Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos a Yamaha is tehet erről az motorok és alkatrészek "beárazásánál"
Mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy ekkora a baj!
Mi lesz még jövőre?
Ebben az évben már 20 fölött fagytak meg/hültek ki fűtetlen lakásukban... a hontalanokról ne is beszéljünk... tényleg nagy a baj!
Srácok, kibaszott nagy baj van!
Ma voltam a Yamaha Harmatinál venni pár cuccot, belépek az üzletbe, kiscsaj az infópultál kabátban, kesztyűben sapkában....
Mondom, mi van édesem, elromlott a fűtés?
Nem csak nincs, mármint nem megy.
Mióta?
Mióta hideg van. Ha vennétek motrot, meg sok alkatrészt, lenne fűtés......

Baszkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ez nagyon gáz
Jaa az FZS 600-hoz nem gyárt a Givi tartót!
A Kínai pont úgy néz ki mint a Givi! ...Mint tudjuk ők a legjobbaktól lopnak! Arcátlanul!
A minőség kérdése és tartósság már más kérdés, többet néztem meg volt benne holt gagyi ez normálisnak jónak tűnik.
Az idő dönti el, de mi találkozni fogunk Krisztián és akkor megbeszéljük!
Azért a fényezett, karcmentes Givi V46-osom alatt elég hülyén nézne ki két kínai doboz. Én igényes vagyok, így ha már doboz akkor Givi V35 a gyári tartóval. Nem csúfítanám el az összképet egy kínai dobozzal.

Mellesleg a motor új korától hordom a Givi oldaltáskáimat, nekem 100%-osan bevál, és még jól is néz ki. Ha nincs benne semmi, akkor is tartja a formáját, mivel merevített a belseje, oldala. És nem karcolódik.
Ez annyiban praktikusabb, hogy van az oldalán-tetején kis zseb, így az apróságok beleférnek, kéz alatt vannak.
Nameg az autópálya, úthasználati díj, vagy mi a fene...
A baleseti adóról se tudunk semmit, pedig addig sincs már sok...
Azért lett olcsóbb egy picivel, mert úgy "öregebb lett" a gép. Ez a kalkulátor még a 2011-essel számol. Azt nem várom el, hogy kapásból kalkulátort csináljon valaki, de az kib*ssza a biztosítékot nálam, hogy sehol az égvilágon nem találok hivatalos információt róla, legalább az elfogadott trv/rendelet szövegét, még a VámPőrség oldalán se.
http://regisztraciosado.info/r...

Kiviből beírtam hasra csapva ugyanazt idei és jövő évi dátummal. Más szám jött ki Icipicivel kevesebb.
Nekem rosz tapasztalataim vannak a noname dobozokkal...............simán letört a platni.És minden szétszállt.Oldaltáska még meg se mozdult úgy felrakom.
nekem egy Lofty van középen... két nyitható sisak befér könnyen akár még kis üditök és a kesztyük is...Semmi gond nincs vele ...
Kínai oldaldobozok tartóval 40 pénz szerelve...Több barátomnak ilyen van és bevált ...Pilisvörösváron csinálja egy srác..
Általában használt szép állapotú kappa oldaldobozok tartóval vagy komplett rendszer 60-80e...
Hát én inkább nem veszek táskákat 30e ért...
Vettem két kappa dobozt monorack oldaltartóval. 50e ért...
Krisz azért az élet prudukál előre nem látott helyzeteket is!
Én meg 24 ezerért vettem kinai dobozokat ami lehet, hogy nem Givi minőség csak nagyon olcsó és táskánál talán jobb!
Tud valaki valami konkrét információforrást a regadó változásról motorkerékpár szempontból? Sehol nem találok egy épkézláb táblázatot. Szétvet az ideg az információ(nem)áramlástól...
Egy doboz nem ér 100ezer ft-al többet, mint egy jobb oldaltáska. Mellesleg, ha a motort olyan helyen hagyod ott, ahol gyanús emberek kirámolhatják a táskáidat, akkor már nem hagyod ott a motorod. Mellesleg én az oldaltáskáimban általában konzervet hordok, így nem ér nagy kár ha történne valami. De csak biztonságos helyen szoktam otthagyni a motorom, és beriasztom.
Tavaly amikor Korzikára mentünk nekem a menetszél szétcincálta az esővédő fóliát a táskámon és az összes cuccom vizes lett...a doboznál nincs ilyen.
A doboznak itt van előnye egy riasztóval kombinálva!
Hát elég rossz arcú emberkék voltak ott, így nem adtunk esélyt nekik! Tanulságnak jó volt!
Lenyulták a csomagot?
Én is ott tapasztaltam meg!
Mert egy bicska sok embernél van és a te cuccod is értékes lehet valakinek.
KisBocs! brékó!
Köszi Murnyul!
Hát ebből a szemszögből nem néztem a dolgot..
De igazából ha ne adj isten perec van, az egészségünkön kívűl más nem érdekel
Ami biztos,hogy a táskák alá tettem spéci anyagot,meghúztam de valahogy sosem tetszett a felfogatás és a stabilitás sem.Kölcsön kaptam az egyik havertól mert már neki is dobozai vannak. Dokypapa Szlovén túráján volt alkalmam kiprobálni, hamar rájöttem,hogy dobozrendszer kell. Így én nem is vettem táskákat..
Arról nem is beszélve,hogy utassal a doboz kényelmesebb és több a hely..
Tsanyival értekezz!