M.pilot power-em már volt......(conti raceattac sokkal jobb,bár kevesebbet fut el),meg a pár körös dunlop d209 gp racer is megvan még tallonban(5,2mm)......
Most a friss gyártás lenne a lényeg(bár 50eft nem adok 8ekm-ért )........7-10 éves m.pilot race-t,pirelli diablót tudok én is 22 ért. A debreceni r17-nél ennyik a hátsók.
elég vegyes tapasztalatokat lehet hallani, nekem még nem volt, ugyhogy nem tudok valós érveket felsorolni....
de gyanítom hogy egy conti sporttal nem lenne semmi gondod az utcán...
Freepéter a conti contimotion gumiról van tapasztalat. Műszakizik majd a gép,vennék rá egy újat,az van felénk jó áron,friss dottal. (Nem tartóssági,inkább a döntési-tap. szempont érdekelne).
Egy ismerősnek fz1-n van,ő szereti.
Csak csak puhítottam a telókon. Gyárival elég keményes volt. Szerencsére nyitni a szétesésig lehet Az eredmény a gyári alap 7-ről 14-ig nyitásnál olyan mint a híg tehén lepény. Viszont a kellemes fogós érzés megmaradt. Szerintem a sűrűbb olaj a kopottabb résekbe jobb. Ugye az enyémbe picikét több a km. mint a Te új paripádban. Igazi vélemény egy hosszabb út után lesz.
Hali.
Hétvégén lesz három napos Mariazell. Kb 20-22-en leszünk és olyan 15motor. Nem valami nagy túra, de a 4 napba ez fér bele.
Nyáron tervben van 1 hét Bosznia, ha nem jönne össze akkor nemtom ki kellene találni valamit.
http://maps.google.com/maps/ms...
Te jártas vagy Szlovákiában 577-est megnézném, még nem voltam arrafelé
Most a friss gyártás lenne a lényeg(bár 50eft nem adok 8ekm-ért )........7-10 éves m.pilot race-t,pirelli diablót tudok én is 22 ért. A debreceni r17-nél ennyik a hátsók.
Ki szeretnék próbálni egy új,friss,max 2011-es gumit. Ez a contimotion,esős,hidegebb időben is meglepően körömpuha volt,hidegen. Tetszett.
(conti.contimotion 30.-eft,mis.pil.pow. 34.-,conti sportat. 36.-)
de gyanítom hogy egy conti sporttal nem lenne semmi gondod az utcán...
Lenne kedve valakinek a hosszú hétvégén kerülni egyet valamerre? Szlovákia 577 vagy valami ilyesmi?
Egy ismerősnek fz1-n van,ő szereti.
Hétvégén lesz három napos Mariazell. Kb 20-22-en leszünk és olyan 15motor. Nem valami nagy túra, de a 4 napba ez fér bele.
Nyáron tervben van 1 hét Bosznia, ha nem jönne össze akkor nemtom ki kellene találni valamit.