Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont a felét meg lehet sporólni. Régen én is nyomtam még fagyban is a gixxerrel. Most már papírkutya lettem.
Pénztárca függő,én pl keveset spórolnék vele, nekem annál többet ér az a szabadság,hogy akkor megyek vele amikor csak akarok. Lesz még itt jó idő! (az éves terhem:32e-ft (köt-telj.ad) és még fizetsz is érte(kb 2800.-)) Tehát kinek hogy.
Szasztok!

Valakinek van esetleg tapasztalata michelin pilot power 2 ct-ről vagy power pure-ról mert ezeket nézegetem és sok jót írnak róla de inkább a tapasztalatra lennék kiváncsi.

Választ köszönöm
Sziasztok,
Nincs téma látom.
Kivonattam a mocit télire. Ti kiszoktátok? Lehet vele sporólni egy kevéske kis pénzt.
Szuper. Megfáztam, ennek örömére a haverral "becsajoztunk".

http://youtu.be/J06LtVgB3v0
mondjuk nemnagyon érdeklik a válaszok, csak kérdezett
maradjunk a realitás talaján. interneten keresztül még soha senki nem szerelt meg motort. legjobb választás talán elvinni egy szerelőhöz, mert ez a sok vélemény nem más mint tű keresése a szénakazalban.
Riasztó van a gépben?
Azt megnézted, hogy kapnak e a gyujtótekercsek feszejt? A sztender, lábtámasz, kuplung kapcsolókat könnyen kiméred, de a legegyszerűbb ezek csatlakozásait végignézni. 1x jártam úgy, hogy az oldalsztender csatlakozóját viccesen széthúzták, de nem teljesen. Na ettől aztán menet közben hol leált, hol elindult a gép. Abból jöttem rá, hogy 0-ában mindíg ujra indult, de 1-ben leált.
Ha minden OK. akkor lehet gyujtásvezérlés (CDI) hiba is. Azt kérj valakitől kölcsön próbára, mielőtt megveszed. Aztán mindenképp nézz rá a töltő áramra, mert sanszos hogy a fesz.szab. csinálta ki ha az a baj. Aztán kérdezz.
Ha lábtartó lent van, piros kapcsoló bekapcsolva, esetleg sebességben van, az önindítóra nem reagál. Nem teker, nincs hang, szag. Egyszerűen nem funkcionál.
Xx-?helyett vetted?
Ott valami a gyújtó tekercsek körül lesz..... (szerintem)
kormány és sztender kapcsoló hibánál nem is teker az önindító szerinten
egyik gyertyánál sincs szikra ?
Sziasztok skacot.Tudnátok segiteni h 99 es r6hoz iridium gyertya jo e?vagy inkább a gyárit rakjam majd beleííííííííííííííí,
Sziasztok az lenne a kérdésem, van-e valami tipikus elektromos baja az 1000-es fazernek mert most vettem és nem indul. Szikra nincs benzin van (szag is a kipuffban), önindító teker, mégsem indul. Átnéztem a csatlakozókat de minden ok. A kormány kapcsoló és a sztender kapcsolóra gyanakszom ( de lehet hülyeség) Amúgy 2002-es karbis. Légyszi segítsetek, előre is köszi.
Milyen fos idő? Két hete minden nap motorral járok suliba!
Szasztok skacok!

Tankpadom elkészült végre:) Hátha teccik vkinek:) Sajnos itt a fos idő csak csinositani tudom a gépet:)
a szállások nagyon nem érdekelnek.

De azokat megköszönném ha nagyjából leírnád merre mentetek és mit érdemes megnézni? Illetve a kemping neveit.
Még sosem voltam kint Németbe de tetszik nagyon ahol jártatok
Hát igen. Lehet azért, mert autóval voltunk. De még a hó is esett előző nap. Ha jól emlékszem olyan 11-12 körül érkeztünk és olyan 4 óra felé már jöttünk is vissza. De még akkor is baromi sokan voltak és mentek fel.
Ti biztos az olcsóbb jegyet vettétek.
Ez augusztus 20-a környékén volt. Valószínüleg azért voltak kevesen mert már este fél 6 körül mentünk fel. Akkor értünk oda.
Bár nem tudom ti mikor voltatok.
Útleírásra nem biztos, hogy én vagyok a legalkalmasabb.
Igazából Amszterdamba mentünk. Odafelé 3 napot szántunk rá, hazafelé ötöt. Az útvonalat, szállást az időjárás, az ismert látnivalók és a "véghatáridő" befolyásolta.
Szóval csak reggel találtuk ki, hogy merre megyünk, mit nézünk meg és nagyjából hol fogunk megszállni. Aztán vagy úgy alakult, vagy nem.

Kutyát meg a környéken úgy szállítasz, hogy beteszed a kocsiba. Mondjuk chip és útlevél nem árt. De nem kérték sehol.
Anglia, Írország persze más. Ott karantén vagy vérteszt, min. 6 hónap várakozás....
Érdekes. Én egyenes uton is találok kanyart. Viccet fére, ha 20-at elment az NEM rossz!
Azért hozzá tartozik, hogy itt már vagy 14-15 ezer volt a gumiban és sajnos sokat mentem vele pályán. Szóval nem itt vállasodott ki.
Mondjuk mikor valamivel 20 fölött lecseréltem a széle még majdnem ugyan ilyen volt. Középen meg nem volt minta egyáltalán.
Mikor kell a Glocknerre menni, hogy ilyen üres legyen, lássál mormotát és gyöngyörű idő legyen? A vízesésekről nem is beszélve Bezzeg amikor mi voltunk alig volt 4 fok, szakadt majdnem végig az eső, mormoták elbújtak és baromi sokan voltak fent, Július közepe, vége felé.
Szia

Gyönyörű helyeken voltatok. Kutyát hogy lehet kivinni németbe? Nekem egy Francia bulldogom van és szeretném majd magammal vinni túrázgatni. Illetve megköszönném ha esetleg egy uti leírást adnál, mert a képeket elnézve gyönyörű helyeken voltatok. Szeretem én is a vizet meg a természetet.
e-mail címem az adatlapomon