Egyik haverom szolnokról azt hittem az övé, neki is ilyen színű. Bár van rajta doboz, de azt hittem a felszerelés előtt készült a kép. Nem tudom volt-e dániában, lehet.
A tolórúd alján, tetején van egy-egy kontra anya, azokat kilazítva, a tolórudat forgatva tudsz minimális mértékben változtatni a pedál magasságán. Aztán kontra anyákkal rögzíted a helyzetét.
Elvileg lehet a felső karon ugyanolyan játékot eljátszani mint a fékpedálnál, de nem nagyon érdemes vesződni vele: ez a motor nem a feszes pozícióról szól, nem ismerem a tervezési értékekeket de kb. 170-190 gyári beállításokkal használható gond nélkül.
No.
A fékpedált elvileg úgy, ha fellazítod a tengelyénél a rögzítést, beállítod aztán az első lépés visszafele.
A váltókarról kell egy kép, ott egy tolórúdon kellett állítani, azt hiszem.
Egyszer csináltam, és most nincs előttem a dolog.
De egy 10zes kulccsal elég egyszerűen megoldható a dolog, elég evides, ha ott van előtted a szerkezet.
Mindjárt próbálom megkeresni a manualban.
bornslippy: Látom, már válaszoltak tapasztalt barátaim a kérdésedre, csak megerősíteni tudom, hogy gond nélkül elfér a magamfajta méretekkel rendelkező ember is a gépen.
Forintra ennyiért vettem a vasat egy éve. Jó ajánlat. Válassz színt, vedd meg!
A kép egy dán motorkereskedő oldalán van, úgyhogy alapból kizárom a lehetőséget, hogy ismerősé legyen.
baloldal
A tolórúd alján, tetején van egy-egy kontra anya, azokat kilazítva, a tolórudat forgatva tudsz minimális mértékben változtatni a pedál magasságán. Aztán kontra anyákkal rögzíted a helyzetét.
Elvileg lehet a felső karon ugyanolyan játékot eljátszani mint a fékpedálnál, de nem nagyon érdemes vesződni vele: ez a motor nem a feszes pozícióról szól, nem ismerem a tervezési értékekeket de kb. 170-190 gyári beállításokkal használható gond nélkül.
A fékpedált elvileg úgy, ha fellazítod a tengelyénél a rögzítést, beállítod aztán az első lépés visszafele.
A váltókarról kell egy kép, ott egy tolórúdon kellett állítani, azt hiszem.
De egy 10zes kulccsal elég egyszerűen megoldható a dolog, elég evides, ha ott van előtted a szerkezet.
Mindjárt próbálom megkeresni a manualban.
El tudnád mesélni, hogy tudnám ezt megeszközölni? (márha így el lehet mesélni)
Forintra ennyiért vettem a vasat egy éve. Jó ajánlat. Válassz színt, vedd meg!
Az FZ6n-nél a fék- és váltópedál szöge állítható?