Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt egy csepp nem esett. Tegnap volt egy kis eső, de azóta semmi.
Most is fasza idő van, csak benya nincs már a gépben :(

Nincs ezzel semmi gond, legközelebb főszervező telefonszáma nélkül nem indulok el. :)
Elindultak jópáran, főleg elkisérni Krisztiánt, bár az idő is velük indúlt. Folyamatosan szakadt az eső és kockára fagytam amíg Dunakesziről Érdig jutottam. Se meleg se nap, és azt a kis langyosságot amit a ruhába gyüjtöttem (pukkadozva ) a párolgó víz és a szél tüntette el. Papírkutya vagyok. Szabaka...
Várom már, hogy a többiek mikor kerülnek már elő és Téged, milyen módon sikerült elkerülniük...
Köszönöm szépen!

A Yamaha érdeme.
Mennyivel szebb lett ezzel a fejidommal.....
1. A ST-Cered közötti szakasz legszebb része.
2. Ez már mindennek a határa (legalábbis Magyarországé biztosan)
3. Tájkép motorral
Pár kép:
1. Tar Sztupa melletti parking.
2. Sámsonháza
3. Sámsonháza
Elindult egyáltalán valaki?
Mindenesetre a szép őszi napsütésben lenyomtam egy 200ast.
Somoskőújfalu-Salgótarján-Nagykeresztúr-Sámsonháza-Tar (itt ugye dekkoltam 10:30-11:30 között) majd Zagyvaszántóig lementem, hogy megnézzem hol vannak, de egyetlen motoros nem jött szembe innen vissza Tar-Sámsonháza-Nagykeresztúr-Salgótarján-Cered-Zabar-Pétervásár
a-Mátraszele-Salgótarján-Somoskőújfalu vonalon.
Bakker! Oda se értek?
Én oly mértékben egyetértek Veled, hogy most a mocira vettem szépen egy gyári dobot a rajta lévő (álom szép hanggal megáldott) Gianellit meg aldtam. Nem kell nekem a hercehurca meg a plusz költség......
Ennek ellenére mindenki papírkutya lett. 10:30-11:30 között dekkoltam Taron a sztupa melletti parkolóban de senki nem járt arra.
Ez az egyik legfontossab ok a másik idén már volt téma töbször a sportdob,a rendszám simán ugrik miatta,de ha idén csipegették akkor jövőre amikor még több lé kell rászállnak és szevasz,és most eladod 30-ért akkor meg visszaveszed 150-ért.
Persze tudom sokakon nem fog a golyó de én egy ilyen beszari alak vagyok
A eset, Nem tudom mennyire végzetes, de érdemes minden gyári alkatrészt megtartani. Bizalmat kelt a vevőkben, plusz egy nagy előny.
B eset, Ráadásul, mikor eladod a gépet, jobban jársz, ha visszateszed rá a gyári cuccokat és az extrákat külön adod el.
merre mentek túrázni?
Mért is lenne végzetes hiba?
Végzetes hiba eladni
Petike en egesz hetvegen Pozsonyban vagyok....de azert kosz hogy irtal
Kitartast nektek,nem tul kellemes az ido ....
Üdv néktek!

Végre lekerült a gyári dob a gépről most már baszott jo hangja van:) Ha valakinek kellenne esetleg a gyári dob megbeszélhetjük az árát.
Leorol is lövök be egyet:)
Már most 7 fok van :)
Lassan megindulok Tar felé. 6 fok van és borult szeles az idő. Yeah. :)
Jó utat Nektek.
Na én összeszedem magam, azt kitolom a bicót.
erre kíváncsi leszek
Maradt még valaki a túrára?
Használd egészséggel!