Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tucc!
elhatárolódok
Aha, azért szokott lenni rajta egy benyomódott kocka forma!
Most már tudom, hogy az a fejed lenyomata!
Héééé, belerántalak téged is a "buliba"!
Nem emléxel? Minket közösen szoktak kiutálni topicokról!
100 ropiért rengeteg benyát veszek,és önképzem önnönmagam
Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
Lessz it nemulassá,innen is kiútálják szegény kicsi ginot!

Ja. A "tiédet" meg párnának használom.
Vele takarózol?
Gondoltam erre, de ott a "csajom", aki elég ragaszkodó, szóval ha 3 napnál hosszabb túrára megyek, ő is jönne velem...
ez a sport verzió,keresek túrát neked
Mér akaor mindig magaddal vinni a bundakabátodat és a dzsakuzzit?
Ja és köszi.
24L nekem kicsi.
Márka, típus, link?
Gyere ki kiállításra ott lesznek ők is.
Hungaroringen 3 nap RS125-ökkel, tandíj 100 felett (nem t"om pontosan mennyi). Csodát nem kell várni, de megtanítanak kanyarodni rendesen.

(Nem összekeverendő a gixeres iskolával (a kollega nevét megint elfelejtettem, nem vagyok jó nevekben, Ő bonyolítja a GSXR kupát is).
Frankón meg lehet kötni,nagyon stabil.
Mondjuk nekem a hátsó ülés külön,alatta van a felső pántja.Maminak nem nyomja a se...ét.
Én nem bántam meg,táskaként is szuperál vállpánttal.
És áramvonalas a dizájn!
Szasz Tarkabarka!

Én is valami olyasmit akarok, nagyobb méretben (a 40L-ig kicsomagolhatóak érdekelnek): két emberre kell pakolni, és nem akarok Mosó Masát játszani. Csak kérdés, hogy két ekkora méretű táska mennyi lifeg, ha kanyarok jönnek...
Az hol van,milyen suli,mennyi idős,mit tanít mennyiért?????
Szivesen megvenném, csak most kell a pénz az Aszalós féle sulira.
Pár műmájerrel megyünk okosítani magunkat. Sokba kerül, nem teccik a pénzügyi része, de meg kell tanulni motorozni, és inkább Aszalóséknak fizetek sulit, mint alkatrészt, meg javítási költséget...
Fiadnak adj egy tockost a nevemben.
Én cordura oldaltáskát vettem enyimére.nem kell platni,se távtartó,jól néz ki,és naon sok minden elfér benne!
mondjuk idáig 2x használtam.
Szerinted.

De ha nem lesz VFR1200 vagy VMax (elérhető áron) 1-2-3 éven belül, akkor FZ1S-t veszek.
Oldaltáska kellene, meg távtartó, amihez nem kell platni.