Nem egyedi motort akarok :)
Napi használatra és ne legyen vele sok gond, a kopó alkatrészeken kívűl...ezért is gondolkoztam e 2 kategóriába!
Te melyiket javaslod?
Ha arra gondolok, hogy hány nagymotort lehet kapni 25kW-os papírokkal, akkor nem. És a mostanit sem vezethetném, papíron, hiába 250-es. Inkább a saját fizikai korlátaim. Ezért sem csináltam nagyjogsit, mert nehéznek bizonyult a tanulómotor. Majd tavasszal meglesz az is. De attól még nem veszek nagyobb motort
Van motoros előéleted, vagy egyből nagyjogsi nagymotor?
Ilyen kijelentést, hogy nem akarsz 160-nál többel menni ne tegyél, ha még nem mentél 160-al vagy többel Elhamarkodott Ahogy az ember megérzi az adrenalin ízét, akármennyire is tépi a szél, küzdeni fog ellene
Én ezért is vettem olyan motort, aminek 170 a vége, így ha akrnék se tudnék száguldozni Nagyon
Ez tetszik :D
160 fölött már amúgy se mennék, mert nem csak a menetszél elől kellesz bújni hanem a rendőrök elől!
Esetleg gondolkoztam még egy másik motoron
Suzuki V Strom...vélemény?:D
Sziasztok.lenne egy Yamaha fz6 hoz sport kipufogom eladó ha valakit érdekel,a gyári helyére tökéletesen passzol nem üvöltős hanem szép mély hangja van,most voltam műszakin és simán át ment.20 000ft
Én kipróbáltam mindkét verziót, és megfogadtam csak is félidomos gépet szabad venni. Bár igaz csak 120- felett van értelme az idomnak a mentszéllel szemben. Esőtől nem véd meg , vagy talán egy picit.
Nem akarok én annyira gyorsan menni, ahogy mondtad is vagyis írtad, hogy csak ésszel "áthágni"
amúgy az elázás tényleg mindegy, hogy milyen! De mondjuk akkor 150ig túrázás szempontjából is megfelelő a naked verzió? Gondolok itt arra, hogy átruccani valamelyik másik országba, német, olasz ilyesmi!
Jó sisakkal, utcai sebességhatárokat csak ésszel áthágva teljesen felesleges az idomos motor. Esőruha ígyis-úgyis kell, akkor meg mind1 hogy csak a fele vagy az egész ázik el. A szélnyomás meg 140-150es tempóig nem igazán zavaró (Könnyű, áramvonalas sisakban!)
Attol fugg, milyen magas vagy! En nem vagyok valami magas, de nekem ez a kis plexi eppen megfeleloen loki el a szelet.
Egyebkent nem kell aggodni ezen, esobe igyis, ugyis megazol, hacsak nem turaendurod van.
Nagyon köszi a válaszokat, minden vélemény érdekel csak mivel a hétvégén költöztem új pecóba így kicsit kimaradt az internet az életemből (gondolom érthető). Körbejárom a problémát aztán ha nem találok semmit majd jelentkezem. Jah még valami igen XX helyett vettem de köztük volt egy Tuono-m is csak az nem jött be. Üdv.
semmi ..nem tudok rosszat mondani róla...Hayabusa után vettem kicsit lehetne erösebb érzésem van néha..
Igazán jó mindenes motor...Ráadásul patent állapotú a fazerem
Napi használatra és ne legyen vele sok gond, a kopó alkatrészeken kívűl...ezért is gondolkoztam e 2 kategóriába!
Te melyiket javaslod?