Még nem tom, el akarom-e adni. ha valaki jól megfizetné, biztosan odaadnám. 84-től 97-ig állt egy tömblakás pincéjében, nincs agyongyepálva, én kb évi 2-300 km-t megyek vele, mert a fiam szerint TÖK ÉGŐ.
Nekem a 600-as kategória tökéletesen megfelel, 1-2 szezont még elmotorozgatok az "öreggel", utána frissítek és megveszem a Tiédet. Egy-két dolgot addig még vehetnél rá!
Én erősen gondolkodok a V4-en. Ha minden úgy alakulnak a dolgaim ahogy tervezem, jövőre vagy 2009-ben új motor kellene...
Persze azért a Yamaha és Honda nevű motorgyárak ezt erősen befolyásolni fogják.
Tarka (no point) barátod merre van? Valamelyik este szépen termeltetek. Ha jelentkezik, csak szólj neki, hogy a V2 már a múlt Én már 15 éve is V8-al jártam, igaz az diesel volt
Régen mentem ilyennel (tudod, "haver odaadta"...) szép formája van meg minden. Valószínűleg az MZ-k az okai annak, hogy alapvetően a csupasz bringák tetszenek...
Akarok venni egy MZ-t, csak hobbi szintre, legyen mit szét- és összeszererlni, sógorral is el tudnánk menni motorozni (neki Pancsija van). Alapvetően TS-t szeretnék, de lehet, hogy "após" Trophy-ját keresem meg: Ő vette újonnan, nem hajtotta szét, szóval jó allapotú...
Polírozott felni? Brrrr.....! Már így vettem, szép-szép ha egyfolytában takarítva van, de én mindenkit lebeszélnék a felni polírozásáról. Több Sidol-t használok el mint a csopperesek! A láncsprayt külön élvezet levakarni róla.
Új színt/színeket kap. Az ötlet már megvan, a megvalósítás még várat magára, ugyanis több mint egy hónapja a festőnél gubbaszt szegénykém. Azt az ígéretet kaptam, hogy jövő hétvégére készen lesz. Erre kíváncsi vagyok. Hiányzik.
Hááát nem is tudom! Ahogy alaposabban megnézem ezeket a "fess fiatalembereket" elgondolkodom azon, hogy érdemes-e elkanyarodnom a standotok felé.
Most már tényleg kíváncsivá tettél, úgyhogy MEGYEK! Ugye azért nem baj ha elsősorban az áruitokra leszek/vagyok kíváncsi?
Persze azért a Yamaha és Honda nevű motorgyárak ezt erősen befolyásolni fogják.
Akarok venni egy MZ-t, csak hobbi szintre, legyen mit szét- és összeszererlni, sógorral is el tudnánk menni motorozni (neki Pancsija van). Alapvetően TS-t szeretnék, de lehet, hogy "após" Trophy-ját keresem meg: Ő vette újonnan, nem hajtotta szét, szóval jó allapotú...
Nem igaz, polo?
Az elmúlt egy hónapban többször is volt olyan idő, hogy szívesen mentem volna egy Balcsi kört.
Hello T.J. Te tényleg bele vagy szerelmesedve a TS 125-be?
Új színt/színeket kap. Az ötlet már megvan, a megvalósítás még várat magára, ugyanis több mint egy hónapja a festőnél gubbaszt szegénykém. Azt az ígéretet kaptam, hogy jövő hétvégére készen lesz. Erre kíváncsi vagyok. Hiányzik.
Yamaha Ocean Deep hajszinnel szeretnék egy dekoratív külsejű benzintyúkot.
Most már tényleg kíváncsivá tettél, úgyhogy MEGYEK! Ugye azért nem baj ha elsősorban az áruitokra leszek/vagyok kíváncsi?