Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:) szia Gyuri ! két helyen is próbálkoztam de nem tudták megcsinálni az átlátszó rész miatt ,a színátmenet nem lett volna gond .
3.600 forint volt párban .már vagy 50x megnéztem a motorod ,mert annyira tetszett ,hogy azt a nagy csupasz idomot ízlésesen is el lehet takarni ráadásul nem is tudtam ,hogy ez gyárilag van így a 2002 -es fzs -en.Itt vettem : matrica
nem tudták megcsinálni ahol mondtam? mondjuk ez bonyolult eléggé, az a pöttyös minta része. hol és mennyibe kerül? sztem nyugodtan kiteheted ide. titok vagy mi?
Köszi a segítséget
ha valakit esetleg érdekel a régi fzs oldalidomára a 2002 -es fzs en már megtalálható matrica ,akkor tudom hol lehet beszerezni ,hosszas keresgélés után találtam
erre gondoltam :
Srácok !
ha van valakinek elfekvőben Fz6-S2-re kormány, az szóljon !
Sziasztok! kollégák!
Elég sok ideig hanyagoltam a Sport motor.hu-t Még magam sem tudom ,hogy miért talán a felhőtlen motorozások volt az oka . De ujra vissza tértem az oldalra és a forumokra
Gazdagodtam elég sok uj élménnyel és tapasztalattal! voltak jó és rossz pillanataim emlékeim.. Na de nem koptatom tovább a ujaim Jó ujra itt lenni
Na és persze jönnek auj képek meg vidik is ! Jók legyetek Üdv Laca
gyárit vettél azt és a hiflot nem kell külön olajozni
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hozzátok, tanács kellene. Most cseréltem le a gyári légszűrőmet ami olajos volt gyárilag és az új viszont nem. Be kell e olajozni vagy nem az újat? FZ6S A válaszokat előre is köszönöm!
Gratulálok, sok sikert és jó egészséget mindnyájatoknak az életben
Gratulálok! Ha leér a lába a lábtartóra, bár ez szerintem kicsit necces..
Szia, sajnos már elkelt.
(meg is bántam...)
pedig már éppen írtam hogy vittem
Bocs!
Csak a plexi.
Heló!
Eladó !
20.000ft
Gratulálok én is a babának.
Egészséget kívánok és jó/tartalmas életet neki!
Jó egészséget es sok boldogságot !
Nálunk pont ma 6 hetes Luca!Örömteli éjszakákat kívánok ! Kitartás
yamaha fazer 600 összes alkatrésze bontásból eladó. tel 06309492804
gratulálok
sok boldogságot

3 éves kortól úgyhogy még ráérsz eldönteni milyen stílus lessz a nyerő
grat, jó egészséget a kis törpének!
Gratula!
gratulálok én is!
Mi az ára?
a grandemoto oldalán 520 e-ért van (olasz papíros) fz6 N .
link
Gratulálok!