Nem, nem törtem össze, megvan hozzá minden gyári alkatrész, bármikor vissza lehet alakítani.
Sokkal kényelmesebb, és alsótartómányba erő is került. Nekem így ebben az állapotban jobban tetszik.
Szervusztok FZ6-ból FZR. A téli átalakításomat láthatjátok. Segítőim: a munka oroszlán részét Egér barátom /EGRUS/ végezte, idomok elkészítését Boci csinálta, fényezés Halmi Péterék, desing és karbonfoliázás pedig jómagam Kijátz Jószef/EXIT Reklám & Grafika/.
Átalakítások: Kipufogó, segédváz, koplett R1 farokidom, első sárvédő, hasidom, karbonfolia.
Mindig kiborít, ha egy statisztikát ennyire demagóg és hangulatkeltő módon használnak fel. Mi a f@szért nem lehet odaírni, hogy 10x annyi a motor mint ezelőtt x évvel és ennek függvényében nézni a statisztikát. Ez a cikk, arra van kihegyezve, hogy minden motoros potenciális gyilkos és ámokfutó barom. Állítólag ez a társadalom véleménye, ahogy az is, hogy a motorozás nem más, mint egy költséges hobbi, a milliomos hülyegyerekek kedvtelése. Ezért fizetünk most 8-10x annyi gépjárműadót, mint tavaly.... az ilyen gyökerek miatt... a hangulatkeltő, demagóg cikkeik miatt. Szóval üzenem az írójának, hogy bekap6ja...
...ja és valszeg 43x annyi siklóernyős döglik meg évente, mint 200 évvel ezelőtt!
A Fazer szervízkönyv API SE 10W30-as olajat ír... Ilyen taknyot nem is lehet már (hál" istennek) sehol kapni, a legratyibb ásványi 15W40 is legalább API SG!
Fullszintetikus olajjal előfordulhat kuplungcsúszkálás a Thundercat blokkoknál, ha ilyet tapasztalsz azonnal cseréld vissza 10W40-re vagy szintén résszintetikus 15W50-re. az 50-es jobban tűri a melegben bűntetést, kenési tulajdonságait és viszkozitását magassabb hőmérsékleten veszti el. Ha a kuplungod bírja illetve nem csiegeti el nagyon hamar a gép akkor használd!
sziasztok
eladnám 2005 évjáratú FZN-6 motoromat 9000 Km fekete/fekete gyári hasidom, bukógomba, plexi, vezetett szervizkönyv, szezonra felkészítve, nagyon jó állapotú masina.kérésre képet küldök ára 1.500.000 Ft hitel megoldható csere Yaris vagy smart érdekelne értékegyeztetéssel.e-mail becseis@hotmail.com tel: 06209696640
Sokkal kényelmesebb, és alsótartómányba erő is került. Nekem így ebben az állapotban jobban tetszik.