Ti milyen gyártmányú légszűrőt szoktatok venni? Melyik a gyári és melyik az utángyártott? A Hiflofiltro a gyári? Ez jó márka? Nem lesz mérethibás (falshot szív)? Sajnos hallottam rémtörténeteket ez jónak számít? Az a gondom vele, hogy túl olcsónak tűnik.
Hali
Ma reggel kb fél8-körül indultam egyedül Bonyhádról Pécs felé, az első 10 percben máris kereszteztük egymás útját egy őzzel kb 100m-rrel elöttem rohant át az úton
Pécsen rövid pihi majd Siklós felé mentem aztán Beremendnél átmentem a horvátokhoz. Határ elött ismét egy őz futott át az úton elöttem kb megint 100m-rre Azért már egy kicsit untam a vadakat mert egy kicsit beszaratják az embert.
Határnál személyi felmutat majd tovább hajtok Pálmonostor felé, az út tükör sima, forgalom gyér, vad sehol azért ez jobban tetszett Találkoztam a horvát barátommal dumáltunk 1- 2 órát majd kora délután hazaindultam Mohács felé.
Szerencsésen hazaértem Így utólag átgondolva az élményeket nekem jobban tetszett a horvát útszakasz szerintem még párszor átnézek hozzájuk.
..még annyit a külföldi forgalmis motor vásárlásához ,hogy ha a vevő részéről ki van töltve az adásvételi és nem a te neved szerepel ott ,akkor az +15e. Ft. az okmányirodában -de a rutinosabbak már úgy hozzák be ,hogy az nincsen kitöltve .
Nos, éppen indulóban vagyunk ( várom, hogy elkéküljon az asszony .-)) hozzám, kedden este vagy szerdán napközben jövünk vissza Szolnokra. Akkor úgy gondolom meg tudom nézni. Ellenben küldj nekem egy tefonszámot emailben. Vargalaszlo@outlook.com
Amúgy pont a Szántó körúton lakik a csajos is, ahol a motor van. .-)
A kipuff felett van az a sárga tartály. Na annak nem kellene ott lennie.
Sosem km-t nézünk, hanem állapotot. Az, hogy a lánckerék (és ezzel a lánc is valószínűleg) le van cserélve, már árulkodik a használatról.
Ahogy nézem indexek, hátsó lámpa, rendszámtartó le van cserélve. Érdemes ezeket ellenőrizni, mert lehet így forgalmit se kap.
Egyébként szép állapotban van, de élőben kell megnézni.
Megteheted.....megveszed és akkor helyezed forgalomba, amikor akarod. De nem hátrány, ha az adás-vételin pár nappal öregebb csak a dátum a forgalomba helyezéshez képest, mert különben a biztositó elég kemény fedezetlenségi dijat szab ki. Morbid, felháboritó, de igy van.
Amugy a motoron a hátsó lánckerék már nem a gyári. Tuti az a 16 ezer km?
Sziasztok! Vélemény?
Amúgy ha nem szeretnék egy ilyen külföldi mocit még forgalomba helyeztetni hanem csak egy sima adás-vételivel megvenni, és majd csak tavasszal forgalomba helyezni azt meg lehet csinálni?
ez jónak számít? Az a gondom vele, hogy túl olcsónak tűnik.