Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most került fel kepesmotorra egy Givi dobozszett FZ6-ra.
Gondoltam, szólok, hátha valaki ilyet keres. (Nem az enyém)
debrecenben tudok.
Szia.
Engem érdekelne Egerben a megbízható szerelő, ha nem gond.
Köszi...
Én Gödöllőn tudok
ha Pesten jársz beugrasz és rákukkanthatunk
Köszi de az nem jó nekem mert kitérő.
egerben tudok
Rendben azért köszönöm, esetleg ha pest környékén tudsz megköszönöm ha elérhetőséget megadsz.
sajnos ott nem tudok
Sziasztok!
Mint már írtam, szeptemberben tulajdonosa lettem egy 2004-es fazer-nek. 33000 km van a gépben. tudnátok tanácsot adni, hogy a tél folyamán mit kell átnézni, kicserélni rajta?
Igen csak Borsodban pihen a gép a szülőknél, meg jövőre lehet visszaköltözöm meló miatt.
Gödöllőhöz közel van pest, itt könnyebb találni
Szervusztok fazer-esek!
Nem tudnátok segíteni abban, hogy Miskolc, esetleg Tiszaújváros környékén ajánlotok egy megbízható hozzáértő szakembert, akivel jövő szezon előtt alaposan át tudom nézetni a gépet és ha javítani kell valamit akkor megcsinálja. Előre is köszönöm.
nem hinném ,hogy rekord dőlt meg az új motorok eladásából
én meg sem lepődnék rajta
Nem voltak valami rugalmas bolt, nem csodálkoznék rajta ha végleges rolólehúzás lenne...
csod?
Sziasztok!

Tudja valaki, hogy mi történt a Yamahacity-vel? Az bolt épülete teljesen üres, egy kézzel írt papír van az ajtón, hogy költözés miatt zárva. De semmi további elérhetőség. A honlapjukon semmi, nem is frissítették már jó pár hónapja...
Adatlapon. 06 20 4502290
nekem van ha kell 6000ft hivj fel tel 06309492804
Van a Vaterán 6000-ért. Meg egy srác árul itt a kepesmotoron is egy fekete alkatrészbányát.
hali motorostársak!

meg szeretném kérdezni,hogy nincs-e véletlenül valakinek eladó 2004-es fazer 600-ra az a kormánykapcsoló,amelyiken a fénykürt van.

előre is köszi!
hülye kérdésre hülye válasz
Tényleg még jó, hogy ilyen okos vagy, nem hiába érettségiztél le
mert akkor sokat tudsz motorozni