Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem így már nem olyan szép az FZ 1.
Még nem tom, el akarom-e adni. ha valaki jól megfizetné, biztosan odaadnám. 84-től 97-ig állt egy tömblakás pincéjében, nincs agyongyepálva, én kb évi 2-300 km-t megyek vele, mert a fiam szerint TÖK ÉGŐ.
Csak nehogy összekeverd a szezont a fazonnal!
Nekem a 600-as kategória tökéletesen megfelel, 1-2 szezont még elmotorozgatok az "öreggel", utána frissítek és megveszem a Tiédet. Egy-két dolgot addig még vehetnél rá!
Cééép. Már megsasoltam párszor. Még mindig nem eladó?
Én erősen gondolkodok a V4-en. Ha minden úgy alakulnak a dolgaim ahogy tervezem, jövőre vagy 2009-ben új motor kellene...
Persze azért a Yamaha és Honda nevű motorgyárak ezt erősen befolyásolni fogják.
Ajánlom figyelmedbe az utolsó előtti képet az adatlapomon
Most az előfordulási helye a GSR 600 topic!
Tarka (no point) barátod merre van? Valamelyik este szépen termeltetek. Ha jelentkezik, csak szólj neki, hogy a V2 már a múlt Én már 15 éve is V8-al jártam, igaz az diesel volt
Régen mentem ilyennel (tudod, "haver odaadta"...) szép formája van meg minden. Valószínűleg az MZ-k az okai annak, hogy alapvetően a csupasz bringák tetszenek...

Akarok venni egy MZ-t, csak hobbi szintre, legyen mit szét- és összeszererlni, sógorral is el tudnánk menni motorozni (neki Pancsija van). Alapvetően TS-t szeretnék, de lehet, hogy "após" Trophy-ját keresem meg: Ő vette újonnan, nem hajtotta szét, szóval jó allapotú...
Tényleg a restauráláshoz valóban sok idő kell!
Nem igaz, polo?
Sajna
Az elmúlt egy hónapban többször is volt olyan idő, hogy szívesen mentem volna egy Balcsi kört.
Ha nem tudnád, az alapos és főleg a lassú munkához sok idő kell!
Hááát, nem valami kapkodós a fényeződ!
Ha készen lesz, rakj fel képeket. Most még ugyis hideg van motorozni.

Hello T.J. Te tényleg bele vagy szerelmesedve a TS 125-be?
Én is a KIEGÉSZÍTŐKRE gondoltam! Aktív munkaundorom van, azért szórakozok itt. Ugye nem baj?
Polírozott felni? Brrrr.....! Már így vettem, szép-szép ha egyfolytában takarítva van, de én mindenkit lebeszélnék a felni polírozásáról. Több Sidol-t használok el mint a csopperesek! A láncsprayt külön élvezet levakarni róla.

Új színt/színeket kap. Az ötlet már megvan, a megvalósítás még várat magára, ugyanis több mint egy hónapja a festőnél gubbaszt szegénykém. Azt az ígéretet kaptam, hogy jövő hétvégére készen lesz. Erre kíváncsi vagyok. Hiányzik.
Én is bele vau-vau!

Yamaha Ocean Deep hajszinnel szeretnék egy dekoratív külsejű benzintyúkot.
Te nem tudom mire gondoltál, de én a különböző motoros kiegészítőkre.
Mit alakitasz át rajta? Nincs sok problémád a polirozott felnik takaritásával?? A képeket várjuk!!
O.K. cicafiú, majd még gondolkodom rajta! Meggondoltam! KÖSZI NEM!
Van olyan is! Majd teszek fel több képet, csak még én sem tudom, hogy fog kinézni a motorom 1-2 hét múlva. Ha elkészül végre akkor megosztom veletek.
Persze hogy nem baj... de azért jelezném, nálunk (pénzért) mindent megkaphatsz!
Hááát nem is tudom! Ahogy alaposabban megnézem ezeket a "fess fiatalembereket" elgondolkodom azon, hogy érdemes-e elkanyarodnom a standotok felé.
Most már tényleg kíváncsivá tettél, úgyhogy MEGYEK! Ugye azért nem baj ha elsősorban az áruitokra leszek/vagyok kíváncsi?
Ő fényképezett!