Szasztok!
Olyan index égő kéne nekem ,hogy 12v23w
Ez kis méretű égő kb 6-7 mm átmérőjű és az oldalán vannak a pólusai!(index égő)Se egy autós bolt se pedig a helyi motoros bolt nem tud hozni!Tud rá valaki valami megoldást!
Kössz!
Relax! Nyugi, jó kis csapat ez! Egyszerűen neked akarnak jót azzal,
hogy ajánlanak egy olyan kereskedést, ahol eddíg maximálisan meg voltak elégedve
a megrendelt munka elvégzésével ellenben a Te általad említett szervízzel.
Nem is csoda dühös vagy hiszen, több hétig nem tudtad 100%-osan használni a
motorodat főszezonban. Ne rájuk legyél ezért mérges! Nem téged akartak
le hü..zni, hanem csak leírták, hogy nekik ennél a kereskedésnél hogyan történt a
TPS(remélem jól írtam) szenzor cseréje. Szokott erre a fórumra írogatni egy szerelő(Kozmax)
aki véletlenül épp ebben(YW) a bizonyos szervízben dolgozik szerelőként. Teszteld!
Ha van valami problémád kérdezz tőle, tuti válaszolni fog és segít ha elolvassa!
Peace!
Bocs akkor Ti biztos igen jóban vagytok a srácokkal, kit kell leszopnom hogy hozzátok hasonló becsben kezeljenek?
Nem szeretnék itt rossz színben feltűnni de valami titkot biztos nem vágok.
At hittem ez egy segítőkész csapat, de nem tévedtem hogy nem kell sokat látogatnom e fórumot ahol megvannak a pacsipajtások, a többi meg le van fikázva.
Mert azt nem hiszem el, hogy egy ilyen piti alkatrészre 6 hétig kelljen várni. Sőt, illene belőle a yamaha Hungáriának belőle raktároznia, mivel minden nap szükség lehet rá. Akkor meg a Te kereskedésednek csak át kell érte ugrania, addig a szerelők szétszedik, gyorsan belerakni és mehetnél is. Így csak szivattak. Én bevittem a motort, és 1 óra múlva már tűztem is vele.
Véleményed szerint az logikus hgy egy embert 6 hétig szopatnak ha a tulajdonukban lenne az említett alkatrész, mindezt úgy hogy először kontaktálok velük?
Hát igen, ez alapvető magyar mentalitás hogy azt feltételezzük egy cágről hogy ha probléma van, akkor azt gennyből , direkt csinálja.
Miért lett volna céluk hgy egy új ügyfelet a vérbe szopassanak és ezzel azt kockáztassák hogy milyen véleményt alkotok róluk ez alapján?
Lófaszt basztak át. Angyon sok ember ott figyel náluk aki hasonlóan járt mint én.
Örülök hogy Te jól jártál és minden sikeresen ment mikor szükséged volt rá.
Én így jártam.
Ma voltam náluk, már szerelik a vasat. Remélem jó időm lesz hazafelé és jó utazásom.
Becsaptak, azért azt nem hiszem el, hogy egy ilyen kis kütyü ne lenne raktáron, mivel viszahívás van rájuk, így nap mint nap szükség lehet rá. Nekem a sok lomot kevesebb mint egy hét alatt meghozták, sőt mikor az XJ-mre vártam a fékkarmantyúkra (igaz más kereskedésben, de ott is 5 hétig azt mondták hogy még nem jött meg, itt van és még sincs...stb, majd kiderült hogy 5 hét múltával mégis elfelejtették megrendelni)....akkor 5 hét után elfogyott a türelmem és a YH-nál egy ismerősöm ismerőse megrendelte nekem szerdán Hollandiából vagy honnan és hétfőre itt is volt a kis tömítés........hát nem érdekes?
TeeJay, a fényképed alapján Te is szép szál motoros vagy:)) - én 199cm-... a kérdésem az lenne, hogy Alattad 6.ban nyélgázon, óra szerint mennyit megy a gép? Én 235nél többet nem tudok kihozni belőle... - mondjuk nem is hosszú autópályázásokra használom, szóval nem olyan nagyon lényeges dolog, csak érdekelne:)! köszi szépen...
