Én is szivatóval indítok reggelenként. Indításkor így is adnom kell egy kis gázt neki, mert ha nem akkor lefullad. Olyan mint ha lassan eszmélne hogy szivató van rajta. Aztán utána szépen viszi fel a fordulatot. De ha szivató nélkül akarom indítani (ilyen nem nagyon van de már próbáltam), és utána húzom rá akkor igen, hajlamos volt befulladni. Van ennek valami jelentősége? Egyik szerelő se mondott rá semmi megjegyzést eddig.
Amikor vettem, tavaly juliusban az elado meg szivatoval inditotta es szepen jart is. Aztan a jogsim csak oktoberben lett meg igy sokat nem mentem vele. :) Olyat vettem emg eszre hogy 6-ban 5000-res fordulatnak ha nagyobb gazt huzok megtorpan egy pillanatra. Legszurot megnezem, koszi valszeg tul retkes.
Egy olyan kérdésem lenne még, hogy inditasnal mindig kell egy kis gazt is huznom, amugy nem indul el. Ha szivatot rahuzom egy kicsit is rogton lefullad, de mindif indil elsore. Ugyan ez van 0 fok korul es 20-ban is. Alapjarat be van allitva gyari ertekre.
Végül PR3-ra esett a választásom, remélem tetszeni fog nekem ;)
Szépnapot
100 ezerből mennyit tudhatsz magadénak?
Nézd meg mégegyszer, elsőre én sem találtam!
Sajnos az a csomag nincs meg. :( Akkor lesz gyártva neki valami célszerszám. Köszönöm a válaszokat!
Dobozos virsli, fonnyadtkifli mustár?
Útvonal kb:https://www.google.hu/maps/dir...!4m9!4m8!1m0!1m5!1m1!1s0x476a7c6e2a8952e3:0x907f88ebf374a9d!2m2!1d18.8955556!2d47.7194444!5i1?hl=hu