Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasz Joci!

Bocsi betegácsiban nyomultam, így nem voltam net közelben.
Jól van beszélek Tibivel.

Majd valamelyik nap le kellene jönnöd hozzánk egy szakmai konzíliumra. Rendeltünk blokkidomot a motoromra, de semmilyen felfogatási pont, illetve leírás nincs hozzá. Rá kellene szerkeszteni a gépre. Hátha ketten megtaláljuk a legjobb megoldást.
Arnold!
Csá!
Tibivel tudnál beszélni,hogy valami tipus számot tudna mondani a daeworól!Meg nézném a neten hogy milyen meg mit tud!Kössz!Amúgy mivan elvagy veszve!Gyöngyösön van gokart pálya most tudtam meg és szoktak menni s.motósok!
Az az én motorom, és az én malacperselyem.
Köszi a segítséget, megnézem, hátha átkötés után nem szivat már :)
Hát házias :)
A kormányról érdemes lehúzni? Te honnan húztad le a kábelt?

Köszi a segítséged eddig is :)
Az az átkötés nem túl, khm, szakszerű.
Az aksi Banner és nagyobb indító áramú mint a gyári. Az átkötés meg simán a jobb oldalról van áthúzva a megfelelő kábel a bal oldalra. Akkor nem értem mi az oka. Gyönyörűen forgatja a motort, de nem kapja el. Ha húzom a gázt közben akkor azért elkapja egy kis idő után. De hát nem pöszre, csak akkor azért be lehet indítani két lámpával....
Az enyém is át van kötve, de ilyen gondom nincs. Szimptomák szerint az aksival van a gond:
"igaz nem gyári", ez nem is gond, de ha nem jó minőségű, a gyári speckót nem bírja, akkor pénzkidobás volt. Vagy az aksi, vagy az átkötés.
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni. Nekem van egy 2005-ös FZ6-S motorom, amin rendesen bekötöttem az első két lámpát (azaz a baloldali topmítottat is, mert az nincs gyárilag ugye bár)

Viszont, mikor indítom a motort, csak pörgeti, de nem kapja el. Ha lehúzom az egyik lámpát (szimulálva az egyik égjen csak esetet) akkor rögtön elkapja és csodásan jár. Ahogy elkapja és visszadugom az lámpát gond nélkül megy. Ha megállítom a motort és rögtön indítom, akkor simán indul 2 lámpával. Viszont ha kihült a motor ugyanaz az eset.

Valami nem kerek szerintem, de hátha már találkozott valaki az esettel. (Aksi új van most benne, igaz nem gyári. Mikor megvettem a motort és bekötöttem( akkor 1 éves volt a motor), akkor az eredetivel simán ment 1 évet a két lámpával. Azt lemerítettem kétszer utána kezdett szarakodni

Köszi ha tud valaki segíteni
én ma voltam tekeregni egyet nem sok motorossal találkoztam, igaz nem is sokat voltam én sem. Sajnos TPS megint kijött a gépen legalábbis elméletileg az a probléma... hogy pont 2 éves kora után jön elő ez is
A francba, akkor már megint külön megyünk. Már ha egyáltalán engedi majd az idő.
Vasárnap nem jó!Dolgozok!
Hát persze, gondold meg jól.

Szombaton tele vagyok dologgal, a pujákra is figyelnem kell, mert a romnyim nem lesz délután otthon. A vasárnap viszont jónak tűnik a számomra. Ha nem is Svajcba, de Ausztriába, a kengurúk földjére kimehetünk.
Ja!Egy kicsit odébb!
Hú király képeid vannak fenn!Sveijcerlandba király utak lehetnek!Hát még a kanyarok!Arnoldal biztos jót veretnénk!
Multkor beszéltem Golenya úrral!Szerelték a régi rc-jét és táv segítség kellett!
Attól függ milyen búvár szemcsit adsz hozzá!Ha az a régi jól bevált alukeretes zöldet akkor nagyszerű párosítás lenne! Úgy már megfontolnám!
Hagyjad már a rossz kifogásokat. Méghogy kifolyt a szemed. Adok hozzá bagóért egy búvárszeműveget.
Nem tudtam megnézni a srácot, mert bentről nem tudok videót nézni. Ez munkahely, nem mozi.
Ott melletted, a kanyarból balra? A felső sarokban?
a T-t kihagytam Értsd :kifolyt
Amiben kifoly a szemem?
És mennyi pénzt adsz hozzá?
Schmidt urat meg nézted?
Na erről beszéltem. A kis kupak viszont eladó. Amiben a sisakodért voltál. Nagyszerű triálos bukó. Alkalmi áron, alkalmi vétel. Csak most a készlet erejéig a mézédes bukósityak.
Schmidt Gabi fenn van a neten!
http://www.youtube.com/watch?v...

Kék fzr
Na aért annyit nem adnék érte!
Még tervezem, hogy lesz terepmotorom. Ráadásul amennyit Te adnál érte annyiért nem eladó.
Pénteken meg beszéljük!Nem adod el a régi sisakodat?