Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meddig akarsz Te motorzni?
az esőruhád nagyon tetszett, ha a fölsője olyan lenne mint nekem az alpienstars, akkor meg a legkirályabb lenne
az igggeeenn:-D
3xs;-) nekem csak sima xs kell kabatbol , kesztyubol nemtudom de az s es eleg nagy volt az ujjamnal:-D
igen , onnan való, szentendrei uton vettem a bázis motorból...
valami jó fajta,akciós téli kesztyűről nem tudsz
Így legalább nem kell vennie Zack-nak esőruhát, a tiédbe belefértek mind a ketten.
Akkor én megvehetem...
Ami rajtam volt az évadzárón az tökéletes, legalábbis eddig nem ázott még át (protektoros is meg téli is meg drága se volt és 3XS-es, így csak 1-2 ujjamnál nagy )

De kéne ilyen gumikesztyű, amit nyáron rá tudok venni a bőrre, ha véletlen esőbe mennék Peti a tied a louisból van? Én ott sajna még csak óriásméretet találtam De a kesztyűvel mindig szívok
egy jó téli kesztyű nekem is kéne
Van itthon a szekrényben egy full bőr gyerek munkás kesztyű. 10 éves volt a fiam amikor jó volt rá. Abban hegesztett Tehát lehet kapni, de macerás.
Amúgy a Vektorban láttam fehér motoros rendőr kesztyűt, és saccolom hogy membrán (goretex?) is van benne. Az ára rémületes 12 eFt+AFA? Az viszont necces, hogy csak rendőr veheti meg.
Abból bizti nincs méreted, de ha meg se nézed, nem fogod tudni.
Ismétlem, gyerek méretben Hány gyereknek van szüksége munkavédelmi kesztyűre? Sajnos tudom miről beszélek, az első 3000 ft-os esőruhám onnan van. S-es és még Peeeti85-re is nagy lenne kb
Ez még nem is olyan rossz
Te meg kicsit lassú. (Másfél éves hozzászólásra reagáltál.) :D
Kicsit vakon vagy, a Bódis a legjobb dob , jah és magyar!
Szia,
Szerintem meg pont nem a motorosok fognak szaporodni hisz az autóm is kb. annyit eszik mint a motorom (6 liter). Inkább szerintem egyre több biciklis, tornádó és minirobogó van az utakon. Azokkal lehet igazán spórolni. (na meg a DL650-essel )
Teljesen jogos, az amit írsz! De erősen elgondolkozom azon, hogy miért van ennyi baleset!
azért van szerintem mert nemfigyelünk se önmagunkra se a többi közlekedő társunkra és túértékeljük saját és gépjárművünk képességeit! ha mindenki figyelni a másikra nem lenne gond, és személyes vélemény, de én beveztném X idő után a személyi tréningeket! Lehet, hogy ez furán meg drasztikusan hangzik de én ezt csinálnám mind a kocsi, mind a motorosoknál!
Mindig abból van több baleset amivel többen közlekednek. Rengeteg autós baleset van napi szinten, a kis koccanásoktól a halálesetekig. De szinte már megszokott, SAJNOS, nem nagyon figyelünk fel rá.

Ha többen fognak kerékpárral, robikkal és motorokkal járni a benzin árak végett akkor sajnos több lesz a motoros baleset is, vagyis csak annak fog tűnni, mert a többsége bizonyos időközre esik: április-október. Az autós meg egész évre oszlik el. Ez csak a saját észrevételem persze.
aztaaa jó k... , nem semmi
De ha ráhúzom a tokot, akkor nem fog tőle csúszni a gázkaron a kezem?
Egyetértek veletek, munkaruházati bemész, nem lehet annyira drága és remélhetőleg tartós is! :)
De ha, így haladunk a benzinárral, egyre több lesz a motoros az utakon aminek én csak örülök! :)
Viszont, egyre több a motoros baleset és már nemigazán tudom eldönteni, hogy hol az autós vagy a motoros hibája a dolog :S
Munkaruházati. Szerintem ott még bélelt vízhatlan is lesz.
Akkor marad a kesztyűre húzható gumikesztyű. Az ocsó is és szerintem annak kell a legjobban bírni. Csak tudnám hol lehet kapni gyerek méretben
ezér jó a Marushin :D