És miben nyilvnulhatna meg a különbség az alkatrészekben, s ezáltal a motorban? Gondolod, hogy az a japán, aki sacc/kb 10-15 évig ugyanazt az indexet rakja a motorokra majd külön változatokat fejleszt?
Egyébiránt ott a pont Petinél, az S-es modellek mindig többe is kerülnek s nem mindig csak az idom miatt.
Igazából 100-100kg-ot kell bírnia, elől - hátul, én sem féltem, hogy ezt ne tudná. Azért úgy tűnik van benne merevítés.
Sőt már fel is adták a cuccot: "the order was shipped on 09.10.2013 ."
Bár még a 21én vizsgázik vele egy kedves hölgy ismerős, szóval addig biztos nem lesz eltéve.
Amúgy meg a céges autó garázsában lesz, a falhoz amennyire lehet közel, hogy a kocsi is beférjen... Az viszont panel alatti garázs, ott mennek a fűtés csövek, szóval még a legnagyobb mínuszokban is +10 és15C körül van a hőmérséklet, cserébe tényleg nem tudok majd ráülni brümmögni. .-)
" A lábtartók pozíciója eléggé lent helyezkedik el, így ez is növeli az utazási komfortot, igaz a dönthetőséget valamelyest korlátozza, de a lábtartócsavarok előtt úgyis a közép-sztender szikrázása jelzi a határt. "
Amúgy em kell félni simán elbírja egész télen a gépet,volt hogy egész télen hozzá sem nyúltam,hanem a helyén állt 5hónapot...
Jah és simán fel lehet ülni a gépre miközben az emelőn van a gép,pedig a nem vagyok könnyű (102kg)..szóval sztem megbízható emelő ;)
Bennem fel sem vetődött, hogy lesz rajta amikor nézegettem, h mit vegyek. A Simson-on volt, az oké. Azon oldaltámasz nem volt annó. .-) Most hirtelen rákerestem, de árat sem találtam Fz6n-re.
Kb. mindig a középállványon van a motor. Most is. Otthon amikor leteszem azon áll. Ha megyek valahova és közben meg kell állnni, akkor használom az oldalsót.
De alapból nem jár hozzá? Ez opcionális extra? Ezen most nagyon meglepődtem.
Azt nem levették, hanem nem rakták fel. Tudod mennyi egy FZ6-ra a középállvány? Kicsit nézz utána és máris jobbnak fogod gondolni az emelőt, főleg ha mondjuk csak hátsót veszel Amúgy te a téli tároláson kívül használod? Minden alkalommal felrakod rá, amikor otthagyod valahol? Ha a válasz kétszer nem, akkor nem igazán éri meg beruházni.
Egyébiránt ott a pont Petinél, az S-es modellek mindig többe is kerülnek s nem mindig csak az idom miatt.