Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valóban tompít csak a Szerbiai balesetben "elkopott" az oldaltáskám így muszáj váltanom!
Egy külföldi túrán azért egy parkolóban otthagyott motor is valamivel nagyobb biztonságban mint egy dobozzal mint egy vászontáskával.
Szegény Szicsu két órát ücsörgött A Tordai sóbánya parkolójában pedig neki dobozai voltak.....nekünk meg nem!
Szervusztok Kollégák!

Segítséget szeretnék kérni tőletek! FZS 600 "03"-hoz keresek vezérmű láncot. Sajnos a D.I.D. csak 98-01 ig hozza vez. láncot ehhez a típushoz, és az én évjáratúmhoz nem jó. A sajátom 3-2 lamellás, az előző szériáé pedig 5-4 lamellás. Nem tudjátok, hogy honnan tudnék beszerezni hozzávaló láncot? Válaszotokat előre is köszönöm!
A doboz tényleg kurva jó.....csak esni nem szabad vele mert viszi magával az egész hátulját....míg ha táskával teszed ugyanezt az még tompít is és véd...tapasztalat...
Jövő évre már én is dobozokkal indulok.
köszönöm Tiborok !
Idén volt szerencsém nyeregtáskához a Szlovén túrán,igaz tartó nélkül... Háát
Már oldaldobozaim vannak ..
És még tartást is adnak a táskáknak.
Saját gyártmány!
Szükség van rá mert a a táskák ledörzsölik a faridom matricáját,fényezését.
szia
nem tudom neki milyen van..
De a shox-ban kapható nyeregtáska tartó
Tibi ! azt szeretném megkérdezni a motorodon látható nyeregtáska kitámasztó ,vagy konzol (vagy minek nevezzem ) kapható a kereskedelemben ,vagy saját gyártmány? -köszi-
Megoldódott a problémám! Mekkora egy f....sz vagyok, csak attól nem kérdeztem akitől vettem! Köszönöm Feri (Koos66)!
Peti!Motozzon-n már hozzászóltam.
Király..kék!
Egy nagy kérésem lenne! Vettem egy fazer hasidomot, de nincs hozzá felfogó lemez. Le tudná valaki írni, vagy fényképezni hogy, hogyan néz ki, illetve hová van felrögzítve? E-mail címemre is küldhetitek: tomijoe1@vipmail.hu Előre is köszönöm!
sms megjött, de lehet akkor már szundi voolt
Na ilyenkor kell újrahívni, mert ez hálózati szar. Nekem is sokszor csinálja.
100%, hogy Téged hívtalak. Ki se csöngött.
biztos engem hívtál sose vagyok kikapcsolva....
este gyere kaput hegeszteni! majd ott meglátod
Ki voltal kapcsolva, jol vagy?
Na mutasd már
Szép az a lengővilla.
Lehet,

Zárt részen felgyorsulok, nyitottba meg lassulok.
szia.
Megint nagyróbi lesz?
Én így szeretek jáccani..

http://youtu.be/qmaLVZjZ5z8