Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cím a profilomon.

Holnap megkérdezem kollegát, neki kell-e: tavaly vett ő is egy szépséget.
Hali Versal!
Ez egy nagyon jó ötlet.
Holnap megbeszélem a sráccal aki gyártani fogja,hogy jó-e neki így.
Nekem tökéletes,mert így ninsc benne rizikó,hogy elúszna a pénzem.
Esetleg annyi,hogy valaki meggondolja magát és nem rendel így ugrik mindenkié.
Bár ennyi pénzért nem valószínű.hogy más megcsinálná.
Alexx66,Combi,Snailpapa,Fotos,Mr.Tissot,Teejay,
küldjétek el az emil-címeteket nekem,
hogy tudjam küldeni a srác tel.számát,emil-címét,lakhelyétés a Kft,nevét.
Velem már 8-an vagyunk,még kellene 2db.-ra igény.
Köszi!
Üdv.
Erre gyúrok! Respect!
Köszi!
Szezon végére már tegeződhettek, ha jól csinálod.
Barátságos jószág a miénk.
Hál" Istennek az enyémen már van, de nagyon szimpatikus hogy van egy jóarc aki beválllaja a gyártást s így kedvezőbben hozzájuthattok. Remélem símán lezajlik a "deal", s jó minőségű cuccot kaptok,a moci pedig még egy kis pluszt.

Mellesleg pénteken sikerült átvennem a mocim, így hétvégén már ki is próbálhattam magam. Az a helyzet hogy van mit tanulni ezért még sokáig az az állapot áll fenn hogy a moci sokkal többet tud nálam. Nagyon előzékeny és gurul alattam mint egy úthenger. ( persze annál helyenként gyorsabban )

széles utat és vigyázzatok Magatokra s így egymásra is!
Engem is érdekelne a hasidom.

Mivel én úgy érzem, neked nincs haszonkulcsod az egyes idomokon így a legtisztább, ha az előleget (4400HUF) ki-ki elküldi a gyártónak direktbe, postán abban a pillanatban, hogy a szükséges létszám összeáll. Hogy ezt mindenki bátran megtegye a következőkre van szükség: gyártó név, cím és telefonszám. (privátba, mindenkinek aki igényelt) Az emilem: t.zsolt kukac citromail pont hu
Az esetleges méretpontossági és (minőségi) és szolgáltatásbeli reklamációk miatt asszam a gyártói cím kiadása elkerülhetetlen.

A gyártóval a cuccok elkészültekor ki-ki majd megbeszéli, hogy hogyan, milyen formában veszi át az idomokat. Én pl viszonylag rendszeresen járok Szegedre, így én személyesen veszem fel és fizetem ki a fennmaradó összeget. De aki nem jár le annak ott az utánvét...

Ez egy viszonylag kockázatmentes változat az biznic menetéről, aki észrevett homokot a gépezetben szóljon! :)

Ahhoz, hogy legyen miről beszélni kellenek még vásárlók...
Jelentkezéseket - még minimum 3 - várjuk.
Hali!
Van valaki köztetek aki Makó környékén lakik? Csak mert szívesen motoroznék együtt olyan emberkékkel, akiknek hasonló gépük van mint nekem (FZ/S) és szeretnek tempósan menni, de nem ész nélkül (!).
Meg érdekelnének túrák is, megintcsak hasonló gépekkel. Ha van valaki a környéken az írhatna.
Melyik puigot? hol rendelted? mennyi volt?
felraktam a puigot jobb lett és 1 hét alatt megjött
Sziasztok!
Beszéltem a sráccal.Ahogy megkapja tőlem az eredetit amiről a sablont készíti rá 3 nap
és kész a sablon.Onnan számítva max.3 hét kell neki a 10 db.elkészítéséhez.
A gondom csak az,hogy 44.000ft előleget kellene fizetnem neki.
Sajnos most az anyegin helyzetem nem teszi lehetővé ezt.
A másik,hogy ha kifizetném neki az előleget nehogy a nyakamon maradjon.
Azért megvárom a 10 érdeklődőt,hátha addig változik a pénzügyi helyzetem.
Ha jól számoltam már 6-an vagyunk.
Esetleg valami ötlet az előlegre?
Ui.:nem átverni akarlak benneteket
Meg tudnátok mondani, hogy használtmotor (250ccm, sor4, 15-16ezer fordulat) vásárlásánál, mit, hogyan, miként érdemes megnézni, megvizsgálni, esetleg átnézőszervízt csinálni?
Sziasztok!
Engem is érdekel!
vagy inkább öt?
Nekem is kell!
Az már három vagy négy?
Szia!

Engem is érdekel.

Tamás
Engem érdekel!
igen-igen...
Hali!
A szállítási időt akkor tudom megmondani.ha meglesz a 10 személy akinek kell.
Szegeden csinálja egy ismerősöm.aki idomok javításával és gyártásával foglalkozik.
Azért kell legalább 10 ember,hogy megtérüljön a sablon ára .
Holnap azért még rákérdezek,hogy kb. mennyi idő amig legyártja.
Azt hiszem az ára magáért beszél,a gyáriéhoz képest.
Hali!
Kitől/honnan (ha publikus, nem kell feltétlen név, cím...), szállítási idő, etc. ilyenek érdekelnek első körben.
Bocs a kép lemaradt.
Sziasztok!
Gyárival teljesen megegyező,üvegszálból készült hasidom FZ6-FZ6S-re 2004-től.
15.000-ért felfogato pálcákkal együtt.Nem színre fujva.Alap szürke színü üvegszálba keverve.
Legalább 10-11db esetén ennyi az ára.
Én már egy vagyok.
Kit érdekel?
Szia!

Sztem a gyári dobot ne bántsd, mert ha a rendőröknek nem tetszik a hangja, akkor nincs mihez nyúlni!
Én bajai vagyok és "ott" szeretnek ezen rinyálni. A sportdob meg tanusítvánnyal rendelkezik, szabványos, szal be...ják!
megjött a plexim de má 2 hete motorozom vele igaz, hogy lefúj rólla a szél de az mind1
Sziasztok!

2005-ös Yamaha FZS 1000 fazerhez keresek nem törött fejidomot, szürke lenne az igazi. Továbbá bal oldali kapcsolók, kormány (súllyal), kuplungkar és bowden is.

Köszi.

Üdv,

Csaba
Sziasztok!
Van vmi tippetek, hogyan tehetném hangosabbá a gépem, eléggé csendes a Drága (FZ6n). Pénzem sajna nincs egy új kipufogóra.
Előre is köszi!