Elindultak jópáran, főleg elkisérni Krisztiánt, bár az idő is velük indúlt. Folyamatosan szakadt az eső és kockára fagytam amíg Dunakesziről Érdig jutottam. Se meleg se nap, és azt a kis langyosságot amit a ruhába gyüjtöttem (pukkadozva ) a párolgó víz és a szél tüntette el. Papírkutya vagyok. Szabaka...
Elindult egyáltalán valaki?
Mindenesetre a szép őszi napsütésben lenyomtam egy 200ast.
Somoskőújfalu-Salgótarján-Nagykeresztúr-Sámsonháza-Tar (itt ugye dekkoltam 10:30-11:30 között) majd Zagyvaszántóig lementem, hogy megnézzem hol vannak, de egyetlen motoros nem jött szembe innen vissza Tar-Sámsonháza-Nagykeresztúr-Salgótarján-Cered-Zabar-Pétervásár
a-Mátraszele-Salgótarján-Somoskőújfalu vonalon.
Én oly mértékben egyetértek Veled, hogy most a mocira vettem szépen egy gyári dobot a rajta lévő (álom szép hanggal megáldott) Gianellit meg aldtam. Nem kell nekem a hercehurca meg a plusz költség......
Ez az egyik legfontossab ok a másik idén már volt téma töbször a sportdob,a rendszám simán ugrik miatta,de ha idén csipegették akkor jövőre amikor még több lé kell rászállnak és szevasz,és most eladod 30-ért akkor meg visszaveszed 150-ért.
Persze tudom sokakon nem fog a golyó de én egy ilyen beszari alak vagyok
A eset, Nem tudom mennyire végzetes, de érdemes minden gyári alkatrészt megtartani. Bizalmat kelt a vevőkben, plusz egy nagy előny.
B eset, Ráadásul, mikor eladod a gépet, jobban jársz, ha visszateszed rá a gyári cuccokat és az extrákat külön adod el.
Végre lekerült a gyári dob a gépről most már baszott jo hangja van:) Ha valakinek kellenne esetleg a gyári dob megbeszélhetjük az árát.
Leorol is lövök be egyet:)
Most is fasza idő van, csak benya nincs már a gépben :(
Nincs ezzel semmi gond, legközelebb főszervező telefonszáma nélkül nem indulok el. :)