Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi a bajod a fazerrel
háát még nem tudom
Bár még Milka az XXforum oszlopos tagja is azt mondta: "nagyon meg fogod bánni ha lecseréled a Fazert az xx-re"
van igazságod Attis...Az élet csupa kíhívás..
Csak a miheztartás végett!
Semmivel sem jársz jobban az XX-el mint a Fézerrel! És elnézést ha beletúrtam valaki üzletébe de Tibort és "terjedelmét" ismerem ezért írom! De a VFR 1200 se lesz a te motorod... elhiheted
Jö az a fejidom! Főleg ha esik az eső, vagy szedni kell a pacskert. 1 icuri picurit kényelmesebb a szélvédelem miatt, de éljen a kereklámpa! Az nagyon öröm motor.
cseréled a fazert
ha jó áron van jöhet..
mikori az xx?
Éljen a kereklámpa
Szevasz. En masodik motornak vettem az FZ6osomat, de most mar tudom elsonek is vehettem volna. Ha nem huzd neki nem megy/veszelyes. A markolat is olyan, hogy veletlenul sem tud meglepetest okozni
milyen evjaratot keresel? Nezd meg az enyemet a galeriamban ha szepet akarsz latni.
én például,simsonon, jawan, mz-n nőttem fel, és ezért is vettem naked-ed, meg ez tetszik ,
szerintem próbáld ki mindkettőt
Ezekszerint FZ6-ot szeretnél. (nekem FZS van)

Egyébként a fejidomos Fazer szélvédelem szempontból szerintem pont optimális városba járni/túrázni is. Nevezhetnénk fejidomos nakednek is. Én sokáig a körlámpás 600 Banditba voltam szerelmes, hidd el, kell az a szélvédő.
Köszönöm a tanácsot , ilyen gyorsan :)
Csak azt nem tudom még mindig, hogy naked verziót vegyek vagy milyet? Mert többnek járnék városba, tehát munkába járás és ilyenek! Max évente pár túra..tehát naked vagy sem?:$
Valami ötlet..bocsi a tudatlanságomért:$
nekem is ez volt (van ) nagyon jó nem ideges,kényelmes,és nem feltűnő pedig szép 1 motor. De ha kell tudok 1 jót http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Szia! Nekem is ez volt az első komolyabb gép. Barátságos, könnyen kezelhető, hamar van sikerélmény, de azért vigyázni kell vele, mint bármelyik 100 ló körüli géppel. Egyszóval én tudnám ajánlani.
Sziasztok!
Az lenne a kérdés, hogy első "nagymotorként" tudnátok ajánlani a fazert?
mert sokan tanácsolják...nektek valami vélemény?
mert 2002-es
remélem jol meghajtottad
itt maradt egy haver itt hagyta míg kirándulgat...
de azt mondta ha tudom,eladhatom
remélem nem szervizelni vitték hozzád!
vagy a hatóság köreiben mozogsz már és lefoglaltad
nem kell az ötösöd...elég 3és fél
Kw-s vitába esett nálánál okosabbal.
?
Bari égeti magát a Horneten Nem tudok róla semmit!
vaen egy 5ösöm, jöehet