Szlovákiában volt a Fazer gurulás... áhh... irigykedek Rátok;)! Mondjuk nekem kicsit messze lett volna amúgy is:(... szóval Mátra környékére nem terveztek mostanság gurigát? Szívesen csatlakoznék!:)
Igazán örülök neki. Erre mit mondjak? HOgy szivatnak a Lehel téren ki tudja hány arcot?
Most hívtam őket, végre megjött a szezorom. lévén hogy most emiatt el vannak havazva, remélhetőleg
ma-holnap kicserélik....
Tényleg türelmes ember vagyok.
Olyan index égő kéne nekem ,hogy 12v23w
Ez kis méretű égő kb 6-7 mm átmérőjű és az oldalán vannak a pólusai!(index égő)Se egy autós bolt se pedig a helyi motoros bolt nem tud hozni!Tud rá valaki valami megoldást!
Kössz!
Akkor 38skk-ba került 1L benya. Ez alapján 1L=280Ft
körül van(ha nem emelkedett azóta az ára)
Peace!
hogy ajánlanak egy olyan kereskedést, ahol eddíg maximálisan meg voltak elégedve
a megrendelt munka elvégzésével ellenben a Te általad említett szervízzel.
Nem is csoda dühös vagy hiszen, több hétig nem tudtad 100%-osan használni a
motorodat főszezonban. Ne rájuk legyél ezért mérges! Nem téged akartak
le hü..zni, hanem csak leírták, hogy nekik ennél a kereskedésnél hogyan történt a
TPS(remélem jól írtam) szenzor cseréje. Szokott erre a fórumra írogatni egy szerelő(Kozmax)
aki véletlenül épp ebben(YW) a bizonyos szervízben dolgozik szerelőként. Teszteld!
Ha van valami problémád kérdezz tőle, tuti válaszolni fog és segít ha elolvassa!
Peace!
Nem szeretnék itt rossz színben feltűnni de valami titkot biztos nem vágok.
At hittem ez egy segítőkész csapat, de nem tévedtem hogy nem kell sokat látogatnom e fórumot ahol megvannak a pacsipajtások, a többi meg le van fikázva.
Hajrá!
Hát igen, ez alapvető magyar mentalitás hogy azt feltételezzük egy cágről hogy ha probléma van, akkor azt gennyből , direkt csinálja.
Miért lett volna céluk hgy egy új ügyfelet a vérbe szopassanak és ezzel azt kockáztassák hogy milyen véleményt alkotok róluk ez alapján?
Lófaszt basztak át. Angyon sok ember ott figyel náluk aki hasonlóan járt mint én.
Örülök hogy Te jól jártál és minden sikeresen ment mikor szükséged volt rá.
Én így jártam.
Ma voltam náluk, már szerelik a vasat. Remélem jó időm lesz hazafelé és jó utazásom.
Széles utat mindnyájatoknak!
Egyébként igen, 197-8 cm magas vagyok.
TeeJay, a fényképed alapján Te is szép szál motoros vagy:)) - én 199cm-... a kérdésem az lenne, hogy Alattad 6.ban nyélgázon, óra szerint mennyit megy a gép? Én 235nél többet nem tudok kihozni belőle... - mondjuk nem is hosszú autópályázásokra használom, szóval nem olyan nagyon lényeges dolog, csak érdekelne:)! köszi szépen...
Szlovákiában volt a Fazer gurulás... áhh... irigykedek Rátok;)! Mondjuk nekem kicsit messze lett volna amúgy is:(... szóval Mátra környékére nem terveztek mostanság gurigát? Szívesen csatlakoznék!:)
Vigyázzatok Magatokra, pacsey
Bence
Most hívtam őket, végre megjött a szezorom. lévén hogy most emiatt el vannak havazva, remélhetőleg
ma-holnap kicserélik....
Tényleg türelmes ember vagyok.