És németül fogják nekem okítani a németet vagy angolul?
Még reménykedem egy kicsit, aztán ha nagyon nem megy szedem a sátorfámat és beiratkozom Köszi az infót!
Berber, ha szerzel egy ilyen rucit a méretemben biz isten még tehenet is fejek neked
Nemrégiben volt a Naplóba ez a téma, miszerint a fél ország Parndorfba jár át dolgozni. Sőt még egy családot is bemutattak, ahol két kisgyerek van. Oda hordják át a gyerekeket ovib/bölcsibe, apuka ott dolgozik benzinkúton, anyuka meg eladó részmunkaidőben. Ezért a családi pótlékot is onnan kapják, ami 300 ajró fölött van, mivel mind a ketten ott dolgoznak és a hitelt is ott vették fel, orvoshoz is oda járnak. Csak lakni laknak itthon.
Én mennék még pestről is, csak vajmi keveset érek az angollal ott, németül meg nem beszélek. Így marad a főállású álláskeresés és reménykedés, hogy végre valaki megszán és ad munkát!
Ha messziről járna dolgozni, még a munkába járáshoz szükséges benzint is fizetné az állam. Nem vicc, egy haverom a diplomájával kint pincérkedik, és kap havi bő 100 eurót ilyen jogcímen
Sógorom most kezdett el ausztriában asztalosként melózni havi 1500 eur+19 eur/óra a pótmunka után.
Ja és az állam, mivel ilyen keveset keres, ad még 13, és 14. havit.....
Nekem van 3 mérnöki és 1 egyéb diplomám, de nem mondom meg mennyit keresek.
Fasz kivan.
Ja amúgy nem akarunk egy figyelemfelkeltő tüntetést csinálni az üzemanyag árak miatt?
De jó is volt 8-10 éve, amikor nagyapámnál úgy fejtük unokatesómmal a tejet, hogy egy spricc a vödörbe, egy a szájba, egy a kutyának... visszasírom, pedig nagyapám nem akarta odaadni a se a Danuviát, se a Simsont, de még a Verhovinát se...
Nekem eleg jo berezesem van itt, megis sokallok jonehany dolgot, pedig nekem igazan nem nagyok az igenyeim.
Megis ha valaszthatnek, szivesebben mennek ki delnemet orszagba teheneket tartani, mint folytatni azt amit most csinalok.
El fog jönni az az idő ha mindent igy emelnek,hogy az átlag,normál motoros(mi) azt fogja mondani:ennyit talán már nem ér a motorozás.
Bíztositós ismerősöm azt mondta,ezek a mostani kötelező díjak a piacfelosztás, a kicsik kitúrása véget ilyen alacsonyak(pl motorra) pár éven belül "németországi" tarifák lesznek! + telj.adó, átírás, benzinár,szerintem jön majd a hobby vagy luxus adó(motorra) és ennyi!
Nos ismerem a "mobil lángos sütöde"felállást, de idáig kitartottam a tiszta anyag mellet, mert volt diszkont gázolaj forrásom ami sajna megszűnt, ezért kénytelen leszek változtatni előbb utóbb.
Ha csak 500huf lenne majd a benya, de szerintem itt nincs határ, csak a csillagos ég. A gázolajat is addig csesztették míg drágább lett mint a benzin- szívom is a fogam a dízel autómmal, de még így is jobban megéri
Még reménykedem egy kicsit, aztán ha nagyon nem megy szedem a sátorfámat és beiratkozom Köszi az infót!
Berber, ha szerzel egy ilyen rucit a méretemben biz isten még tehenet is fejek neked
A haverom aki kint pincérkedik, a faterjával költözött ki, és az apja egyelőre csak nyelvórákra jár "dolgozni".
Én mennék még pestről is, csak vajmi keveset érek az angollal ott, németül meg nem beszélek. Így marad a főállású álláskeresés és reménykedés, hogy végre valaki megszán és ad munkát!
Sógorom most kezdett el ausztriában asztalosként melózni havi 1500 eur+19 eur/óra a pótmunka után.
Ja és az állam, mivel ilyen keveset keres, ad még 13, és 14. havit.....
Nekem van 3 mérnöki és 1 egyéb diplomám, de nem mondom meg mennyit keresek.
Fasz kivan.
Ja amúgy nem akarunk egy figyelemfelkeltő tüntetést csinálni az üzemanyag árak miatt?
Asszem nekem nincsenek olyan adottságaim, max a szőke hajam a két fonott copfhoz
Megis ha valaszthatnek, szivesebben mennek ki delnemet orszagba teheneket tartani, mint folytatni azt amit most csinalok.
Bíztositós ismerősöm azt mondta,ezek a mostani kötelező díjak a piacfelosztás, a kicsik kitúrása véget ilyen alacsonyak(pl motorra) pár éven belül "németországi" tarifák lesznek! + telj.adó, átírás, benzinár,szerintem jön majd a hobby vagy luxus adó(motorra) és ennyi!
Talán aki eddig gondolkozott vásáráson,vagy cserén annak is elmegy a kedve..
volt egy kiszemelt ,de az nem jött össze