Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ja. Pedig sajnos mostanában ez így megy. Én próbálkozom mindenféle úttal, de folyton falba ütközöm
Elég nagy baj, hogy a legtöbb embernek forgatnia kell a fejét minden irányba, ahelyett hogy egyenesen nézne és menne az általa kiválasztott úton módszeresen és fejlődve.
Észben tartom
De sajna ebben az irányban nem hiszem, hogy valaha dolgozni fogok. Még az igazán felkapott pénzüggyel se nagyon megy a munkakeresés
Nos, ennek igazán örülök. Több enteriőr tervezővel dolgoztam már együtt, kisebb nagyobb projekteken.
Talán majd egyszer a Te tervedet is megvalósítom!
Ez nekem, mint lakberendező végzettséggel rendelkezőnek, nagyon bejövős
valaki nem űzi véletlenül hivatásszerűen a számítógépezést ?
folyamatosan auto adjusment -et csinál a monitorom
ez nem hiszem hogy szoftveres gond lenne -talán gomb bekrepált?
samsung syncmaster 720N (fejidom nélküli )
Szega Csaba,

Persze bírja. Csak terhelésfüggő tervezés dolga, de ezt te tudod!
Ez benga jóóóóó! Nagyon komoly ötlet! Bírja is?
Az akksi kivétele szerintem nem karbi vagy injektor függő. Max a lemerülés több galibát tud okozni.

Ha hosszabb ideig tuti nem fogod használni a motort, akkor érdemes felrakni egy csepptöltőre. Ha nincs kivezetésed, akkor sajna ki is kell venni. Nekem elég új akksim van, szóval egyelőre bevált, hogy felhoztam a lakásba és a melegbe telelt. Közbe néha megmértem, de nem kellett tölteni. Tavasszal meg ment vissza és azóta se volt vele semmi gond. Én idén is így fogok tenni
Sziasztok, előre elnézést ha hülyeséget kérdezek

Eddig karbis gépekkel volt dolgom, és télire mindig kibányásztam belőlük az akksit. Az FZ ugyebár már injektoros/elektronikával szabályzott jószág, így elbizonytalanodtam, hogy belőle is kivegyem az akksit télire... Szerintetek?
Én is diétán vagyok... . .
3-4hete egy szabad burkolót se találtam pesten,
mivel foglalkozol
Wazze én is azt szeretném ha munkanap lenne nekem is. De nem kellek a kutyának se....
számomra munkanap
de ugy veszem észre neked elég rugalmas a munkaidőd
Jahh,

Me' mé' ünnep lesz?
pénteken
Hali,

Pénteken hóparty Kecsón.... Valaki?
Az én tankomon max políroz
Csakhogy legyen itt egy rendes kép is
nagyon köszönöm ! első beleolvasásra úgy nézem nekem hasznos lehet !nekiesek
Harmati - Motorozás felsőfokon Sokan ajánlják, én nem estem tőle hasra, de egy átfutást megér. Egyébként meg gyakorlás, türelem, önfegyelem, szerencse. Ezek kellenek a túléléshez. Időre menni pályán az megint más, de azt majd az okosabbak elmondják.
létezik valami elméleti oktatóanyag (videó ) vezetéstechnikához ?
(én úszni is interneten tanultam -igaz még vízben nem próbáltam ki a megszerzett tudást )