Hali Versal!
Ez egy nagyon jó ötlet.
Holnap megbeszélem a sráccal aki gyártani fogja,hogy jó-e neki így.
Nekem tökéletes,mert így ninsc benne rizikó,hogy elúszna a pénzem.
Esetleg annyi,hogy valaki meggondolja magát és nem rendel így ugrik mindenkié.
Bár ennyi pénzért nem valószínű.hogy más megcsinálná.
Alexx66,Combi,Snailpapa,Fotos,Mr.Tissot,Teejay,
küldjétek el az emil-címeteket nekem,
hogy tudjam küldeni a srác tel.számát,emil-címét,lakhelyétés a Kft,nevét.
Velem már 8-an vagyunk,még kellene 2db.-ra igény.
Köszi!
Üdv.
Hál" Istennek az enyémen már van, de nagyon szimpatikus hogy van egy jóarc aki beválllaja a gyártást s így kedvezőbben hozzájuthattok. Remélem símán lezajlik a "deal", s jó minőségű cuccot kaptok,a moci pedig még egy kis pluszt.
Mellesleg pénteken sikerült átvennem a mocim, így hétvégén már ki is próbálhattam magam. Az a helyzet hogy van mit tanulni ezért még sokáig az az állapot áll fenn hogy a moci sokkal többet tud nálam. Nagyon előzékeny és gurul alattam mint egy úthenger. ( persze annál helyenként gyorsabban )
széles utat és vigyázzatok Magatokra s így egymásra is!
Mivel én úgy érzem, neked nincs haszonkulcsod az egyes idomokon így a legtisztább, ha az előleget (4400HUF) ki-ki elküldi a gyártónak direktbe, postán abban a pillanatban, hogy a szükséges létszám összeáll. Hogy ezt mindenki bátran megtegye a következőkre van szükség: gyártó név, cím és telefonszám. (privátba, mindenkinek aki igényelt) Az emilem: t.zsolt kukac citromail pont hu
Az esetleges méretpontossági és (minőségi) és szolgáltatásbeli reklamációk miatt asszam a gyártói cím kiadása elkerülhetetlen.
A gyártóval a cuccok elkészültekor ki-ki majd megbeszéli, hogy hogyan, milyen formában veszi át az idomokat. Én pl viszonylag rendszeresen járok Szegedre, így én személyesen veszem fel és fizetem ki a fennmaradó összeget. De aki nem jár le annak ott az utánvét...
Ez egy viszonylag kockázatmentes változat az biznic menetéről, aki észrevett homokot a gépezetben szóljon! :)
Ahhoz, hogy legyen miről beszélni kellenek még vásárlók...
Jelentkezéseket - még minimum 3 - várjuk.
Hali!
Van valaki köztetek aki Makó környékén lakik? Csak mert szívesen motoroznék együtt olyan emberkékkel, akiknek hasonló gépük van mint nekem (FZ/S) és szeretnek tempósan menni, de nem ész nélkül (!).
Meg érdekelnének túrák is, megintcsak hasonló gépekkel. Ha van valaki a környéken az írhatna.
Sziasztok!
Beszéltem a sráccal.Ahogy megkapja tőlem az eredetit amiről a sablont készíti rá 3 nap
és kész a sablon.Onnan számítva max.3 hét kell neki a 10 db.elkészítéséhez.
A gondom csak az,hogy 44.000ft előleget kellene fizetnem neki.
Sajnos most az anyegin helyzetem nem teszi lehetővé ezt.
A másik,hogy ha kifizetném neki az előleget nehogy a nyakamon maradjon.
Azért megvárom a 10 érdeklődőt,hátha addig változik a pénzügyi helyzetem.
Ha jól számoltam már 6-an vagyunk.
Esetleg valami ötlet az előlegre?
Ui.:nem átverni akarlak benneteket
Meg tudnátok mondani, hogy használtmotor (250ccm, sor4, 15-16ezer fordulat) vásárlásánál, mit, hogyan, miként érdemes megnézni, megvizsgálni, esetleg átnézőszervízt csinálni?
Hali!
A szállítási időt akkor tudom megmondani.ha meglesz a 10 személy akinek kell.
Szegeden csinálja egy ismerősöm.aki idomok javításával és gyártásával foglalkozik.
Azért kell legalább 10 ember,hogy megtérüljön a sablon ára .
Holnap azért még rákérdezek,hogy kb. mennyi idő amig legyártja.
Azt hiszem az ára magáért beszél,a gyáriéhoz képest.
Sziasztok!
Gyárival teljesen megegyező,üvegszálból készült hasidom FZ6-FZ6S-re 2004-től.
15.000-ért felfogato pálcákkal együtt.Nem színre fujva.Alap szürke színü üvegszálba keverve.
Legalább 10-11db esetén ennyi az ára.
Én már egy vagyok.
Kit érdekel?
Sztem a gyári dobot ne bántsd, mert ha a rendőröknek nem tetszik a hangja, akkor nincs mihez nyúlni!
Én bajai vagyok és "ott" szeretnek ezen rinyálni. A sportdob meg tanusítvánnyal rendelkezik, szabványos, szal be...ják!
2005-ös Yamaha FZS 1000 fazerhez keresek nem törött fejidomot, szürke lenne az igazi. Továbbá bal oldali kapcsolók, kormány (súllyal), kuplungkar és bowden is.
Holnap megkérdezem kollegát, neki kell-e: tavaly vett ő is egy szépséget.