Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Részvétem.
Bár nem ismertem, de sajnálom. A családnak is nehéz most.
Részvétem.
Részvétem
Aki múlt héten megijedt és eldobta a Fazert.
2007 első áldazata. RIP.
milyen Geri? részvétem
Nem, típusfüggőek. De van egy csomó féle motorhoz.
Részvétem. Nehéz lehet most a családjának.
ezek bármely tipushoz jók ?
GEri Hajnalban elhunyt ...
R.I.P.
Szip...szip...

Na jó csak vicceltem! Dehogy vagyok szomorú!
Naná hogy publikus, azért megyünk ki kiállításra!
Szóval a DanGer Bikes standot keresd, A pavilon, asszem a D pavilonba vezető átjáró mellett leszünk.
Tudok felrakni képeket, de az ergal bukógombák változtak picit, arról még nincs kép, csak élőben.
A 4 féle ergal szín van most raktáron, a többi rendelős balhé. A kiállításon lesz egy pici kedvezmény is (nem csak a Valter Moto-ra)...
Már ugrott is az üzlet, rám csörgött az egyik cimbim, hogy neki kell. Ugy látszik olvassa a fórumot. De azért remélem nem vagy szomorú!
dannyboy: hol lesz a standotok? Milyen nevű cégnél keresselek Persze csak ha publikus!
A hátsó fékcső cseréjén nem is gondolkodtam (ritkán használom), az első lesz majd cserélve mindenképpen. Az adatlapomon ott van a mail címem, írd meg, hogy mennyire gondoltál, azt megfelezzük, levonjuk belőle a járulékos költségeket, az amortizációt, stb. szóval írd meg, hogy mennyit fizetsz nekem érte! Tudok ám üzletelni!
Tudsz felrakni képet róla? A kiállitáson lesz nálatok ilyen? Még nem tudom, hogy LSL vagy nem esel, de a kiállitáson bizti veszek valamilyet! Az lenne az igazi , ha ezzel együtt a bukócsövet is fel lehetne szerelni! Az lenne ám a védelem!Az LSL-t ismerem, az is tecc.

Polo: Nekem van fémfékcsövem FZS-re a hátsó fékhez. (az elsök jók lettek az FZ-re is) Ha érdekel, mondj rá valami jót, és elbótójuk. Én valszeg csütörtökön és szombaton megyek a kiállitásra.
Engem itthon ne felejts! Majd elfordulok
Megyek!
Oksi, várunk! A te kedvedért lesz ott két fiúcska is - hétvégén meg három!
A 2 leányzó kivételével kíváncsi vagyok mindenre! Valamelyik nap remélem kijutok.
Polo persze hogy kint: 40 nm, 3 motor, 2 leányzó... és ipari mennyiségű cuccok.
A fém fékcsőről nem feledkeztem meg, csak összejött pár plussz kiadás, úgyhogy most minden csúszik. Sajnos a "szakember" munkája is. Más már vígan motorozik, én meg..... Ezek szerint Ti is kint lesztek a kiállításon?
Red, Valter Moto bukógombák: ergal (négy féle szín van raktáron): 9.900 Ft/pár, nylon pedig 14.900 Ft (ezt a típust sajnos Karmi már tesztelte). Ilyen minőséget ennél jobb árban nem nagyon kapsz - megnézheted a Motor Kiállításon a standunkon is, ha gondolod
Az LSL-nek csak a neve nem jó.... L-esel, L-taknyosz, L-dobod...