Kérdezd meg, hogy foglalkoznak-e beszámítással, én úgy hallottam, hogy visszavonták a kereskedői jogát a fehérváriaknak, nem tudom, hogy be fognak-e zárni és ha igen akkor mikor. Az én motoromon pl. mind a 2 oldali világít, nem én babráltam meg, már így vettem. Szerintem nincs rossz fénye. Ha dobsz egy mail címet leírom a paramétereket meg amire még kíváncsi vagy.
Nem feltétlenül, csak hirtelen ezt néztem ki...
Mondjuk itt lehet, hogy beszámítják a mostanit...
Addig nem akarok másikat mert lassan én is kereskedést nyithatok......
A tiéd is jól néz ki, csak kérdés, hogy milyen áron van?
A leírásba azt írták, hogy ezeknek a régi maszkosaknak nem túl jó az első világítása?
A tompítottban csak az egyik világít és csak 2002-ben javítottak rajta, de gondolom csak az ujabb maszkosokkal.....
Katt az adatlapomra, ott találsz képeket róla. Az enyém "98-as évjárat, ha jól láttam Te fiatalabbat szeretnél, csak gondoltam megemlítem. Ha van még kérdésed akkor mailben szívesen válaszolok.
Mondjuk ha le is megyek remélem nem rossz, mert fogok utazni vagy 300 km-t ami ugye egy jó motorért nem sok, de ha csak leméssz megnézni akkor már húzós a táv. Én Nógrádi vagyok....
De lehet, hogy jobban járok tavasszal, mert sokan akkor próbálják eladni a gépüket, mert akkor könnyebb, nagyobb lesz a kínálat és lehet, hogy nem fognak annyira felmenni az árak és jobban lehet válogatni....
Így, hogy kirészletezted már tudom melyik motorra gondolsz. A fehérvári Yamaha kereskedésben van bizományban. Az oldalsó burkolat és a hátsó sárvédő külön extra, gyárilag nem szerelték fel ilyennel. A motort láttam már élőben is. A bal oldala karcos, de nem annyira vészes. A hangját nem hallottam, de biztosan jól szól a carbon Devil dob. Alaposabban nem nézegettem meg. Ha van rá lehetőséged nézzel meg több motort is. Venni most érdemes, tavasszal számíthatsz rá, hogy picit feljebb kúsznak az árak. Ha megnézed a fehérvári motort akkor ott az enyém is, az is eladó.
Köszi a segítséget, nagyon jó az a cikk sokat lehet belőle megtudni, van 1 szerelő haverom, de nem ér már rá idén én meg be vagyok kicsit sózva, de majd megoldom...
Az a gyanús benne a képek alapján, hogy még nem olyan hegyes a fejidom rajta pedig 2002-es az olasz lapon 2001-esek néznek ki hasonlóan....., de lehet, hogy tipusváltásos és még 2001-es széria, 2002-es forgalomba helyezéssel, de mondjuk olcsóbb is mint az uj maszkosak...
Viszont van rajta oldalsó burkolat is amit csak ezen láttam a hirdetések között és spotkipufogó is....
Van egy másik 2002-es 80-al olcsóbban, de idomok és sportkipufogó nélkül, gondolom ezek a külömbségek megérik azt a kis különbséget....
Nem tudom te mit gondolsz?
Mégegyszer köszönöm a segítséget
Tomi
Típushibáról nem tudok, tehát maradnak a szokásos dolgok amikre oda kell figyelni. Ha van rá lehetőséged akkor vigyél magaddal valakit aki ért a motorokhoz.
hi, van olyan itt is aki árulja a motorját... :]
hát... nálam valami rutinosabb emberke biztos tud épkézláb tanácsokat adni, hogy mit nézz meg :]
minden ami a gyáritól eltér már lehet gyanús, hogy borultak a géppel :)
Kinéztem egy 600-as fazert 2002-est
Tudnátok e abban segíteni, hogy ha elmegyek megnézni mire figyeljek oda, hogy ne valami roncsot vegyek. Meg azt figyeltem meg rajta a képről, hogy nem olyan a maszk az elején mint a többi 2002-esen
Nem tudom esetleg tipusváltás volt abban az évben?
Ez lenne az első nagy motorom és tényleg valami nagyon kényelmes jót szeretnék.
HA valami tippetek hogy mik a hibái és mire figyeljek esetleg kérlek segítsetek!
Esetleg van valami oldal ahol van tesztje a mocinak?
Köszi Tomi
Üdv!
Köszönöm a válaszokat!
Piros kulcsom természetesen megvan, azt meg konkrétan tudom, hogy az én táltosom 3szor pihizett az oldalán.. Nagy fűben nem szabad letámasztani! A bukógomba meg kincs, akármit hazudnak sznobék. Az enyém 39ezret futott már gond nélkül, Viva Yamaha!
Mennyi a gép?