LSL gombán nem gondolkoztál? LSL Motorrad Technik, MO az X-bike a hivatalos importör, de jobb motoros boltokban is lehet kapni (az enyémre Kozmaxék tették fel, volt raktáron...
Az aprón hirdeti magát a bukógombák között egy jászberényi srác. Ő sok tipushoz készít gombát 8.500-Ft.-tól. Amikor Én felhívtam még a Yamaha márkereskedésbe is bement, hogy megnézze, hogy lehetne megcsinálni, de utána nem válalta vallási okokból vagy nem tudom.
Csak azt akarom ezzel mondani, hogy lehet, hogy a tiédre meg tudja csinálni. Illetve Ő utána tud nézni, mert a kereskedésben biztosan van ilyen gép.
Szerintem a minősége nem lehet nagyon rossz, mert ők egy tuning cég és már régóta gyártanak gombát is, csak erre a tipusra még nem rendeltek tőlük. Úgy látszik ezzel a fajta motorral mindenki nagyon óvatos, vagy inkább a dekliket cserélgeti vagy javítgatja. A régi 1000-re van nekik készen is, de azt mondták, hogy az nem jó a 600-ra. Ha más nem lesz jövő hétvégén szombaton beadom egy fél napra a gépet. Ha az idő is úgy akarja.
Ez a soförködés már régen volt. Magyaralmásról is hordtam a követ, Bodajkra is hordtam kavicsot, jártam az egész országot. Aztán apám nyugdijas lett és eladta az autókat, azt mondta, nyugalomra vágyik. Lehet neked is FZ 1-ed, ehhez nem kell kamionsoförnek menni, már én sem az vok.
Azt pedig ne hagyd, hogy "fészerezzenek" a sutyukisok, csak irigykednek, mert még nem ültek rendes MOTORON!
Baráti árnak tűnik, plána ha a minősége is jó (bár ezt nem szeretném kipróbálni ). Gyöngyös nekem eléggé kiesik, ha Fehérvár környékén lenne akkor feláldoznám magam, vagyis a motorom.
Jól emlékszel! Még most is dübörögnek a kőszállító kamionok. Szoktam anyázni kutyaséta közben. Életveszélyesek! Ha elmegyek kőszállító kamionsöfőrnek akkor nekem is lehet FZ 1-em?
Gyöngyösön a Yamaha Tátrainál megcsinálnák, de vagy rajz kéne, vagy be kellene egy napra adni a motort, hogy méretet vegyenek és felszereljék. Mondjuk nem tudom ehhez minek kell egy nap. Az a baj, hogy csak hétvégén tudnám felvinni, de szombatra nem éppen motoros időről beszélnek.
Nincs véletlenül valaki, aki Gyöngyösről nézegeti a fórumot és régi FZS 600 van neki, mert akkor Ő is bemehetne felpróbálni, azután abból kellene nekünk három pár? Állítólag 10 ből, vagy 10 ezer elejéből meglenne egy szett.
Jól emlékszel, most is járnak a kamionok arra, ma is mentek ezerrel. Keresztül az összegyűlt népeken ugyanis ma volt a Tikverőzés Mohán (gy.k. olyan, mint a mohácsi busójárás).
Én is ebben a cipőben járok most az FZ 1-el bukócső "ügyileg". Ugye Moha ott van Iszkaszentgyörgy mellett Ifjú titán kamionos koromban többszáz tonna követ elhordtam az ottani bányából, ha jól emléxem Mohán keresztül jutottam ki a 81-esre.
LSL Motorrad Technik, MO az X-bike a hivatalos importör, de jobb motoros boltokban is lehet kapni (az enyémre Kozmaxék tették fel, volt raktáron...
A tiédhez fekete vagy vörös passzolna.