Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem még nem sikerült... Nem jött meg a kuplunglamella meg amúgyis egy bő hétre való meló hátra van.
Most így fest...
Azt hiszem ez ua. amit én is feltettem, csak nem átlátszó, hanem fekete.

Ja és amíg el nem felejtem: ma végre motoroztam.
És ehhez mit szólnál?

Nézd meg ezt meg a többit a német ebay-en. Mi Angliából vettünk tankot és még szállítással együtt is a harmada volt at itthoni bontós árnak! Ja és 5 vagy 6 nap alatt itt volt.
Egyébként jó estét mindenkinek!
Ahol a motort vetted, ott kapásból illik mindenből 10 % kedvezményt adni. Legalábbis "mifelénk" igy működik. Ja, és nagyobb tételnél talán még ez is módosulhat, egy kicsit rámenősnek kell lenni.
na jó akkor mind1 de azt a plexit lehet hogy megreszkirozom pláne hogy azt mondjátok hogy jó mert én a gyáriért nem adok 49.870.- ftot az tuti
azért találkoztam már eltérésekkel
hát akkor erre válszt kaptam nem érdemes máshova mennem az árak ugyan azok és érték határ sincs kedvezményre ?
az összes hivatalos Yamaha márkakereskedés és szerviz ugyunazt a programot használja.
"Com"- os oldal, az árak netto értékben forintban jelennek meg.
na azt a verseny árat szertném meg találni
Ugyanaz az ár: hááát...
Szerinetm ez kb. ugyanúgy működik, mint bármelyik termék esetében: van egy Manufacturer"s Suggested Retail Price MSRP, de nem hiszem, hogy kötelező betartani. Persze verseny van képviselet és képviselt között is...
Szia és erről mi volt a vélemény már mint a plexiről ?? Ja és most oltogattam a földimet ha hozzád megy holnap kérdezze meg töled hogy alkatrészben egy formák az áraitok ?? most specka fejidom , tarokonzol lámpaszett ,elsősárvédő , meg ilyenek lebontották az elejét a motormnak
eh ja ma is volt olyan pillanat hogy az már durva motoros időnek számított most sok a munkám úgy hogy inkább a lelkem vérzik ha mész hozzá nem kérdeznéd meg még azt is hogy a márkakereskedők alkatrész áraik egy formák ??? mert lehet hogy birka vagyok hogy vakon bízok abban a kereskedésben ahol a motort vettem olyanokra gondolok hogy fejidom , lámpa szett stb bocs hogy fársztalak vele
bocsi elfeledkeztem rola
nem azért, olcsobb mert rossz. de utángyártott alkatrészek minösége között is oriási kölünbségek lehetnek
Nem, de holnap megkérdezem: megyek a motoromért!
Eddig bírtam nélküle.
Szia Kozmax mondott valamit ?? de ahogy olvastam sokan veszik ezt a márkát nagyobb speedekre is és az ára klasszisokkal jobb mint a gyárinak és az most nekem sokat számít de ha más is veszi csak mondanák ,hogy olcso de nem jó de nem mondják
Sajna nem. Neten találtam régebben.
ez a tiéd???
neked is jó éjt és köszönöm
No, én millió betű közé vetem magam, jó éjt!
Azért megvárom Kozmax mit tud mondani rá...
Nope, neten találtam, de már sokan dicsérték. Meg ugye messze olcsóbb mint a gyári...
ŐŐŐ azt hittem ez a tiéd, akkor nem is tudod , hogy milyen ????
megtaláltam 21.000 ft legalábbis a web áruházban de nincs ott róla kép de a leírás az stimmel