete színben. Akinek van egy pár fölös darabja, írjon. Thx: Juggler
minimum 5000 ennél nem adom olcsoban
Nem, köszi, így nagyon drága.
6000 oké