Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A piros innen jött, ha ennyire ragaszkodsz hozzá megoldható.
az első mondatod nem értem honnan jöttt ha a piros spray árán múlna, nem volnék beszarva
Peti egy piros spray csak ezer forint szerintem belefér!
Az új kiszemelthez több sikert mint az előzőhöz!
amit akartam arrol lecsúsztam, most talán van egy másik kiszemelt,de majd meglátjuk...
szivesen
megvetted már?
köszi
ja és gyári a moci
Az enyém piros..
hellóóóóó

tudja valaki,hogy a fzs1000nek a hátsó rugója gyárilag piros
A motorparts tuti működik még. Olyan előfordulhat, hogy magát az üzletet nem nyitják ki, mert nem éri meg télen, de ha emlékeim nem csalnak voltunk náluk, amikor még hó volt az utakon... Telefonálni kell, az a tuti.
Nissin a gyári fékbetét.
Europarts-nál volt, de ha bezárt akkor passz.
Sziasztok!
Tud valaki olyan boltot Budapesten, ahol Nissin fékbetétet árulnak?
Van/volt egy a Soroksári úton, de a honlapjuk pár hónapja nem működik, lehet, hogy megszűntek...(motorparts.hu)
Tulajdonképpen abban sem vagyok biztos, hogy Nissin-e a gyári betét.:D
Az előző motoromban Nissin NS betétek voltak, nagyon meg voltam vele elégedve. Van esetleg más gyártótól hasonló fékbetét, amit ajánlotok?
Üdv!
(2002-es FZS600)
A Sanyi hozzáállásával, szakértelmével nem lesz gond, csak tudjam hozzá biztosítani az anyagot !
A téli hónapokban ezzel foglalkozom ,hogy összeszedjem a cuccot !
A kormány most nincs bontóba senkinek !
A gyári mint írtam természetesen van , de 17,6e Ft.
Amit találtam az interneten, megfogom nézni, és majd meglátjuk !
nekem is Lucas kormányom van. nagyvason vettem kb 3 hét amire megjött.
Olivér a téma nagy szakértője, hogyan lehet rárakni a súlyokat, (én spec. bele esztergáltattam)
[22281]-as hozzászólásában Olivér kifejti a véleményét a dolgokról.
Heló!
Gondolom vastagfalú a kormány.Az enyémen lucas van,de már nem tudom a típusát.Én menetet vágattam bele.Van feszítős végsuly is,te döntöd el melyik a szimpatikusabb.Vehetsz kormánybefogót amit 10.000ft alatt megkapsz,de nem túl mutatósak és változik tőle az üléspozíciód.70 cm szélességig talán nem kell cserélned bovdent sem,vagy kifűzöd a helyéröl öket.Lehet,jobban megérné bontóban keresned gyárit.
Üdv.
Sziasztok.

Laci, ha visszább geresgélsz a forumban, volt már aki cserélt kormányt. Asszem Olivér600 és Peeti85, ők írták milyen procedúra volt, és képeket is raktak fel. Ha jól emlékszem a bowdennel is voltak nehézségeik.
Amúgy van kormánymagasító is Fazerra, ha ilyenekben gondolkodsz.
Sok sikert, és kitartást a mielőbbi újjáépítéshez!
Akkor fordított volt a helyzet az enyém pont elkészült, bár a tied sokkal jobban összetört mint az enyém, ha jól hallottam és valószínűleg jól hallattam.
Majd tavasszal megyünk még együtt ne aggódj.
Sanyi újjáépíti a vasadat.
Ez nagyon széles !
Mint lejjebb írtam ma megmértem egy gyárit ! 655mm a szélessége
Hi,lucas 0366 KBA 90868 a száma a kormánynak , szélessége kb.89 cm ,a hajlitastol meg kb.28 cm.
Sima liba.Menni fog.
Nagyon szeretném hogy igazad legyen
Majd fog....van idő tavaszig.....
Emlékszel Tibi ?
Útban Egerfarmos felé !
De jó lenne, ha most is így nézne ki a motorom !
https://picasaweb.google.com/1...
Szerinted miért érdemes itt is cserélni az olajat sűrűn
Nem mondod?
Az enyémre 7800ft volt a kormány.
Azért ennyit nem romlott a forint és nagy különbség nincs a két kormány között.