HÁt kedves Teejay nemtom mikor jártál utoljára náluk, de kb. 6-7 hete elbaszódott a rendelési rendszerük és azóta csak csororgnak a cuccok, s köztük még mindíg nincs a szenzor....
A Te idődben még biztos minden zsírul ment.....
A hozzászólásom azonban alapvetően nem erről szólt, mindenesetre kösz.
Úgy induljunk hogy kényelmes tempóban tudjunk menni!(100-110)!Nem akarom hogy sokat egyen a dög!
Ja amúgy Baloghoz mentem gumit cseréltetni!És 1500ért csinálta!
Ha Neked jó, akkor olyan 8, negyed kilenc között induljunk szombaton, hogy háromnegyedre legkésőbb a találkozónál legyünk. Lehet, hogy Zoli az R6-al Gödöllőnél csapódik hozzánk.
A Mátrai zakó miatt ki szakadt a karbonból a popszegecsek!Szét ment a karbon!Majd egyszer megcsinálom!Amugy a túra miatt raktam fel!Mással se akarok kibaszni!
Ha van jelölés akkor oda kell tenni! Az nt nem véletlenül teszik oda.
Egyébként csak a Dunlop és a Bridgestone abroncsokon találsz kimondot szelepjelölést.
van egy kis elektronikai problemám az én kis paripámon.
Egy ideje elkezdett szarakodni ( működött-nem működött ) a hátsó világítás.
( féklámpa azóta is jó. )
Ma már egyáltalán nem üzemel, illetőleg a bal hátsó indexem is kontaktos,
de elég furán mert magas fordulatnál nagyobb sebességnél csak az első megy elég csors villogással,
majd ha lassítok elindul a hátsó is és helyreáll a rend.
Pesten van a bringa és pénteken zúznék haza vidékre vele.
Van köztetek egy megbízható arc aki holnap esti órákban tudna hatékonyan segíteni rajtam?
Szervízben említettem, ( Yamaha City, Lehel tér ) de oda alapvetően azért mentem, mert a
gátérzékelő szenzorom ( gyári hibás és még bent figyelt csak mostanság szaródott el ) akarom kicseréltetni
gariba, de kb. 6 hete hozzák...... türelmes ember vagyok én no de ez már kicsit sok.
Sz"al ezzel a bibivel is odamennék, de nem tudom ire számítsak tőlük.
Ezért fordultam hozzátok. A családhoz. A Fazer büszke harcosaihoz.
A legelső fazer 750-es volt, kb 10 évvel ezelőtt. Ha komolyabban érdekel, megkeresem a cikket a fazer modellcsaládról. Ma már nincs. Válassz, vagy kicsi, vagy nagy.
Az a "lyuk" lehet hogy létezik, lehet hogy nem. Én nem éreztem sosem, engem kielégit az összes többi paraméter. Gyakorlatilag alapjárattól (!) használható a gép , 35-40-el simán lehet vele menni hatodikban, pedig a sebességfokozatok nagyon hosszúra vannak méretezve. (1-es 135-140 km/h). Nem akarom ráerőltetni azt másra, ami nekem tetszik, de igaza van majorsnak, próbáld ki! Én is kipróbáltam az új ABS-es 98 lovas FZ 6-ost. Nem rossz, nagyon finom kis motor, de azt hiszem aki egyszer belekóstolt egy ezresbe, annak soha többé nem fog kelleni kisebb. ( Az SBK-nak lehet, hogy igaza van, de nálam a más szubjektiv véleménye tized annyit sem nyom a latban, mint amit személyesen megtapasztalok. Száz szónak is egy a vége, PRÓBÁLD KI!
Fel raktam a gumi!Hát elég méreten aluli!Kicsit hurka jellegű!Meg felraktam azt a ,szép " gyári dobot!De csúnya! De a túrára jobb lessz mert legalább nem kapok maradandó halláskárosodást!
Na, most megfogom a harcsázóbotomat és virtuálisan addíg páhollak,
amíg el nem mész egy nyíltnapra és nem próbálod ki az FZ1-et úgy,
hogy leragasztod a fordulatszámmérőt és meg nem mondod, hogy
hol van az a lukkkkkk! Azt hiszem itt csak elveken,
elméleteken vitatkozunk. Puding próbája az evés. Rajta.
