Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az endúrózás nem biztos, hogy sikerül a Fészivel. De egy nógrádi túra beleférne nekem.
Merre gondoltad?
Én úgy mennék endúrózni!
Nem rossz ötlet nem rossz!
Szombat?Most voltam otthan beröffenteni!Mondjuk az a gáz ,hogy még nincs papírom amivel vezethetném!
(Hála a FEKÁKNAK)
Szasz!

Hétvégére jó időt találtak ki az időjósok. Több mint 10 fok . Nem kellene esetleg... mondjuk csak a példa kedvéért... megjáratni a vasakat? Na nem lábtartókoptató Mátrázásra, csak egy kis bicajozásra gondoltam.
Xa!Mi a helyzet?
Ebben az évben én is a K&H-nál voltam és szerintem maradok is. A MÁV-nál még van 2400 Ft éves tagdíj is. Nem is ez a fő probléma, hanem az, hogy Te hiába vagy normális biztosítónál, ha egy MÁV biztosítós okoz Neked kárt, akkor mégis Te szívsz majd vele.
Sziasztok!

A máv nem szeret fizetni és csak Pesten van irodájuk. Tehát ha történik valami akkor kelemetlen szaladgálni aki vidéki. Az unionnál az az érdekes, hogy interneten nagyon jó árak jönnek ki(nekem 14e egy évre) de egy biztosítási alkusznál néztem és 24e lett belőle . Alliance-nál voltam de most a K&H-nál vagyok mert mindenütt vannak irodái és olcsók viszonylag(17e egy évre).
Nem tudom, hogy csináltad, de nekem az Union még drágább mint a jelenlegi. A MÁV a legolcsóbb, de az már gyanús.
Szotyi!
Meg kötöttem a Netrisken keresztül az unionnál leszek!Remélem nem kell majd pestre szaladgálni!Mert Itt nincs irodájuk!Amúgy fele lessz!
Szasz!

A K&H- nál vagyok 4500 / negyedév, de már én is hallottam jobbakat.
M Arnold!Melyik biztosítónál vagy?
Most néztem az unionnál3rugó!Most a postánál fizetek 6 valamennyit!
Van ismerősöm aki besurranókat fogott.
Hárman voltak, az elsőt még leszedte, de másodiknak ő borult.
Szerencsétlen még mindíg beszédhibás úgy elverték.

Pedig a srác 28 éves és feketeöves kempós.
Azt mondta hogy képzeld magadat bele abba a helyzetbe, amikor a semmiből a szobád közepén rádront üvöltve három ember. Úgy viselkednek mint egy sarokbaszorított kutya...
Mindenáron szabadulni akarnak...

Szerintem jobb, hogy nem találkoztál velük váratlanul.
Most kellene kideríteni ki volt az és lehet menni.
De már csak balhéból sem a rendőrségre.
Azt nem tudom!De ha össze futottam volna vele akkor tuti ,hogy be rántom az előszobába az ajtóból és csak az erkélyen tavozott volna a tetves cigány fajtája!
na neeeeee........
Ilyen nincsen........
Csoda, hogy az alumíniumot nem vitték el.
Elhiheted ha asszonyod tüsszentett volna egyet, mire kinyitja a szemét már a tévé is hiányzik.
Hogy jöttetek rá a dologra.
Ja bocs én a balhéra gondoltam!
A mi esetünk ennél egyszerűbb volt!Egy vagy kettő besurranó feka volt amég én fürödtem az asszony meg tévézett!Az ajtó nem volt kulcsra zárva!
Nem tudok semmit!Volt valami cigány balhé volt pisztoly az általad említett kard meg stb!Egy kis napalm kellett volna már csak! Állítólag 17 milkával lógott egy feka vkinek!
Hogy történt a dolog?
Szerintem szamurájkard kellene.
Ja motorozgatunk csak az a baj hogy külön!
Zajlik bizony!Nekem meg az asszonynak is ellopták a cigányok a lakásból az összes iratunkat!Venni kéne egy panzershrekket!
Zajlik az élet Hatvanban.
Ezekszerint Ti még motoroztok?
Ja, ja mindig ez a civakodás. Amíg nem sérül meg rajtuk kívül más, addig hadd játszanak.
Ja papírok nélkül!
Hallottam buli volt felétek! Én azt hallottam ,hogy le kaszálták a puhos cigányt géppityuval kis buszból!De ma hallottam sajna nem tolta el a brinyeszt!Pedig már kezdtem örülni,hogy egy patkánnyal kevesebb! Te mit tudsz az eksönről?
Csá!

Papírok nélkül?
Az jó, hogy most nem merült le, de tudod, hogy miért?

Pénteken én is voltam kint egy Bag - Gödöllő - Isaszeg - Valkó - Tura - Jászfényszaru - Hatvan kiskörön.
Hájj!Hétvégén spontám kerültem eggyet!Kb 90km szirák bér stb!Most nem merült le az aksim!
Még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtük.
fénykép az eredményről?