GoPro volt nálam kétszer két hétig.
Baromi jó, hogy nem kell félteni és hogy egy nyári fürdőzésnél simán viheted a vízbe marhulni ! Nem a csajokat venni !
Viszont nagyon "párnás" a képe ! Majdnem halszem...ez az egyetlen zavaró benne... Ki kellene próbálni a Contur HD-t is... Kíváncsi lennék arra..persze mindkettő jóval az md80 ára felett van... De attól félnék, hogy az md80-at nagyon gyorsan kinőném...ezért nincs egyik sem
Csáó. A gond az, hogy nem akarunk pályán menni, csak a sima 3.-on....
dobj egy üzit, és ha indulunk a Budafoki útról, megcsörgetlek, aztán valahol becsatlakoztok.
1 fekete fazer, 1 kék fazer meg 1 fekete bandita, valahogy csak összefutunk...
Sziasztok!
Lenne egy problémám.A gépem fz6-n 2004-es a műszerfallal van gondom.Először is elmosódnak a számok ,de mutat valamit csak nem lehet kiolvasni.Pl.8-asokat meg,meg egyszerre kiírja a mfd/órát meg a km/h-át.A motorhőt,fordulatszámot,benzint mutat igaz egy kicsit más grafitszínnel és műszerfal világítás is elment.Egy percben még jó volt a másikban nem.
A csatlakozókat szétszedtem-kontaktspray-összeraktam.
Megköszönném ,ha valakinek lenne tippje...
Mivel mi Káposztásról mennénk, és az útvonalatok úgyis a hármason vinne...indulás után összefuthatnánk errefelé...mondjuk amit mindenki ismer...shell kút M3 kivezető... ?
Na MD80 teszt megvolt. A hülye vindóz múviméker nem ismeri a kamerával felvett videót, így kénytelen voltam átkonvertálni, elég rossz lett a képminőség így. De azért lehet látni a lényeget kb.
Régen nem jártam erre...vizsgára készülök...
Mindegy is
Szal nagyon jó volt látni benneteket az indulásnál ! Köszönöm a kedves fogadtatást Máskor is mennék ha nem tettem rátok túl rossz benyomást
Viszont képzeljétek el, ma kutattam a garázsban és megtaláltam a régi FZ6-om bukógombáit... Levettem mielőtt az oldalára borult volna...
Egy-két kavicsfelverődéstől eltekintve hibátlan. LSL gyártmány, tök jól néznek ki...szóval eladnám őket...
Vasárnap voltam St-Cered-Zabar-Ózd útvonalon.
A minőséggel nincs gond, sehol nem kátyús. Rónafalu mellett a temető utáni kanyar kezd szétesni, illetve felfelé vezető szakaszon kezd megcsúszni az út, ezért egyenetlen. A Szilváskői trükkös kanyarban vízátfolyás fogadott (ott maradhatott némi hordalék az úton) ami után már semmi meglepetés nincs. Cereden és többi településen belül elég rosszak az utak, de nem vészesek. Nincs sehol útfelbontás illetve szűkítés. Még az amatőr rallye-sok sem szórták tele az utat homokkal/kaviccsal.
2008-as gyártású használt pilot powerem van elől. amióta a motoron van kb raktam bele vagy 500km-t.. teljesen jól működik kurva hamar melegszik, magabiztosan lehet vele döntögetni. ára: 5.000 forint
Baromi jó, hogy nem kell félteni és hogy egy nyári fürdőzésnél simán viheted a vízbe marhulni ! Nem a csajokat venni !
Viszont nagyon "párnás" a képe ! Majdnem halszem...ez az egyetlen zavaró benne... Ki kellene próbálni a Contur HD-t is... Kíváncsi lennék arra..persze mindkettő jóval az md80 ára felett van... De attól félnék, hogy az md80-at nagyon gyorsan kinőném...ezért nincs egyik sem