A vulkanizáció a guminál nem áll meg akkor mikor kiveszik a sütőből! Évről évre keményebb lesz! Illó anyagokat tartalmaz, mellyek távoznak az évek során! A szerkezet pedig rayonból és kenderből van, ami ugye szétmálik!
Azér a versenysportot ne keverjük össze az utcai és túramotorozással.
Én igazából csak arra akartam utalni, hogy sokan túlzásokba estek ha öreg gumiról volt szó! Itt a neten is olvastam hülye hozzászólásokat.
Viszont ha már felhoztad a versenykörülményeket, a Metzeller csínált egyszer egy tesztet két ugyanolyan típusú gumival csak éppen egyik szett az 5 éves volt... a teszt eredménye !versenypályán elhanyalogható külömbséget mutatott..
Hidd el hatalmas különbség van közötte! Csak gondolj bele, hogy a versenyzők miért használnak mindig nagyon friss gumikat, és miért nem mennek többször ugyanazzal a gumival!
Ez az irányjelző mostanában nagyon felkapott a rendőröknél.. kb 1 hónapja 6-tan motoroztunk Balkányból Nagykálló irányába és út közben utolértünk egy rendőrautót. A yard kb 70-80 km/h-val cammogot így az első motoros megelőzte..amint elhaladt mellette hang fény be..a srác megállt. A rendőr szerint nem volt irányjelző, mivel én mögötte haladtam láttam h volt index csak vagy 2-őt villant amíg előzött. Szval ő nem ismerte el..így finom 30 ezer lett a bünti :D Ha nem állsz meg az is 1 megoldás..de veszélyes meg ha rendszámodat leírja később bajod lehet..
nah fent van a gumi a motoron. ahoz képest, hogy 5 éves egyáltalán nem érzem, hogy tapadásban külömbség lenne. egyből kipróbáltam a körforgalomban :D
nagyon úgy néz ki ez a gumiöregedéses story is egy nagy parasztvakítás amit híresztelni a gumigyártók érdeke.
a gumis srác szerint a lényeg a tárolásban
Semmi.
Mindig is tartottam az ilyen esetektől... mindig nekik lesz igazuk. Ha ti akár öten is vagytok és ugyanazt mondjátok, azt fogják ellenetek felhozni, hogy a "barátok összetartanak", a rendőr pedig hivatalos személy. Ezek sakkmatt helyzetek, ha nincs rögzítve videón mondjuk, akkor nincs mit tenni.
A mocskos korrupt közeg leint éjfélkor a kihalt váárosban.
-papirokat
-ezzel minden rendben,de irányjelző nélkül kanyarodot védett útra.
-szerintem jeleztem
-ha nem ismeri el feljelentem
-ti 2-n vagytok ba..meg,elismerem
-ha 3-an lennénk a kocsiban és pont az irányjelzőre figyelmeztettük volna egymást és 3-an erre hivatkoznánk bent akkor mi lenne?
-meghallgatnák és nekünk (rendőrnek)adnának igazat!
(a kocsival hatóságilag-műszakilag minden rendben!)
Igazi diktatúra:állnak az út szélén és bízonyiték nélkül vádaskodnak és SZEDIK A PÉNZT!
-papirokat
-szerintem jeleztem
-ha 3-an lennénk a kocsiban és pont az irányjelzőre figyelmeztettük volna egymást és 3-an erre hivatkoznánk bent akkor mi lenne?
-meghallgatnák és nekünk adnának igazat!
Igazi diktatúra:állnak az út szélén és bízonyiték nélkül vádaskodnak és SZEDIK A PÉNZT!
neem széttszedtem, lepucoltam, lekentem, összeraktam ugyanúgy szar... szóval nem is folgalkoztam vele, mert közbe kaptam defektet aztán most azt kellene megoldani. Holnap délelött viszem gumishoz, felrakatom ezt a használt gumit amit vettem. remélem befér egy renault trafic-ba a moci..
Én igazából csak arra akartam utalni, hogy sokan túlzásokba estek ha öreg gumiról volt szó! Itt a neten is olvastam hülye hozzászólásokat.
Viszont ha már felhoztad a versenykörülményeket, a Metzeller csínált egyszer egy tesztet két ugyanolyan típusú gumival csak éppen egyik szett az 5 éves volt... a teszt eredménye !versenypályán elhanyalogható külömbséget mutatott..
Van skype-od?
Ha fürödni is akartok, és szeretitek a nagy hullámokat még Isztambul előtt ajánlhatok egy strandot (partszakaszt).. mi nagyon élveztük anno.
Mondjuk az Mzclubbal.....
De szívesen gurulnék a fazerattival is
Kézigránát, egykerék
Ilyenkor milyen felszerelést visztek pluszba, amit egy 1-200 km-es útra nem? Lesz autós kíséret?
hány napot terveztek?
nagyon úgy néz ki ez a gumiöregedéses story is egy nagy parasztvakítás amit híresztelni a gumigyártók érdeke.
a gumis srác szerint a lényeg a tárolásban
Mindig is tartottam az ilyen esetektől... mindig nekik lesz igazuk. Ha ti akár öten is vagytok és ugyanazt mondjátok, azt fogják ellenetek felhozni, hogy a "barátok összetartanak", a rendőr pedig hivatalos személy. Ezek sakkmatt helyzetek, ha nincs rögzítve videón mondjuk, akkor nincs mit tenni.
-papirokat
-szerintem jeleztem
-meghallgatnák és nekünk (rendőrnek)adnának igazat!
(a kocsival hatóságilag-műszakilag minden rendben!)
Ötlet ilyen esetre?
-papirokat
-szerintem jeleztem
-meghallgatnák és nekünk adnának igazat!
Ötlet ilyen esetre?