Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont, hogy könnyű. Mivel nem iszom, nem vagyok hozzászokva, így kevés is elég a jókedvhez Ergo "ocsó" vagyok
úgy látom te más véleményen vagy :D
Nem lehet leitatni
Azért ez meglepő a mai világba :)
Büszkeséggel tölt el, hogy ilyen lányt ismerünk! :)
Vettem is vagy 2 éve kettőt. Kibuheráltam a szálat, volt egy kezeslábas alsóm, elvittem arra felvarratni. Aztán a varrónő feladta, mert nagyon merev volt a fűtőszál. Nem tudta eldolgozni. Azóta áll a projekt.
reggelente látok egy motorost nagymotorral, a -2 fokban nem tudom hogy bírja
na nekem olyan üléshuzatból 2 hetente kellett vennem, mert mindig behalt a végén már 3 volt egyszerre az ülésen inkább egy drágábbat kell venni, de az jó legyen...
Tesco-ban 1500 ft a fűthetős autós üléshuzat. Megveszed, derekadra tekered, bedugod a kormányon lévő szivargyújtóba és örülsz.
Kolléga buherált egyet magának. Konkrétan a Tuskóból vett egy fűtéses üléshuzatot, kiműtötte belőle a fűtőszálat és bevarratta a ruhába és voilá kész is a fűtött ruha.
Jó nektek! Az én ruhám nem tágul úgy, hogy 3 rétefet alávehetnék. 2 réteg, az alsóval együtt azt abban kell megfagyni. Jó dolog a bőr. Nehzen ázik át, főleg ha kezelve van, de nagyon könnyen hűl. (Nyáron meg meleg.)

Apropó! Volt régen az elektromosan fűthető rucikról szó. Mi lett vele? Nem mintha venni akarnék, mert ha hidegben én fázom, akkor a moci is fázik, meg a gumi is, aztán baromi drága egy zakó és nem is divatos. Szóval nem forszírozom, ha nem muszáj.
Te a motorlineba lehettél
A bázis elköltözött a fáy utcába nyáron
tegnap voltam ott a szentendrei úton... tele vannak Spidi kesztyűkkel.
hatalmas a választék és annyira nincsenek is elszállva az árakkal.
Én kérlek szépen nem iszom alkoholt
borozgatunk borozgatunk
Nah majd Barbi letekeri a .....
Én csak lassan és kanyarmentes helyen motorozom
Remélem találkozunk nyáron is, és akkor megmutathatod a bájaidat.
Van lehetőség derékba szűkíteni, ha nincs alattad annyi ruha, hogy michelin baba légy Így nem annyira izgalmas
Én csak melegbe motorozok
Nem tudom, női-e a fazonja. Bár figyeltem az alakod erősen, de igazán nem jött át rajta.
Melegekkel ........ööö.............melegben kell motorozni!
Én majd megfagytam, pedig volt rajtam 2 aláöltöző, felül még egy pulcsi is meg póló, rajta a motoros cucc és az esőruha. Amint lesz miből beszerzek egy hőtükrös-termós, cordura szettet. Csak nincs az a jézuska, aki adna erre 150-et De tavaszig ráérek spórolni
kabbe
hétvégén ha sütni fog a nap kinézhetünk valamerre,
az évadzáróra jól jött volna
mondjuk én rosszabbra számítottam,
ilyen hidegbe eddig 1szer mentem, de akkor szarrá fagytam, most egyedül jobb kezem ill a sisakon jött be hűs levegő,
alul -fölül volt 3-3 réteg rajtam plusz esőruha +termobélés

mondjuk lassan cordura rucit is kell vennem, 4év alatt elégé szarrá ment a gatya,
Az azóta hordáson kívül van mióta lehorzsolta a fényezést és ezért a kapaszkodókat is újra kellett fújni

Én azért kértem ezt mert jó a színe és női a fazonja

Az én kesztyűm kifutó volt tavaly, de asszem még van belőle. Ha minden igaz 30 ajró, nem vészes
Ilyenkor már kevés a konkurencia és nem motorozzák állandón körbe