Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenhol meg lehet állni.
hát nem t"om. Én nem fizetnék ~5 rugót, azért, hogy átmehesseg egy hídon, amin ugye nem lehet megállni fotózni...
"Naponta ingázó"
Daily commuting ez mit jelent??
Ezt csak azért építették, hogy könnyeben lehessen sört szállítani...
nincs ott semm, csak sőr és tenger, meg valami híres híd, de nem tudom hogy hívják
Meg a ...........más nincs dániában???
A Tuborg hazája.
Egyik haverom szolnokról azt hittem az övé, neki is ilyen színű. Bár van rajta doboz, de azt hittem a felszerelés előtt készült a kép. Nem tudom volt-e dániában, lehet.
Ki az a Balla?

A kép egy dán motorkereskedő oldalán van, úgyhogy alapból kizárom a lehetőséget, hogy ismerősé legyen.
ez nem a Balla motorja????
úgy értem 170-190-es magassággal...
Itt a kép.
baloldal

A tolórúd alján, tetején van egy-egy kontra anya, azokat kilazítva, a tolórudat forgatva tudsz minimális mértékben változtatni a pedál magasságán. Aztán kontra anyákkal rögzíted a helyzetét.
Elvileg lehet a felső karon ugyanolyan játékot eljátszani mint a fékpedálnál, de nem nagyon érdemes vesződni vele: ez a motor nem a feszes pozícióról szól, nem ismerem a tervezési értékekeket de kb. 170-190 gyári beállításokkal használható gond nélkül.
No.
A fékpedált elvileg úgy, ha fellazítod a tengelyénél a rögzítést, beállítod aztán az első lépés visszafele.
A váltókarról kell egy kép, ott egy tolórúdon kellett állítani, azt hiszem.
Egyszer csináltam, és most nincs előttem a dolog.
De egy 10zes kulccsal elég egyszerűen megoldható a dolog, elég evides, ha ott van előtted a szerkezet.
Mindjárt próbálom megkeresni a manualban.
Tökéletes!
El tudnád mesélni, hogy tudnám ezt megeszközölni? (márha így el lehet mesélni)
bornslippy: Látom, már válaszoltak tapasztalt barátaim a kérdésedre, csak megerősíteni tudom, hogy gond nélkül elfér a magamfajta méretekkel rendelkező ember is a gépen.

Forintra ennyiért vettem a vasat egy éve. Jó ajánlat. Válassz színt, vedd meg!
Ja, most láttam hogy kiegyenlítőtartály.
kozmax, mi az a fekete doboz az új fz6 kipufogókönyöke mögött??? A blokkon.
igen
Persze.
Sziasztok!
Az FZ6n-nél a fék- és váltópedál szöge állítható?
No akkor én sem maradok itt bagolynak. Jó éjt!
Mentem én is szunyálni.....