hát én is azt néztem, hogy viszonylag elfogadható időt ígérnek... statisztikailag legalábbis esélyes a dolog mert mindkét időjárás előrejelző oldal amit szoktam nézni ugyanazt jósolja... reméljük a legjobbakat
Nincs semmi papírom hála a helyi ,,nem" cigányoknak !
Ideiglenes Jogsim mondjuk a héten már lessz!A motort viszont még nem néztük meg hogy miért merült le az aksi!Pedig kéne még menni egy gurigát!
Azon gondolkoztam hogy jövőre lehet megint elkezdem az endúrózást!Lehet veszek vmi rendszámnélküli bringát!
áh... én éjszakánként motorozásról álmodok meg fogok kergülni ha hétvégén motor közelben leszek és annyira ratyi idő lesz, hogy nem tudok menni pár kört
Hát ja!
Remélem vmi kontakt hiba lessz vagy az aksi lessz rossz!Töltésem van mert működik minden ha jár a motor de még nincs ki mérve!Remélem semmi komoly!
Pár évet ki bírnak attól függ mennyire vigyázol rá!(Pl télen kiveszed e)
Tegnap mire le értem Szolnokra le merült az aksim!A tököm kivan már!Lehet a multkori bojgatás miatt van!De már unom! Jó át kell nézni majd az elekromos részét!
Szeretném én megcsinálni, semmi bonyolultsága nincsen a dolognak, de nincsen emelőm.
Bár belegondolok, hogy a szerelőnél ez min.10000.- Szerintem senki sem szeret olyasmiért fizetni, amiről tudja, hogy kell megcsinálni.
Hát igen.
Én többet tornáztam a túra alatt, mint motoroztam.
Biztos vagyok benne, hogy nincsen a világon ennél kényelmetlenebb motor.
Komolyan mondom, én már mindent megpróbáltam, de olyan a gép kialakítása, hogy csakis behúzódva
kényelmes. Hazaértem és nem tudtam a hátamra feküdni.
Én idén ki akartam menni krakkóba egy éjszakára, de mire összeállt az ötlet vége lett a szezonnak.
Az viszont biztos, hogy a Fazer-es csapattal menni fogok legközelebb is, ha látom, hogy túra van.
De én ez helyett gondoltam az endúrót!
Már én is régóta tervezem egy 250-es kétütemű beszerzését, már csak pénz kellene hozzá.
Ideiglenes Jogsim mondjuk a héten már lessz!A motort viszont még nem néztük meg hogy miért merült le az aksi!Pedig kéne még menni egy gurigát!
Azon gondolkoztam hogy jövőre lehet megint elkezdem az endúrózást!Lehet veszek vmi rendszámnélküli bringát!
Szombaton kétszázat lenyomtunk. Király volt az idő és az út sem csúszott annyira.
Jó lenne, ha most sem lenne igazi tél. Nem akarok fél évet várni.
Volt egy motorbalesetem és sikerült okosba szereznem 2db tükröt!
FZ6N-re való, króm tükrök, 1 pár! A bal oldalin 2-3mm minimális karc taálható, de nem is látszik csak ha keresed közelről!
Eladnám őket!
Ha esetleg valakinek kell akkor jelezze itt az oldalon vagy 20/441 3652-es számon!
Előre is köszönöm!
Remélem vmi kontakt hiba lessz vagy az aksi lessz rossz!Töltésem van mert működik minden ha jár a motor de még nincs ki mérve!Remélem semmi komoly!
Pár évet ki bírnak attól függ mennyire vigyázol rá!(Pl télen kiveszed e)
VFR.
Mire szeretnéd lecserélni ily" kevés km-rel?:(
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Bár belegondolok, hogy a szerelőnél ez min.10000.- Szerintem senki sem szeret olyasmiért fizetni, amiről tudja, hogy kell megcsinálni.
Hát igen.
Én többet tornáztam a túra alatt, mint motoroztam.
Biztos vagyok benne, hogy nincsen a világon ennél kényelmetlenebb motor.
Komolyan mondom, én már mindent megpróbáltam, de olyan a gép kialakítása, hogy csakis behúzódva
kényelmes. Hazaértem és nem tudtam a hátamra feküdni.
Én idén ki akartam menni krakkóba egy éjszakára, de mire összeállt az ötlet vége lett a szezonnak.
Az viszont biztos, hogy a Fazer-es csapattal menni fogok legközelebb is, ha látom, hogy túra van.