Nekem egyenlőre bőven elég a 600-as. A tudásomnak is, no meg főleg városban, utas nélkül használom. Budapesten meg a sorok között jobban tudok a kisebbel közlekedni.
mondjuk nagyon sokféle motort mondtál most... Pegaso az nagyon kilóg abból a sorból legalábbis vége olyan 160-170 (aszem... a srác akinek ilyenje volt akra kipufival az valami ennyit jött velünk) jó egy henger meg sm meg mitomén.... az tény, hogy akrával olyant durrog, hogy mondtam a srácnak: én mögötted biztos nem fogok menni.
a Z meg az FZ6 ugye sornégy... Z "kicsit" combosabb azért, SV meg ööö hát nem tom nekem nem jön be
ha túrázgatni akarsz tényleg akkor FZ6-S
még a mostani vasat sem fizettem ki... amúgy meg ha már ezres vasat veszek akkor fejidomos lesz... kicsiben még nincs olyan nagy probléma csak 180 fölött nagyon lobogós a helyzet. Ja meg hát azzal hamar megpusztulnék a jelenlegi tudásommal
Áhh Tdm túl nagy meg nem tetszik! Amit eddig néztem meg tetszenek azok: Kawa z 750, Aprilia Pegaso Strada, Yamaha Fazer 600, Suzuki Sv1000 csak a Suzukival az van hogy nem lehet már venni újonnan 2008-tól!
Én különben Április Májusra tervezem a vételt! Addig körbenézek a szalonokban egy-kettőt kipróbálok és majd meglátjuk! Most megyek dolgozni ...
Igaz, a Z szép, jó, csak túrázni nem annyira (két személlyel). De ha ez a szempont fontold meg inkább a TDM-et.
Nem vagyok környékbeli, csak eleve olcsóbb volt, mert 2. tulaj vagyok és még abból is sikerült kicsit lealkudni. Szóval listaár alatt voltam rendesen egy bejáratott motorral.
És te tudtál valamit alkudni?
Már voltam Szombathelyen náluk de akkor a kawa z 750 néztem inkább! Csak a kawával az a bajom hogy nem nagyon lehet vele túrázgatni mert nem fér el rajta semmi meg senki!
Jah végülis nekem mindegy hogy Szombathely vagy Zalaegerszeg egyforma a táv innen. Te különben környékbeli vagy?
Sziasztok!
Én tavaly júniusban vettem egy 600-as, 98 Le-s, ABS nélküli "idomosat". Akkor sikerült lealkudni 1. 950 ezerre, plusz kaptam egy Yamaha dzsekit hozzá. Én pesten vettem, de biztos, hogy lehet alkudni mindenhol. Elmentem több kereskedésbe, mindenhol kértem papíron árajánlatot, majd a legszinpatikusabbhoz visszamentem, elétettem a legkisebb ajánlatot, és azt mondtam, hogy ha ez alá megy árban, övé az üzlet. Alá ment... Bár sokat nem szeretnek engedni...
lehet érdemes minddel beszélni aztán alkudozni velük mint állat a Fehérvárit hagyd ki mondjuk... egyrészt voltak hírek, hogy becsúknak másrészt én útálom őket
Fejidom, műszer (abban van az ECU is), hátsó segédváz és utaslábtartó, hátsó villa, első fék, kiegyenlítő tartály a blokk elején kapott helyet az újon és az ülés. Nagyjából.
Azért gyngébb, mert más az injektor program, de nem hiszem, hogy hosszúéletű/rentábilis lesz 4 féle többé kevésbé ugyanolyan modellt fenntartani. Az áruk 1.8 - 2.25ig ment tavaly típustól és felszereltségtől (ABS alapvetően) függően.
na és egy link hogy kicsit konkrétabbakat is olvasgathass
ja és ha onnan veszel motort mond nekik, hogy ne ragaszgassák má" teli Kakasdos matricával a motorod
hi, aszem a soványabbik verzió ami 78 ló az volt akcióban 1.65 millióért vagy mennyiért
mondjuk én nem láttam ezekből túl sokat még, de a totalbike-on mintha olvastam volna cikket a gyöngébbikről is.
Motorvásátlás előtt állok és a Fazer 600-ast (idomosat) is nézegetem!
De van egy kis képzavar: Van ugyebár belőle két fajta. Egy erősebb meg egy gyengébb!
Csupán ennyi a különbség vagy van más is? És árat tudtok mondani róla mert én a Yamaha honlapján amit néztem azon nem igazán igazodom el! Köszi!
a Z meg az FZ6 ugye sornégy... Z "kicsit" combosabb azért, SV meg ööö hát nem tom nekem nem jön be
ha túrázgatni akarsz tényleg akkor FZ6-S
Én különben Április Májusra tervezem a vételt! Addig körbenézek a szalonokban egy-kettőt kipróbálok és majd meglátjuk! Most megyek dolgozni ...
Nem vagyok környékbeli, csak eleve olcsóbb volt, mert 2. tulaj vagyok és még abból is sikerült kicsit lealkudni. Szóval listaár alatt voltam rendesen egy bejáratott motorral.
Már voltam Szombathelyen náluk de akkor a kawa z 750 néztem inkább! Csak a kawával az a bajom hogy nem nagyon lehet vele túrázgatni mert nem fér el rajta semmi meg senki!
Jah végülis nekem mindegy hogy Szombathely vagy Zalaegerszeg egyforma a táv innen. Te különben környékbeli vagy?
Én tavaly júniusban vettem egy 600-as, 98 Le-s, ABS nélküli "idomosat". Akkor sikerült lealkudni 1. 950 ezerre, plusz kaptam egy Yamaha dzsekit hozzá. Én pesten vettem, de biztos, hogy lehet alkudni mindenhol. Elmentem több kereskedésbe, mindenhol kértem papíron árajánlatot, majd a legszinpatikusabbhoz visszamentem, elétettem a legkisebb ajánlatot, és azt mondtam, hogy ha ez alá megy árban, övé az üzlet. Alá ment... Bár sokat nem szeretnek engedni...
Egyébként meg nézz be a zalaegerszegibe, az sincs messze, ki tudja...
Azért gyngébb, mert más az injektor program, de nem hiszem, hogy hosszúéletű/rentábilis lesz 4 féle többé kevésbé ugyanolyan modellt fenntartani. Az áruk 1.8 - 2.25ig ment tavaly típustól és felszereltségtől (ABS alapvetően) függően.
Az ár az S2-nél reg adóval 1 998 000 Ft? Mert a yamaha.hun van valami 2 300 000 ezres ár is!
ja és ha onnan veszel motort mond nekik, hogy ne ragaszgassák má" teli Kakasdos matricával a motorod
mondjuk én nem láttam ezekből túl sokat még, de a totalbike-on mintha olvastam volna cikket a gyöngébbikről is.
Motorvásátlás előtt állok és a Fazer 600-ast (idomosat) is nézegetem!
De van egy kis képzavar: Van ugyebár belőle két fajta. Egy erősebb meg egy gyengébb!
Csupán ennyi a különbség vagy van más is? És árat tudtok mondani róla mert én a Yamaha honlapján amit néztem azon nem igazán igazodom el! Köszi!