Csak összejött Jah hogy a kép feltöltése után nem kell a "mentés"-re menni nem tudtam
Gondolom optimalizálták közben az oldalt, mert most könnyen sorba lehet rendezni a képeket
Hát most hogy szétnéztem a beállításokban, hát igen, az oldal elég gyér lett, alig tudom sorba rakni a képimet, illetve a profilkép feltöltés se akar ott maradni mentés után Így már inkább kár az újításért
Az szimplán ősrégi volt. Ez most ronda és használhatatlan. Valahogy beleerőltettek a régi motorba egy bootstrap keretet, és összevissza színekkel, betűtípussal telehányták. Megkérték az ismerős Pistikét, hogy dobjon már össze valamit jó áron. Sikerült...
Megvettem a Kawát. Nekem az a pár ezer km is elég Majd lecserélem egy komolyabbra később. Tudom, nem egy nagy durranás, de arra, hogy visszaszokjak a kétkerekűek világába, pont elég Van rajta egy full Yoshimura rendszer meg egy sportosabb kormány. Olyanokat durrog, hogy beszarás Eddig úgy tűnik, hogy jó vétel volt. FZ6-ot vagy Hornetet vettem volna legszívesebben, de ebben a régióban nagyon kevés van és azok vagy drágák, vagy lepukkantak....sajnos
Upgrade-elni pedig egy Triumph Street Triple R-re fogok....vagy ha jön vmi jobb középkategóriás, akkor arra. Majd meglátjuk, addig még sok víz lefolyik a dunán....
Az adatlap nézet egy kicsit olyan, mintha ismerkedős oldalon lennénk. :D Kommentküldésnél legalább nem dob külön oldalra, valamint van profilkép is előnézetben, gyorsabb a beazonosítás. Teljesen alkalmazkodtak a mai modern megjelenéshez, biztos nem mindenkinek fog tetszeni, én sem vagyok oda minden részéért.
Gondolom optimalizálták közben az oldalt, mert most könnyen sorba lehet rendezni a képeket