Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi is tervezünk egy nagyon laza kört jó idő esetén, szombatra, mielőtt letakargatjuk a vasakat
Én fix, hogy megyek egy keveset, ha lesz legalább 16 fok, lehet, hogy többet is
valóban jó lenne most a hosszú hétvégén motorozni legalább egy napot... valahogy fel kell tölteni magam a télre, mert nagyon messze van még a tavasz... :(
Én már maximum csak biciklit tekerek! Múlt héten voltam kivonatni. Hétvégén nagymosás, majd teszek fel képeket, van pár új dolog a gépen.
Cseréssé vált az első pár fáktárcsám. Tud valaki olcsó és jó megoldást?
Üdv!

Srácok a hét végi jó időben nem kellene tekerni egy rövidet?
Te is lax valahol...
Meg el is eshetsz...
Forgalmi okból nem tudsz továbbhaladni...

Szóval nem kizárt a dolog.
Hogyan lehet megfogni egy motort? Annyira csak nem vagytok ügyesek.
Mármint hogy érted, hogy megfogtok?
Ez azt jelenti?
Elkelt.
Helló!
Milyen sport dob ez?
A jómunkásdiák meg most indul zh-zni. De előtte megnézi, van-e valami a Fazer fórumon.
látjátok, a jó munkás ember most ér haza reggel 7ttől idáig
Köszi!
Lesz ami lesz alapon, előre nem foglaltatok semmit, mert nem fogok egész nap azon idegeskedni, hogy odaérjünk estére a lefoglalt szálláshoz, bármi lehet útközben, és ezeket általában előre kell utalni, elég este azon mérgelődni, hogy hol alszunk. Néha nem egyszerű, de olyan még nem volt, hogy ne aludtunk volna sehol. Sátor mindig van nálunk, így vadkempingezni is szoktunk. Vagy fizetős kemping, esetleg panzió, de ha más nincs, és késő éjszaka van akkor hotel.
Annak az esélye, hogy megállítsunk kb 0.1% és a végtelen között van. Ha meg megfogunk akkor elvesszük a forgalmid, kapsz egy 30k körüli büntit.
Minden elismerésem a túrákhoz! Jó volt nézni a videót!
A szállást hogyan szoktad megoldani?
Zolikám egy érett férfi csak így gondolkozhat. Minden pasi eljut egyszer idáig.
Dabasi Anikóra gondolsz? Mi a baj vele?
Majd kapsz azt is
Ne má! Nekem csak a zene tetszett...
Férfiak, nyálcsorgatós. Na majd kapsz tőlem a hétvégén embőr
Úúúúrisstenn! egyszer hadd! Csak 1x még...
Heh, jobb későn mint soha! Csak olvasgattam a régi hsz-ket és rátaláltam , nem hagyhattam szó nélkül, főleg mert már 4 dobot rendeltem BODIS-tól az elmúlt 3 évben. Remek minőség és egyedi hangzás...... JAH ÉS MAGYAR!
Szerintem sokat segít, hogy ezeket a szélsőségeket nem Solt-Akasztó, vagy Karcag-Szolnok között kell elviselni.

Én pl magasról tojnék a hetekig tartó 50 fokra, ha iránban motorozgatva kéne elviselnem
Jókis kontraszt a sivatag meg a gelccser

Krisztián áruld el, hogy hogy van az, hogy a +50 és a -50 fokba is simán elmotorozgatsz? Hogy nem fagysz/sülsz rá a motorra?