Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos jó az is. Én csak azért nem vettem azt, mert vagy 3000 különbség volt a 3-as meg a 4-es között.
Nekem is azt mondták jól van ez így. :) Légszűrőt megnéztem, szerintem még nem látott port, annyira tiszta volt.
Én is szivatóval indítok reggelenként. Indításkor így is adnom kell egy kis gázt neki, mert ha nem akkor lefullad. Olyan mint ha lassan eszmélne hogy szivató van rajta. Aztán utána szépen viszi fel a fordulatot. De ha szivató nélkül akarom indítani (ilyen nem nagyon van de már próbáltam), és utána húzom rá akkor igen, hajlamos volt befulladni. Van ennek valami jelentősége? Egyik szerelő se mondott rá semmi megjegyzést eddig.
Sziasztok!
Végül PR3-ra esett a választásom, remélem tetszeni fog nekem ;)
Szépnapot
Amikor vettem, tavaly juliusban az elado meg szivatoval inditotta es szepen jart is. Aztan a jogsim csak oktoberben lett meg igy sokat nem mentem vele. :) Olyat vettem emg eszre hogy 6-ban 5000-res fordulatnak ha nagyobb gazt huzok megtorpan egy pillanatra. Legszurot megnezem, koszi valszeg tul retkes.
majd akkor legközelebb!
Nekem is...
Hát, 2 forrókutyát lenyomtok, mire odaérek, az tuti
Ok, csak Érden keresztül Herceghalom felé javaslom, nem kell körbemenni az M6-M0-M1-en
ok
Ez nem igazán normális dolog. Mit tudsz a motor előéletéről? Karbik voltak buherálva? Légszűrő?
Egy olyan kérdésem lenne még, hogy inditasnal mindig kell egy kis gazt is huznom, amugy nem indul el. Ha szivatot rahuzom egy kicsit is rogton lefullad, de mindif indil elsore. Ugyan ez van 0 fok korul es 20-ban is. Alapjarat be van allitva gyari ertekre.
Aaaaaz igen!
100 ezerből mennyit tudhatsz magadénak?
A nulla eltüntetve a számsor elejéről, vége a bejáratós korszaknak
Sajna 6-ig tuti meló van... :(
Szép gép!
Nézd meg mégegyszer, elsőre én sem találtam!
Nem kell gyartani,vegyel egy megfelelo meretu kormoskulcsot szerszamboltban.
Helo!

Sajnos az a csomag nincs meg. :( Akkor lesz gyártva neki valami célszerszám. Köszönöm a válaszokat!
15.15 kor akkor lehet rajt? :D Mert mindig "15" kor nyögi be valaki hogy még várjunk meg valakit! :D
Mennék szívesen, de sajnos messzire küldtek dolgozni...
Gondolod, mi nem dolgozunk? Valahol biztos be tudsz csatlakozni.
Na akkor ezt buktam, holnap meló... :-(
Persze az érdi M6-közeli MOL kúton lesz a találkozó, péntek 15 órától 15, 15-ig. A térkép nem azt akarta mint én, Piliscsaba felé kéne menni,,,,,,
Úgy néz ki, két vassal többen leszünk....
Dobozos virsli, fonnyadtkifli mustár?

Útvonal kb:https://www.google.hu/maps/dir...!4m9!4m8!1m0!1m5!1m1!1s0x476a7c6e2a8952e3:0x907f88ebf374a9d!2m2!1d18.8955556!2d47.7194444!5i1?hl=hu
Jó értem. Az oldalkerekeket leszerelted, vagy még fent van?