Azok inkább az FZS600-ok, abból is a régebbiek (98-2000).
A 2001-2003-as jó állapotúak 1.1-1.3-ért mennek mostanában: viszont ezek nagyon kiforrot modellek, nincs velük sok gond, saját kategóriában a legjobb.
A Motor Tradereket nézd meg! Még az év elején láttam egy hirdetést az általad keresett motorról. Nem volt egészen700 E Ft. Az eleje és a hátulja is sérült volt, de működő motorral.
Szia
szerintem a hétvégén vagy ha nem akkor a jövőhét elején biztos, mert már neeeemm bírom ma nagyon sokan voltak kint piszkált is rendessen attol függ hogy megjön é a belső oldal idom péntekig jaaa meg az első gumi hűűűű holnap elmegyek veszek 1et
én is kaptam 10% kedvezményt így kaptam meg annyiért mint az elősször kiadott ár, talán ezért nem robbant fel a fejem a bosszantó az, hogy abbol is kaptam volna 10% ot de ez már a mult már csak a belső idomot várom .... aztán ugy dobom ki magam alol a kocsit mint ha nem is lett volna
71 + ÁFA ennyiért vettem a múlt héten és amikor még árajánlatot kértem az alkatrészekre 142 ezret mondtak rá két napra ugyan ez már 174 be került... no komment
Van valakinek a red lava szín megnevezésű gépe. Szeretném megkérdezni nem bánta meg, hogy ilyen színt választott, mert én nagyon afelé hajlok most, és jövő héten rendelem, csak nem vagyok biztos a színben még. Nem az új modell 2006-os. Az előző kék volt olyat nem szeretnék még egyet most.
Úgy néz ki bővülni fog a fazeres társadalom, én is egy kis fazert akarok venni. Valószínüleg csak jövő tavasszal, de azért már most is informálódok...
Első kérdésem, mit jelenthet az új fazer típusában az "NA" ?
Az "SA" modell az ABS-es?
Egy dolog tud elbizonytalanítani az új fazertől, az a több mint 2.3 millás ára... 1-2 százazerrel elszálltak szerintem...
bízok benne, hogy lesz jövőre új és a mostanit olcsóbban megkapom.... mindenképpen a 2007-es lenne jobb nekem, öszvisz 170 centi vagyok és jól jön az a pár centi ami a 2007-es puhább ülése miatt nyerek. ..
A vicc az hogy a 78 ezres fejidom árban nincs benne a belsö idom azt külön kell megvenni erre én is csak akkor jöttem rá amikor kibontottam a dobozt ugy hogy azt nem is tudom az mennyibe fog kerülni de kénytelen vagyok meg venni mert ugy e annélkül nem lenne egész a motor .........
Na igen. Ha kb fele ennyi lenne (30 körül a fejidom) arra azt mondom oké. De ez így nagyon irreálisnak tűnik. Lassan az van, ha kicsit jobban megsérül (és még csak nem is a váz, vagy a blokk, hanem csak letörik az összes műanyag) olcsóbb egy új motort venni, mint kifizetni az alkatrészeket.
Esetleg jobban el tudnám fogadni azt a politikát, hogy drágán adjuk a motort, de viszonylag olcsó az alkatrész. Vagy fordítva. Olcsóbb a motor, vegye mindenki, de ha javítani kell, jobban a zsebedbe kell nyúlnod.
Na de, hogy a piac többi szereplőjéhez képest drágább a moci és drágább az alaktrész is... Ha ezt tudom, nem veszek Yamaha-t.
De legalább már tudom, hogy mivel fogok foglalkozni, ha egyszer vállalkozásra adom a fejem: Yamaha motorokhoz fogok alkatrészt gyártani... :)
szerintem realisabb az en 1.0 1.1 es saccom :-)
ismetlem 2001-2002 600ccc :-)
A használt FZ6S-ek 1.2-1.6 körül mennek, állapottól és km-től függően.
A 2001-2003-as jó állapotúak 1.1-1.3-ért mennek mostanában: viszont ezek nagyon kiforrot modellek, nincs velük sok gond, saját kategóriában a legjobb.
az ha egy motor nem gyari festesssel van, vagyis egyszer estek vele, emnnyire necces vetel? nem nagyon ertek a motor szereleshez egyenlore :-(
Nem fogsz kapni FZ 6-ot ennyiért. Ha csak nem töröttet.
A legrégebbiek is 1.1- 1.3 körül mozognak
szerintem a hétvégén vagy ha nem akkor a jövőhét elején biztos, mert már neeeemm bírom ma nagyon sokan voltak kint piszkált is rendessen attol függ hogy megjön é a belső oldal idom péntekig jaaa meg az első gumi hűűűű holnap elmegyek veszek 1et
En egy FZ6-S Fazert szeretnek hasznaltan venni, kb 900E-1M korul, tudtok esetleg valami jo kis hirdetest? :-) koszi
hali
Mikorra lesz egyben?
Úgy néz ki bővülni fog a fazeres társadalom, én is egy kis fazert akarok venni. Valószínüleg csak jövő tavasszal, de azért már most is informálódok...
Első kérdésem, mit jelenthet az új fazer típusában az "NA" ?
Az "SA" modell az ABS-es?
Egy dolog tud elbizonytalanítani az új fazertől, az a több mint 2.3 millás ára... 1-2 százazerrel elszálltak szerintem...
bízok benne, hogy lesz jövőre új és a mostanit olcsóbban megkapom.... mindenképpen a 2007-es lenne jobb nekem, öszvisz 170 centi vagyok és jól jön az a pár centi ami a 2007-es puhább ülése miatt nyerek. ..
üdv
Esetleg jobban el tudnám fogadni azt a politikát, hogy drágán adjuk a motort, de viszonylag olcsó az alkatrész. Vagy fordítva. Olcsóbb a motor, vegye mindenki, de ha javítani kell, jobban a zsebedbe kell nyúlnod.
Na de, hogy a piac többi szereplőjéhez képest drágább a moci és drágább az alaktrész is... Ha ezt tudom, nem veszek Yamaha-t.
De legalább már tudom, hogy mivel fogok foglalkozni, ha egyszer vállalkozásra adom a fejem: Yamaha motorokhoz fogok alkatrészt gyártani... :)