Sziasztok! Vélemény? FZS600
Felhívtam, elég korrektnek tűnnek, hétfőn megyek meglesem. Elsőre így nagyon szimpatika. Remélem nem követem el azt a hibát hogy egyből belehullok
És így ha hosszítom kb 5%-al, akkor a km óra is közelebbi adatot fog mutatni a GPS-hez képest, ugye?
Valaki már vett az FZ6-ra utángyártott kislánckereket? Van különbség a gyári és az utángyártott hangja, viselkedése között? Mert a gyárin van két oldalt egy gumi zajcsillapítás, a többin meg nincs.
nekem hátul volt kettővel nagyobb, kicsit érezhető volt, meg hogy könnyebben fordul,,, én 39e nél cseréltem a láncot, motoralkatrész.eu ról vettem, szerintem a legolcsóbb
áttételbe viszont visszatértem a gyárira, mert km ben mocskosul sokat csalt az órám...
Nekem a fazer 1000be most 51 000km van, most cserélek láncot én is, http://www.m0moto.hu/lanc-szet... itt találtam a legjobb áron, szerintetek a láncom még gyári lehet?
FZS600
Felhívtam, elég korrektnek tűnnek, hétfőn megyek meglesem. Elsőre így nagyon szimpatika. Remélem nem követem el azt a hibát hogy egyből belehullok