Én is ma cseréltem az olajat, de szerencsére nekem nem repedt el a sapka.
Egy kérdés!
Korábban volt itt szó róla, hogy az FZ6-S-re érdemes a fejidom nélküli kupplung bowdenét venni, mert azon felül nincs a 90 fokos törés, és ugyan úgy jó rá, és többet kibír, mert nem hajlik ekkorát. Így van?
Ha megjáratod, az olaj szétmegy mindenhova, kell neki jó pár perc, mire visszafolyik a leengedő csavar környékére - emiatt maradhatott a régiből még.
Másik dolog, ami csalhat, hogy az új olajszűrőt ugyebár tök üresen cserélted ki - indítsd be a motort, járjon pár másodpercig, majd várj egy órát, és ismét ellenőrizd le a szintet - lehet, hogy még kell ráönteni.
Aztán azért ellenőrizd a szűrő környékét, nehogy valahol eresszen a cucc!
Ma megvolt a Zolajcsere. Cseréltem olajszűrőt is és így is csak 2.4 - 2.5 liter olaj ment bele. Ez miért lehet? Döntögettem mindenfelé. Vártam is vele. Megjárattam rendesen előtte. Én 2.7 litert vártam, hogy belemegy. Vagy a maximumszintnél megy bele a 2.7 liter?
Rhinoeli lenne hozzád egy privát kérdésem, tudnál esetleg adni valami elérhetőséget ahol ezt feltehetném? Van az adatlapomon egy mail cím oda tudnál jelezni.
Köszi!
köszönöm a választ.közben szétszedtem a tankot és hát ami abból kijött nem szép :) nem csodálkoznék ha el lenne tömődve teljesen.kb fél cm-1cm kis darabkák voltak a tankban,a pumpa végén lévő ki szűrőtasakot kitisztitottam amennyire tudtam.De szerintem az egész üzemanyagrendszert ki kéne takaritani......azt hogyan lehet a legegyszerűbben?gondolom nem egy könnyű feladat és inkább szervizbe kéne vinni....
Találtam egy linket. Remélem, az angol megy egy kicsit. http://www.motorcycleforums.ne...
Amiket írtál, azok a hidegen látható diagnosztikai kódok lehetnek.
Amikor leáll a masina, akkor talán kiír valamit. Ilyenkor ha indítózol, benzinben dús vagy szegény a keverék? Hátha ki tudjuk találni.
Üdv! Nekem volt ilyen 2 szer is . a váltókarnál lévő imbuszkulcsos csapot kell kitekerni és kitakarítani a súrlódó alkatrészeket. összegyűjti a koszt emiatt ragad. Ha Váltani úgy tudsz, hogy lenyomod 5 be aztán felhúzod, mert magától nem képes felfele elmozdulni, és lenyomod4-be , felhúzod stb., akkor ez a baja. Szedd szét takarítsd ki összeszerled és jó lesz:-)
Amúgy meg bontó, vagy ebay.