Lehet, hogy majd le sem akarsz szálni róla
Lehúzták SBK-ban, plussz lehúzták olyan emberek, akik nálam jobban értenek hozzá, jobban motoroznak mint te vagy én mi. Ezek mellett van még a látványos görbe, ami számszerűen megmagyarázza ugyanezt.
Az emberek szubjektívek, erre el is fogadnám, hogy ki kell próbálni, nekem kell véleményt alkotni. De tekintve, hogy jobban motorozok, mint 4 éve... Persze a lehet mondani, hogy a negatív ítéletekre hivatkozás prejudiktívvé tesz, de a számok nem hazudnak...
Mi bajod a nyomatékgörbével? Diagrammon nézted, vagy megtapasztaltad? Én is tudom, hogy messze nem ez a világ legjobb motorja, persze hogy nem az, de nekem nincs semmi bajom a nyomatékkal. Pedig nem tartozom a pehelysúlyúak közé és legtöbbször utasom is van!
A Te idődben még biztos minden zsírul ment.....
A hozzászólásom azonban alapvetően nem erről szólt, mindenesetre kösz.
Hát azért bízom benne, hogy nem egészen 50 kilométert levajazunk fél óra alatt.
De a 8-as indulással biztosra megyünk.
Ja amúgy Baloghoz mentem gumit cseréltetni!És 1500ért csinálta!
Ha Neked jó, akkor olyan 8, negyed kilenc között induljunk szombaton, hogy háromnegyedre legkésőbb a találkozónál legyünk. Lehet, hogy Zoli az R6-al Gödöllőnél csapódik hozzánk.
Egyébként csak a Dunlop és a Bridgestone abroncsokon találsz kimondot szelepjelölést.
van egy kis elektronikai problemám az én kis paripámon.
Egy ideje elkezdett szarakodni ( működött-nem működött ) a hátsó világítás.
( féklámpa azóta is jó. )
Ma már egyáltalán nem üzemel, illetőleg a bal hátsó indexem is kontaktos,
de elég furán mert magas fordulatnál nagyobb sebességnél csak az első megy elég csors villogással,
majd ha lassítok elindul a hátsó is és helyreáll a rend.
Pesten van a bringa és pénteken zúznék haza vidékre vele.
Van köztetek egy megbízható arc aki holnap esti órákban tudna hatékonyan segíteni rajtam?
Szervízben említettem, ( Yamaha City, Lehel tér ) de oda alapvetően azért mentem, mert a
gátérzékelő szenzorom ( gyári hibás és még bent figyelt csak mostanság szaródott el ) akarom kicseréltetni
gariba, de kb. 6 hete hozzák...... türelmes ember vagyok én no de ez már kicsit sok.
Sz"al ezzel a bibivel is odamennék, de nem tudom ire számítsak tőlük.
Ezért fordultam hozzátok. A családhoz. A Fazer büszke harcosaihoz.
?
Köszönöm a meghallgatást ( elolvasást )!
széles utat míg karcol a vénaszonyok fara!
Nagy tank, jól pakolható, ideális mindenes bringa.
amíg el nem mész egy nyíltnapra és nem próbálod ki az FZ1-et úgy,
hogy leragasztod a fordulatszámmérőt és meg nem mondod, hogy
hol van az a lukkkkkk! Azt hiszem itt csak elveken,
elméleteken vitatkozunk. Puding próbája az evés. Rajta.
Lehet, hogy majd le sem akarsz szálni róla
Az emberek szubjektívek, erre el is fogadnám, hogy ki kell próbálni, nekem kell véleményt alkotni. De tekintve, hogy jobban motorozok, mint 4 éve... Persze a lehet mondani, hogy a negatív ítéletekre hivatkozás prejudiktívvé tesz, de a számok nem hazudnak...
hogy próbálja ki mit érez, ne a diagram
alapján "írja le" a mocit. Dehát
beszélhetsz vele bot nélkül!
De a próbában benne vagyok!