Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak összejött Jah hogy a kép feltöltése után nem kell a "mentés"-re menni nem tudtam
Gondolom optimalizálták közben az oldalt, mert most könnyen sorba lehet rendezni a képeket
Ha a http://www.sportmotor.hu/profile oldalon a képre nyomsz és kipipálod, akkor nem jegyzi meg?
Azért beinditani jobb lett volna,de legalább cardiora nem rossz moka.
én is toltam egy kis karikát
Most értem haza :D
nah ki jön motorozni
http://www.kepesmotor.hu/yamah... gazdája itt van? ( Oldaltáska érdekelne) :D
Köszi!
Hát most hogy szétnéztem a beállításokban, hát igen, az oldal elég gyér lett, alig tudom sorba rakni a képimet, illetve a profilkép feltöltés se akar ott maradni mentés után Így már inkább kár az újításért
Offtopik ismét, bocs
Fz6-on van nálam, a hangja 1. osztály! Szűkítővel is
aztaaaaa, milyen csilivili lett ez az oldal :)
Néha még felnézek ide is :) Tegnap beindítottam a vasat :) Nem is kellett sok tekerés neki :)

@hegepisti: grat az új motorhoz :)
Ugyanaz a helyzet mint az FZ6-tal. Kevés van és drágák.
1000-es hogy, hogy nem jön /jött/ szóba?
Az szimplán ősrégi volt. Ez most ronda és használhatatlan. Valahogy beleerőltettek a régi motorba egy bootstrap keretet, és összevissza színekkel, betűtípussal telehányták. Megkérték az ismerős Pistikét, hogy dobjon már össze valamit jó áron. Sikerült...
Úr Isten
Tök fura. 2x is újratöltöttem az oldalt azt hittem káprázik a szemem
De legalább újítottak valamit az ősrégi dizájnon
Az biztos
Szerintem nem trendi,hanem gázzzzzz
egy kis megszokást igényel.....
Megvettem a Kawát. Nekem az a pár ezer km is elég Majd lecserélem egy komolyabbra később. Tudom, nem egy nagy durranás, de arra, hogy visszaszokjak a kétkerekűek világába, pont elég Van rajta egy full Yoshimura rendszer meg egy sportosabb kormány. Olyanokat durrog, hogy beszarás Eddig úgy tűnik, hogy jó vétel volt. FZ6-ot vagy Hornetet vettem volna legszívesebben, de ebben a régióban nagyon kevés van és azok vagy drágák, vagy lepukkantak....sajnos
Upgrade-elni pedig egy Triumph Street Triple R-re fogok....vagy ha jön vmi jobb középkategóriás, akkor arra. Majd meglátjuk, addig még sok víz lefolyik a dunán....
Az adatlap nézet egy kicsit olyan, mintha ismerkedős oldalon lennénk. :D Kommentküldésnél legalább nem dob külön oldalra, valamint van profilkép is előnézetben, gyorsabb a beazonosítás. Teljesen alkalmazkodtak a mai modern megjelenéshez, biztos nem mindenkinek fog tetszeni, én sem vagyok oda minden részéért.
Nade kérem milyen trendi már az hogy benfennteskén K-zunk?
mi ez a új design
simsonnak a típusjelzése kr51/.. volt ha jol emlékszem, legalább is a schwalbe nal.
K5,K6 STB csak a suzuki használja, se a honda, se a yamaha stb...
Felőlem....,de én a simsont is úgy különböztetem meg, hogy pl. K előtt 25-tel. francnak van kiírni végig minden évszámot?