Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocsika az előbb rosszul linkeltem
szia

láttam kerestél mocit.A böngészés közben találtam egy neked való vasat.Ha érdekel nézd meg.A képen jól néz ki az ára pedíg nagyon jóó.

http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/135211
KÖSZI!
Ez az!
Jaja, ez volt az.
Idomok !
TCP AERODYNAMICS !
Ebay?

Krisztián tett fel egy linket a full idomra. Ez a kettő rémlik most.
Help.
Please segítsetek. Keresem azt a weboldalt, ahonnan nagyon jó spoiler kiegészítőket lehet rendelni. Nem csak alsó spoiler van fent, hanem hűtő oldal idom, stb. nem találom sehol.
Asszem Teejay te nyomtál lide linket. Előre is köcce.
fehete=fekete természetesen.

Mindenkinek: ugyan nem Fazer, de KÉSZ A MOTOROM!
Jajj te! Már intézem neked a kemenceajtóknál használatos fehete festéket, ami minél melegebb van annál jobban köt a fémhez. A Másik amit ígértek az a fekete króm, de ahhoz le kell szerdni az egészet meg le kéne vágni róla a dobot és megcsinálni rendesen leszedhetőre (Azt úgy mártják, galvanizálják). A spray-k szarra sem jók. De minek írkálok én neked, fél óra múlva úgyis elmondom személyesen
Nekem egy fényező egyszer azt mondta,hogy minden festék hőálló.
Aztán nem,én a tl-en hőállóval fújtam le,ahol ki lett "egyengetve",oszt az is leégett!
Lehet,hogy van jobb minőségű is,ami nem ég le,kb 2,5-3 rugó,próbának nem oly sok.
Ez igaz. Megértő társ. Takarítok utána (az a sok szőr...brrr...), főzök rá, már csak motorozni kellene megtanítanom és akkor tényleg elválaszthatatlanok lennénk.
-------------------------------
Visszatérve a motorokhoz (még mielőtt kiutálnátok), szerintetek mennyire tartósak a hőálló festékek? Olyan csúnyán leégett a kipumról a "máz", most olyan mintha rozsdás lenne.
Jólvanna, együtt éltek.
"Benvenuti nel sito dedicato alle Yamaha Fazer" ezt még értem is.
Nem malamut. Husky! Igen, az enyém (vagy én az övé? akaratos jószágok ).
Ez az első szériás FZS (1998-2001). Nekem is tetszik, jó választás volt! Csak ajánlani tudom! Bővebb infót a Fazerekről itt találsz (pl. melyik évben milyen színűeket gyártottak). Igaz, hogy olaszul van, de azért ki lehet igazodni rajta.
Dia, neked van egy malamutod?!
(Vagy csak nem látom jól és husky... )
Én is Boldog Nőnapot kívánok :-) Irtó szep a motorod, na pont ilyen kell nekem is ;-) csak valami fiusabb szinban ;-) fekete, vagy mály kék :-)
és már azt is tudom, hogy FZS600asod van :-)
az utolso par hozzaszolasodban valoban sok a jel :-)
Hogy Te milyen figyelmes vagy! Köszönöm szépen a magam nevében.
Np, szereztél pár vidám percet.
folyamatban :-) nem tudtam, hogy ilyen kicsi kulonbseg ennyire nagy is tud lenni ;-)
szoval nem FZ6-S hanem FZS 600 :-)
ne hari :-)
De legalább olvasni megtanulhatna, lásd: 4296-es hozzászólás...
Eyesis FZS600 at keres, tudom, csak nincs tisztában a tipusjelölésekkel...
2001, 2002-eseket nezeget!
A fenti apróban a legolcsóbb 1.39, a legdrágább 1.6.

A hasznaltmotorok.hu-n és a hasznaltmotor.hu-n is csak 1.2 és felette van. Az egy-két 1.2 körüli gyanúsan olcsó a többihez képest...

Lehet, hogy te annyiért szeretnél venni, de annyiért nem adják el...