Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

LSL gombán nem gondolkoztál?
LSL Motorrad Technik, MO az X-bike a hivatalos importör, de jobb motoros boltokban is lehet kapni (az enyémre Kozmaxék tették fel, volt raktáron...

A tiédhez fekete vagy vörös passzolna.
A második hirdetés a bukógomba kategóriában 8.000 Ft.
Az aprón hirdeti magát a bukógombák között egy jászberényi srác. Ő sok tipushoz készít gombát 8.500-Ft.-tól. Amikor Én felhívtam még a Yamaha márkereskedésbe is bement, hogy megnézze, hogy lehetne megcsinálni, de utána nem válalta vallási okokból vagy nem tudom.
Csak azt akarom ezzel mondani, hogy lehet, hogy a tiédre meg tudja csinálni. Illetve Ő utána tud nézni, mert a kereskedésben biztosan van ilyen gép.
Köszi!
Kawasakit akartál mondani nem? Én aztán igazi Suzuki köpködő voltam aztán mégis az lett. De csak mert Fazert vagy ZXR750-et nem adtak 250-ér".
A helyzet ugyanaz mint a miénkel. Vagyis még nem készítettek az újra gombát. Sajnos azt is be kellene vinni. Megtervezik és elkészítik egy nap alatt.
Hogy Te milyen önfeláldozó vagy! Köszi!
Nem baj, mi majd megtérítjük őket!!! Rájönnek majd, hogy a Yamaha a MOTOR! Addig csak óvatosan szívjuk a vérüket!
Esetleg az enyémre való is van nekik? Megköszönném, ha megkérdeznéd.
Szerintem a minősége nem lehet nagyon rossz, mert ők egy tuning cég és már régóta gyártanak gombát is, csak erre a tipusra még nem rendeltek tőlük. Úgy látszik ezzel a fajta motorral mindenki nagyon óvatos, vagy inkább a dekliket cserélgeti vagy javítgatja. A régi 1000-re van nekik készen is, de azt mondták, hogy az nem jó a 600-ra. Ha más nem lesz jövő hétvégén szombaton beadom egy fél napra a gépet. Ha az idő is úgy akarja.
Ez a soförködés már régen volt. Magyaralmásról is hordtam a követ, Bodajkra is hordtam kavicsot, jártam az egész országot. Aztán apám nyugdijas lett és eladta az autókat, azt mondta, nyugalomra vágyik. Lehet neked is FZ 1-ed, ehhez nem kell kamionsoförnek menni, már én sem az vok.
Azt pedig ne hagyd, hogy "fészerezzenek" a sutyukisok, csak irigykednek, mert még nem ültek rendes MOTORON!
MArnold!

Baráti árnak tűnik, plána ha a minősége is jó (bár ezt nem szeretném kipróbálni ). Gyöngyös nekem eléggé kiesik, ha Fehérvár környékén lenne akkor feláldoznám magam, vagyis a motorom.
Szia REDFAZER!

Jól emlékszel! Még most is dübörögnek a kőszállító kamionok. Szoktam anyázni kutyaséta közben. Életveszélyesek! Ha elmegyek kőszállító kamionsöfőrnek akkor nekem is lehet FZ 1-em?
Gyöngyösön a Yamaha Tátrainál megcsinálnák, de vagy rajz kéne, vagy be kellene egy napra adni a motort, hogy méretet vegyenek és felszereljék. Mondjuk nem tudom ehhez minek kell egy nap. Az a baj, hogy csak hétvégén tudnám felvinni, de szombatra nem éppen motoros időről beszélnek.
Nincs véletlenül valaki, aki Gyöngyösről nézegeti a fórumot és régi FZS 600 van neki, mert akkor Ő is bemehetne felpróbálni, azután abból kellene nekünk három pár? Állítólag 10 ből, vagy 10 ezer elejéből meglenne egy szett.
Meg vannak az alkatrészek?
Newkem a simsonon is nonfango volt.
Akkor éppen arra volt lótyim. Végül is 7 rugóért nem lehet csodát várni. Egy 50-60 ezres Givi nem ér annyival többet, mint amennyivel drágább!!!
Meg hát, egy olyan motoron egy olyan kínai doboz. Hát nem is tudom, nem szégyelted magad a motoron????
Nem rakok fel képet, mert megint megkritizálod a dobozomat.
Irigykedsz
Ez szép volt!
Jól emlékszel, most is járnak a kamionok arra, ma is mentek ezerrel. Keresztül az összegyűlt népeken ugyanis ma volt a Tikverőzés Mohán (gy.k. olyan, mint a mohácsi busójárás).
Én is ebben a cipőben járok most az FZ 1-el bukócső "ügyileg". Ugye Moha ott van Iszkaszentgyörgy mellett Ifjú titán kamionos koromban többszáz tonna követ elhordtam az ottani bányából, ha jól emléxem Mohán keresztül jutottam ki a 81-esre.
Sajna nincsen rajzom/leírásom, de majd keresgélek. Nekem a cső szimpibb lenne, ettől függetlenül a gomba is érdekel.
Az FZS600 az egyik legeltaláltabb motor! Sok arca van és mindíg azt mutatja amelyiket kéred.