Nézd meg ezt meg a többit a német ebay-en. Mi Angliából vettünk tankot és még szállítással együtt is a harmada volt at itthoni bontós árnak! Ja és 5 vagy 6 nap alatt itt volt.
Ahol a motort vetted, ott kapásból illik mindenből 10 % kedvezményt adni. Legalábbis "mifelénk" igy működik. Ja, és nagyobb tételnél talán még ez is módosulhat, egy kicsit rámenősnek kell lenni.
Ugyanaz az ár: hááát...
Szerinetm ez kb. ugyanúgy működik, mint bármelyik termék esetében: van egy Manufacturer"s Suggested Retail Price MSRP, de nem hiszem, hogy kötelező betartani. Persze verseny van képviselet és képviselt között is...
Szia és erről mi volt a vélemény már mint a plexiről ?? Ja és most oltogattam a földimet ha hozzád megy holnap kérdezze meg töled hogy alkatrészben egy formák az áraitok ?? most specka fejidom , tarokonzol lámpaszett ,elsősárvédő , meg ilyenek lebontották az elejét a motormnak
eh ja ma is volt olyan pillanat hogy az már durva motoros időnek számított most sok a munkám úgy hogy inkább a lelkem vérzik ha mész hozzá nem kérdeznéd meg még azt is hogy a márkakereskedők alkatrész áraik egy formák ??? mert lehet hogy birka vagyok hogy vakon bízok abban a kereskedésben ahol a motort vettem olyanokra gondolok hogy fejidom , lámpa szett stb bocs hogy fársztalak vele
Szia Kozmax mondott valamit ?? de ahogy olvastam sokan veszik ezt a márkát nagyobb speedekre is és az ára klasszisokkal jobb mint a gyárinak és az most nekem sokat számít de ha más is veszi csak mondanák ,hogy olcso de nem jó de nem mondják
Most így fest...