Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Mennyi a gép?
Egy baráti gesztus?
FZR vagy YZF nem mindegy?
Hmmm. Nem FZR blokkos, hanem YZF Thundercat.
Hát ha ezt megkapná biztos maga alá gyűrne örömében. Már csak áldozni kell rá.
Az asszonynak akarom karácsonyra!
Bocs, utána vettem észre, hogy ott az ára.....
Azt megköszönném, mert régi vágyam már 1 nagyobb moci, tomist@freemail.hu
Kérdezd meg, hogy foglalkoznak-e beszámítással, én úgy hallottam, hogy visszavonták a kereskedői jogát a fehérváriaknak, nem tudom, hogy be fognak-e zárni és ha igen akkor mikor. Az én motoromon pl. mind a 2 oldali világít, nem én babráltam meg, már így vettem. Szerintem nincs rossz fénye. Ha dobsz egy mail címet leírom a paramétereket meg amire még kíváncsi vagy.
Hali

Nem feltétlenül, csak hirtelen ezt néztem ki...
Mondjuk itt lehet, hogy beszámítják a mostanit...
Addig nem akarok másikat mert lassan én is kereskedést nyithatok......
A tiéd is jól néz ki, csak kérdés, hogy milyen áron van?
A leírásba azt írták, hogy ezeknek a régi maszkosaknak nem túl jó az első világítása?
A tompítottban csak az egyik világít és csak 2002-ben javítottak rajta, de gondolom csak az ujabb maszkosokkal.....
Katt az adatlapomra, ott találsz képeket róla. Az enyém "98-as évjárat, ha jól láttam Te fiatalabbat szeretnél, csak gondoltam megemlítem. Ha van még kérdésed akkor mailben szívesen válaszolok.
Mondjuk ha le is megyek remélem nem rossz, mert fogok utazni vagy 300 km-t ami ugye egy jó motorért nem sok, de ha csak leméssz megnézni akkor már húzós a táv. Én Nógrádi vagyok....
De lehet, hogy jobban járok tavasszal, mert sokan akkor próbálják eladni a gépüket, mert akkor könnyebb, nagyobb lesz a kínálat és lehet, hogy nem fognak annyira felmenni az árak és jobban lehet válogatni....
Hali

Eltalátad pont azt néztem..., de csak a képét a neten. A tiéd is fazer? Milyen szinű?
Köszi Tomi
Így, hogy kirészletezted már tudom melyik motorra gondolsz. A fehérvári Yamaha kereskedésben van bizományban. Az oldalsó burkolat és a hátsó sárvédő külön extra, gyárilag nem szerelték fel ilyennel. A motort láttam már élőben is. A bal oldala karcos, de nem annyira vészes. A hangját nem hallottam, de biztosan jól szól a carbon Devil dob. Alaposabban nem nézegettem meg. Ha van rá lehetőséged nézzel meg több motort is. Venni most érdemes, tavasszal számíthatsz rá, hogy picit feljebb kúsznak az árak. Ha megnézed a fehérvári motort akkor ott az enyém is, az is eladó.
Valami értelmes dolog. Mondjuk pénz. Sok-sok pénz.
Azt a pirosat nézte ki, amit Te is észrevettél. Az biztos nem 2002-es típus.
Hali

Köszi a segítséget, nagyon jó az a cikk sokat lehet belőle megtudni, van 1 szerelő haverom, de nem ér már rá idén én meg be vagyok kicsit sózva, de majd megoldom...
Az a gyanús benne a képek alapján, hogy még nem olyan hegyes a fejidom rajta pedig 2002-es az olasz lapon 2001-esek néznek ki hasonlóan....., de lehet, hogy tipusváltásos és még 2001-es széria, 2002-es forgalomba helyezéssel, de mondjuk olcsóbb is mint az uj maszkosak...
Viszont van rajta oldalsó burkolat is amit csak ezen láttam a hirdetések között és spotkipufogó is....
Van egy másik 2002-es 80-al olcsóbban, de idomok és sportkipufogó nélkül, gondolom ezek a külömbségek megérik azt a kis különbséget....
Nem tudom te mit gondolsz?
Mégegyszer köszönöm a segítséget
Tomi
Köszi majd megpróbálok valakit keríteni, mondjuk most az ünnepek miatt eléggé nehéz lesz és meg nem bírok magammal...
Szia!

Itt egy kis modell történelem

Típushibáról nem tudok, tehát maradnak a szokásos dolgok amikre oda kell figyelni. Ha van rá lehetőséged akkor vigyél magaddal valakit aki ért a motorokhoz.

Tesztet, véleményeket pedig itt meg itt találsz.
hi, van olyan itt is aki árulja a motorját... :]
hát... nálam valami rutinosabb emberke biztos tud épkézláb tanácsokat adni, hogy mit nézz meg :]
minden ami a gyáritól eltér már lehet gyanús, hogy borultak a géppel :)
Xa!
Na sisak biznyisz? Mi kéne érte?
Sziasztok

Kinéztem egy 600-as fazert 2002-est
Tudnátok e abban segíteni, hogy ha elmegyek megnézni mire figyeljek oda, hogy ne valami roncsot vegyek. Meg azt figyeltem meg rajta a képről, hogy nem olyan a maszk az elején mint a többi 2002-esen
Nem tudom esetleg tipusváltás volt abban az évben?
Ez lenne az első nagy motorom és tényleg valami nagyon kényelmes jót szeretnék.
HA valami tippetek hogy mik a hibái és mire figyeljek esetleg kérlek segítsetek!
Esetleg van valami oldal ahol van tesztje a mocinak?
Köszi Tomi
Üdv!
Köszönöm a válaszokat!
Piros kulcsom természetesen megvan, azt meg konkrétan tudom, hogy az én táltosom 3szor pihizett az oldalán.. Nagy fűben nem szabad letámasztani! A bukógomba meg kincs, akármit hazudnak sznobék. Az enyém 39ezret futott már gond nélkül, Viva Yamaha!
Hali!

Azért írtam, hogy nekem ezt mondták! Ha nemigaz nem én találtam ki!
Ha meg nincs meg a piros kulcs az elég nagy gáz!