Gratulálok
Az csak rajtad múlik mikor pakolod fel a gyereket A nagy versenyzők már 3-4 éves korukban nyomták, vagy ahogy leér a lábuk a legkisebb kétkerekűről
Örömmel értesítelek benneteket, hogy ma reggel 8:28.-kor 3780g súllyal, 57 cm-el megszületett kislányom Boglárka. Ő is és az édesanyja is jól van.
Az elkövetkezendő 30 évben a szerelmi és pénzügyeivel kapcsolatban engem lehet keresni.
Apropó, hány éves kortól lehet motoroztatni a kicsiket?
Kisebb sérülésekkel kereken 7.
Körbenéztem hirdetésekben, de ott legalább 50% egy olyan álomáron hirdet, ami messze van a tényleges kereslettől.
Gondolom nem csak én érzem a gazdasági helyzetet, hanem a vevők is.
Hát ez van.
Nézegetem az öreg de napi 70 km-es ingázásra alkalmas motorokat, úgy látom teljesen pang a piac (bár november van).
ezt egy előadáson mondták ahol a sikeres álláskeresésről volt szó......a csinos nő alapból ha a felvételiztető(hr-es vagy más picsa) nő akkor tudat alatt preudikál meg féltékeny és csak ezért nem vesz fel míg ha nincs kép akkor ha egyébként jó a végzettség stb. akkor behív és rá lehet beszélni.....próbáld meg, lányaimnál is csak ez jön be, képpel be sem hívják csak konzumhölgynek....
Pénzüggyel kapcsolatos bármilyet, főként könyvelés, számlázás. Diplomám nincs csak felsőfokú szakmaim. Angol megy, van róla papírom is. Tapasztalatom is akad egy kevés. Főként a mindenféle multik kiszervezett business centereiben lévő melókat nézegettem, amiknek meg is felelnék, csak a HR-nek nem tecc a pofám :S
Nem kell azért elmenni olyan messze,tavaszra nálunk is lessz vagy két tehén,és pár darab strucc A lovat már most is gondozhatod,persze csak ha értesz hozzá
Az csak rajtad múlik mikor pakolod fel a gyereket A nagy versenyzők már 3-4 éves korukban nyomták, vagy ahogy leér a lábuk a legkisebb kétkerekűről