Most hívtm a céget ( AdaMoto Webáruház ) ahonnan vettem. Korrektek voltak, postázzam és ha szerintük is szar, akkor küldenek másikat.
De ha a googliba beírod, hogy 'usb motoros aljzat' a Conradtol kezdve nagyjabol mindenhol ennek a kepe van fenn, tehát szerintem nagyjából mind1 hol veszed. .-)
A kábel pont elég, hogy végigvigyem hátra, hogy ne az akksira legyen kötve, hanem gyújtásra, mivel terheletlenül is fogyaszt. (2db kék LED vílágít benne.) Viszont nagyjából 2 hétig működött. Most hogy nekem nem volt szerencsém, vagy mind szar nem tudom. .-)
FZ6 S1-re hol találok normális (biztosítékkal, vízálló) könnyen feleszerelhető szivargyújtó aljzatot? Nem szeretnék semmit farigcsálni. Villamosmérnök vagyok így tudok szerelni, de nincs kedvem emiatt lebontani a fél motort :D
Jogos, meglátom, hogy alakul az élet többi prioritása és az anyagi helyzet. Nemrég volt alkalmam egy kicsit ismerkedni az új 660-as Tenerével - nincs mese, nekem az kell...
Nekem nagy csalódás volt. A fullgas által hirdetett példányt néztem meg élőben (fent van a hahu-n még most is, aranyáron, nem is értem mit gondolnak). Full műanyag, gagyi érzet. A motorja biztosan kárpótol valamelyest, de valahogy nem jött be.
Fényezés mosás.. aztán képesmotor De lehet hogy a fényezés nem is muszáj...és ezt nem viccből mondtam. Ha el akarod adni így el tudod, jó olcsón; de ha ráköltesz 150-et, jó ha a felét viszontlátod majd az eladási árban
Mi van fent? Nekem meg se nyekkent a PR2.. Pedig hazafelé pár alkalommal elég szépen leforgattam az az első 2-3 fokozatot. Mondjuk itt a végén, ahol a legkeményebben húztam meg, rendesen emelkedik is az út, lehet sok súly volt így hátul...
én az mt01-re, valamiért nagyon megfogott az a motor
A ducati diavel hasonlít rá, de mást nem nagyon mérnék hozzá. A yamaha szeret kategóriát teremteni.
De ha a googliba beírod, hogy 'usb motoros aljzat' a Conradtol kezdve nagyjabol mindenhol ennek a kepe van fenn, tehát szerintem nagyjából mind1 hol veszed. .-)