Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hidd el nem tudod se Te se a márkaszerviz lekérdezni, hogy hányszor borult el a motorod!
Szia!

Az enyémet sajna 3 hónapja összetörték!

Akkor azt mondták a HARMATY szervízben, hogy bármelyik márkaszervízben megtudják nézni neked ezeket az adatokat! Még akkor is ha nincsen meg a gyári PIROS kulcsod a géphez!

Nekem ezt mondták, ha nem igaz akkor engem is átvertek!
én olyant olvastam itt, hogy jobb nem babrálni az ilyesmivel diag mode-ot találtam ahol TPS-t lehet ellenőrizni, de amúgy valsz tényleg jobb ha csak valami hozzáértő matat
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék, és ha már volt, akkor elnézést kérek. Tud- e valaki olyan oldalt, vagy egyéb leírást, ahol arra vonatkozóan van know how hogy a board computerből miként lehet lekérdezni adatokat. Pl. hányszor borult stb.. Hibakódlistát találtam, de ilyet nem. Ha valaki tud valamit, kérem jelezze. Köszönöm!
Sziasztok!

Van 2 db eladó FZ6N krómozott tükröm eladó!

Jó állapotú 7 hónapos mociról! Ha valakit érdekel jelezzen vagy hívjon itt:20 441 3652
hát nekem "optikailag" ez a TwoBrothers téma jön be legjobban :)
Amúgy aszem Martin féle téma elég nyerő... 82k-ért adná már mindennel együtt.
nagyon köszönöm az infókat
Ez az amerikai TwoBrothers meg aluból 229.900, karbonból vagy titánból 279.900 Ft (ebben benne van index, rendszámtartó, stb.)
Ez a spanyol Thunder 129.900 Ft a kivehető szűkítőkkel együtt:
2911-es hozzászólásban írták a srácok még anno 2006 október 12-én:
"En kertem ajanlatokat emailben az elmult honapban sok helyrol, ime amit tudok:
-Martin 88e (Martin bacsitol:)
-Finster 115e (Finster bacsitol)
-LeoVince 105e (yamaha vac, ha forumos vagy ennyire engedik le aszonta:), de pardiban is 108e)
-Micron 130e (kawasaki szalon)
-Akrapovic 155e (nem emlekszem, aszem melyik shopban)
-Yoshimura 220e (ez aszem dragbikeshop.hu)

Mindegyik fz6-fz6s re 2004tol, osszekotovel"
sziasztok

2006-os 600 as fazeremhez szeretnék sportdobot venni,alighasznált DE inkább új érdekelne.
TUD VALAKI SEGÍTENI HOGY HOL ÉRDEMES PRÓBÁLKOZNI
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM a válaszokat az mrtopkft@t-online.hu email címre.
Arni ment egy mail!
Hát akkor minden rendben.
Azt a bizonyos fehérvári szervízt én is elkerülném messze a helyedben.
Ferko vazze... már én is kiveséztem és már túl is vagyok a cserén is... elmondom röviden a sztorit:
kb. egy hónapja jött elő a probléma nekem amikor is a 13-14 fokban napsütésben elmentem kicsit motorozni a környéken és városban lámpánál elment az alapjáratom. Mivel én a nyáron vettem a motort és előtte nem igazán követtem a Fazeres fórumokat így kénytelen voltam én is körbekérdezgetni az emberkéket (szegény TJ volt akit lefárasztottam ) majd beszéltem néhány szerelővel is telefonon (tudom, hogy a távgyógyítás nem egy egzakt tudomány és nem is müxik), nemrégiben mivel Fehérváron dolgozom beugrottam az ottani márkakereskedésbe és megkérdeztem őket, hogy hát ha már itt voltam 10.000 km-s szervizen akkor nem csinálnák meg egészen véletlenül a TPS cserét is, erre mondták ott, hogy "nem akarok alkatrészt rendelni meg bla-bla, Németországból hozták? Csinálják meg ott!" szóval ezen feldühödve leveleztem egyet Yamaha Hungáriával akik megmondták az élest: ki kell cserélje bármelyik szervíz ha érintett a visszahívásban a motor és ennyi. Azóta Yamaha Hilcznél Kakasdon meg is csinálták a gépet (hétfőn rájuk telefonáltam mondták, hogy kedden vihetem és meg is csinálták).
Szóval boldog a végkifejlet csak Fehérvárra nem fogom vinni a motoromat többet. :]

Na ez nem is lett olyan nagyon rövid
Nem tudom, de kell, hogy fogadjanak függetlenül, hogy nem itthon vásároltad.
Ezt a támát már hülyére csontozuk más fórumokon is. Próbálj keresgélni biztos találsz erre is tanácsot.
Nem biztos, hogy előjön a hiba. Ha jól emlékszem 20000 környékén volt a motoromban amikor cserélték és semmi nem volt vele.
Több FZ/6-os sráccal beszéltem már akiknek ugyancsak 2005 tavaszi a gépük és nekik sem volt gondjuk. A 2004-esek közül többet hallottam és olvastam, hogy bizony előjött a probléma.
Teljesítményvesztés, túlzott fogyasztás, rakoncátlankodó motor, stb..., de a lényeg mindenki mindenhonnan haza tudott vele menni.
hát nekem azon problémáztak egyik helyen, hogy Németországból lett behozva a motor, amúgy olyasmit olvastam, hogy 11-12 ezer km körül jött elő másoknak is a gond.
Enyém 2005 áprilisi.
És vissza lett híva.
Kaptam egy értesítő levelet a Yamaha Hungáriától.
Bármelyik Yamaha márkaszervízbe elviheted.
Egyébként nekem semmi gondom nem volt vele sem a csere előtt sem utánna.
de tényleg motorkód meg alvázszám alapján meg tudják mondani érintett e a paripa... az enyém 2005 márciusi és elméletileg a 2003-2005-ös vasak voltak visszahívva.
hi, csak bizonyos alkatrészkód esetén cserélik ingyen, de amúgy elméletileg bárhol meg kellene csinálniuk a cserét, ha visszahívásban érintett motorról van szó. Nekem is megcsinálták és müxik a gép királyul
Szia!

Ingyen cserélik kakasdon. Bár enyémmel nem volt baj, én is kicseréltettem nyáron.
Tudtam, hogy Veled kell beszélnem az ügyben. A cellux nekem eszembe sem jutott én szögelni akartam.

Holnap 18 óra körül gyere át megnézni. Utána majd gondolkodunk egy sör mellett. Azután majd megcsinálom valamikor a télen.
Oké!Szóljál hogy neked mikor jó!Nekem szerdán nem!
(celluxod legyen otthon)
hát srácok... holnap viszem TPS-t cseréltetni a vasat
kösz TJ a helpet az ügyben