Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Atyám ilyen gagyi fz6-ot is régen látam! Nem látják be hogy az a felemás kerék forogva cirkuszi stilus! (a tankbőrt hirdető)
az nem eladó
hali .hátha valakit érdekel - most tettek fel egy fz6 tankbőr hirdetést a képesmotor "tank" kategóriájába
Szia! Engem a satu érdekelne!
Sziasztok!
Eladó motoros csizma, ha valakit érdekel, vagy tud valakit, aki venne, adatlapomon elér.
Neki fiatalabb kell. 2003-2004-eseket néz, amennyire emlékszem én javasoltam neki a 2005-öst, ha belefér, mert ott már vannak hasznos újítások. De azonos korú FZ meg jóval olcsóbb, és nem mondom hogy ne lenne adott esetben jobb is.
De kinek mik a szempontok.
Láthatatlan? Az kuriózum!
te motorod meg se tudjak nézni,!
by the way, az enyém is eladó :D
Aszondom így a kettő közül hogy Kawa ER6.
A Horneten meg tartalék csap van csak, lámpa sincs. Szóval kilómétersacc, vagy kihal alólad.
Pedig amennyire kezes nyugodtan lehetne....
Válassz Hornetet! Tudok eladót...
nem nem mind1! 184 lovas B-kinget a népnek!
Első rendes motornak nem édesmind1 hogy 80 vagy 100 ló?
cbf 600 az gyengus
nekem meg van egy eladó
Akkor le is írtad a lényeget.

Fazerből is ki lehet fogni agyonhajtottat, ha nincs jó szemed/füled hozzá. A lényeg csak az, hogy ezen két márka modelljei összességében, ha megkapják a figyelmet és törődést gondtalanul elfutnak sok tíz, százerez kilométert. Míg egyes márkák modelljei hiába vannak nálad szalonból kitolva, akkor sem garantált a hosszú élettartam. Általánosságban persze, kivételek mindig vannak.

Szerintem nem véletlen ezeknek a márkáknak a presztizse, nem 2 év alatt alakult ki. Mint az audi, bmw, mercédesz az autóknál.

De kinek a pap, kinek a paplan. Kinek a japán, kinek az olasz, kinek meg a klasszikus szoci motor
hali..
A hondák túl nagy az ázsiója.Ami nem fedi a valóságot...
Volt cbr 1000f aztán 1100xx em jött a hayabusa és most egy fazer 1000-et nyúzunk..
hiába is vagyok busa örült,eddig összességében a yamahám a legjobb motorom ...
Nem a márka a lényeg hanem,hogy jó állapotút sikerüljön kifognod...Nem csalódsz a Fazerekben sem...
szép szép Babulu.....a kerek ....khm forma...

Nem nem,az fz6 legnagyobb-legzseniálisabb felszerelése: a tartalék üzemanyagra "váltásnál" el kezd számlálni 0-ról egy km számláló,na ez zseniális! Sok motoron kigyulad egy lámpa és punktum!
Ja és krisztiánfz6 véleményét osztva, a váz is szép(az elsők lengővilláját leszámítva )
Biztos csak irigykedek, mert alig látok ki mögüle
Hehe, egy ideig én is ezt gondoltam Babu!

Utána egy ragyogó napfényes alkalommal úgy vetült rá a fény, hogy rájöttem, miért lett ilyenre tervezve! Gyönyörű volt!
Na nekem az az egyetlen, ami nem jön be. Az a hatalmas púp. De valahova be kellett tuszkolni még 3 litert
sőt a Hondás haverjaim csak lesnek, hogy a motoromon van parkolólámpa, gyárilag középtámasz, elakadásjelző.. meg amúgy is... egyetlen gyár sem szerel naked bike-t ilyen gyönyörű tankal csak a Yamaha :P
Én 164 és 6 éve tökéletes motornak tartom.