Egy kis segítséget kérnék:
2006 FZ6 mocim 36000km-el 1,5 hónap állás után megmakacsolta magát és nem vált lefele... Felkapcsolok 6-ba aztán visszafele csak 5 be kapcsolható. Csak ha megállok és mozgatom a mocit, szórakozással lehet visszatenni alsóbb fokozatba. Miután próbálgattam, gyakorlatilag lassan de megjavult, de ez nem normális dolog.
Van valakinek ötlete mi lehet a baj?
Amúgy nem csattan, nem tapasztalható semmi különös baj...
Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok!szeretném a segìtségeteket kérni.Van egy 2004-es yamaha fz6 motorom és olyat csinàl hogy megyek vele 5-6km-ert és menet közben leàll,lefullad a motor...ezt akkor csinàlja amikor behúzom a kuplungkart visszaengedem a gàzt a fordulat visszaesik és megàll a motor,elötte mintha hallanàm ezt a blö-blö-blö-blö hangot.és a motor hangja is màs lesz.megàllok vele 4-5perc és újra indìtom és megy tovàbb majd pàr km és megint megàll.Tud nekem valaki segìteni hogy mi lehet ez vagy hol keressem a hibàt?úgy vettem észre hogy melegem csinálja...
beléptem a diagnosztika menübe ezeket irtam le
d01:16
d03:100
d05:18
d06: 18
d08:0,6
d20:on
d21:on
előre is köszönöm a segitséget!
Nos egészen biztosan későn szólok. Elsősorban most a Miskolc környékiekre gondolok. Tervezünk egy gurulást szerdára Tiszaújváros-Miskolc-Lillafüred-Eger-Szilvásvárad-Kazincbarcika-Ti
szaújváros útvonalon. Mi 10 órakor indulunk, viszont többen jönnek Salgótarjánból, hozzájuk 8-tól lehet csatlakozni.
Igaz én személy szerint, visszafelé lekoccolok Miskolcon, a kis motoros tanítványomat fel kell szednem Golopon, de az úgyis már a vége a történetnek.
Aki szeretne jönni, holnap (vagy ma) csörögjön rám a hetven / négytizenöt tizenhárom hatvan-as számon. Igyekszem motoron is meghallani. .-)
Sziasztok!szeretném a segìtségeteket kérni.Van egy 2004-es yamaha fz6 motorom és olyat csinàl hogy megyek vele 5-6km-ert és menet közben leàll,lefullad a motor...ezt akkor csinàlja amikor behúzom a kuplungkart visszaengedem a gàzt a fordulat visszaesik és megàll a motor,elötte mintha hallanàm ezt a blö-blö-blö-blö hangot.és a motor hangja is màs lesz.megàllok vele 4-5perc és újra indìtom és megy tovàbb majd pàr km és megint megàll.Tud nekem valaki segìteni hogy mi lehet ez vagy hol keressem a hibàt?előre is köszönöm!
Semmi csak nem akarlak feltartani titeket Meg én nem nagyon szeressem az általatok preferált utakat (Lepence, Dobokő, régi 2-es)
Képzeld leaszfaltozták a Szentendrétől a Lajos forrás felé vezető utat. Tükörsima, tökéletes. Csak az építkezés miatt tonnaszámra van még rajta a kavics. Mondjuk a Minivel élmény volt
Basszus csak most látom, hogy írtál a túra miatt.
9-kor indultunk Győrből, de így utólag szebb kört is rajzolhattunk volna. Az idő tökéletes volt, de többet kellett volna a hegyekben csavarogni. majd legközelebb.
Szerintem nincs akadálya a közös gurulásnak csak mobilon kellene egyeztetni időt. 302470617 az én elérhetőségem
Egyébként ahogy nézem a fotóidat egyforma vasunk van
Egy kis segítséget kérnék:
2006 FZ6 mocim 36000km-el 1,5 hónap állás után megmakacsolta magát és nem vált lefele... Felkapcsolok 6-ba aztán visszafele csak 5 be kapcsolható. Csak ha megállok és mozgatom a mocit, szórakozással lehet visszatenni alsóbb fokozatba. Miután próbálgattam, gyakorlatilag lassan de megjavult, de ez nem normális dolog.
Van valakinek ötlete mi lehet a baj?
Amúgy nem csattan, nem tapasztalható semmi különös baj...
Válaszokat előre is köszönöm.