valóban jó lenne most a hosszú hétvégén motorozni legalább egy napot... valahogy fel kell tölteni magam a télre, mert nagyon messze van még a tavasz... :(
Köszi!
Lesz ami lesz alapon, előre nem foglaltatok semmit, mert nem fogok egész nap azon idegeskedni, hogy odaérjünk estére a lefoglalt szálláshoz, bármi lehet útközben, és ezeket általában előre kell utalni, elég este azon mérgelődni, hogy hol alszunk. Néha nem egyszerű, de olyan még nem volt, hogy ne aludtunk volna sehol. Sátor mindig van nálunk, így vadkempingezni is szoktunk. Vagy fizetős kemping, esetleg panzió, de ha más nincs, és késő éjszaka van akkor hotel.
Heh, jobb későn mint soha! Csak olvasgattam a régi hsz-ket és rátaláltam , nem hagyhattam szó nélkül, főleg mert már 4 dobot rendeltem BODIS-tól az elmúlt 3 évben. Remek minőség és egyedi hangzás...... JAH ÉS MAGYAR!
Srácok a hét végi jó időben nem kellene tekerni egy rövidet?
Meg el is eshetsz...
Forgalmi okból nem tudsz továbbhaladni...
Szóval nem kizárt a dolog.
Ez azt jelenti?
Milyen sport dob ez?
Lesz ami lesz alapon, előre nem foglaltatok semmit, mert nem fogok egész nap azon idegeskedni, hogy odaérjünk estére a lefoglalt szálláshoz, bármi lehet útközben, és ezeket általában előre kell utalni, elég este azon mérgelődni, hogy hol alszunk. Néha nem egyszerű, de olyan még nem volt, hogy ne aludtunk volna sehol. Sátor mindig van nálunk, így vadkempingezni is szoktunk. Vagy fizetős kemping, esetleg panzió, de ha más nincs, és késő éjszaka van akkor hotel.
A szállást hogyan szoktad megoldani?
Én pl magasról tojnék a hetekig tartó 50 fokra, ha iránban motorozgatva kéne elviselnem
Krisztián áruld el, hogy hogy van az, hogy a +50 és a -50 fokba is simán elmotorozgatsz? Hogy nem fagysz/sülsz rá a motorra?