Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

túramotoros vagyok.. lehetőleg kerülöm az egyenes szakaszokat :)
A vulkanizáció a guminál nem áll meg akkor mikor kiveszik a sütőből! Évről évre keményebb lesz! Illó anyagokat tartalmaz, mellyek távoznak az évek során! A szerkezet pedig rayonból és kenderből van, ami ugye szétmálik!
Végülis ki hogy használja! Ha csak egyenesen mész akkor jó bármilyen!
Azér a versenysportot ne keverjük össze az utcai és túramotorozással.
Én igazából csak arra akartam utalni, hogy sokan túlzásokba estek ha öreg gumiról volt szó! Itt a neten is olvastam hülye hozzászólásokat.
Viszont ha már felhoztad a versenykörülményeket, a Metzeller csínált egyszer egy tesztet két ugyanolyan típusú gumival csak éppen egyik szett az 5 éves volt... a teszt eredménye !versenypályán elhanyalogható külömbséget mutatott..
Szia!
Van skype-od?
En is megyek Istanbulba, csak repcsivel...
Hidd el hatalmas különbség van közötte! Csak gondolj bele, hogy a versenyzők miért használnak mindig nagyon friss gumikat, és miért nem mennek többször ugyanazzal a gumival!
Ez az irányjelző mostanában nagyon felkapott a rendőröknél.. kb 1 hónapja 6-tan motoroztunk Balkányból Nagykálló irányába és út közben utolértünk egy rendőrautót. A yard kb 70-80 km/h-val cammogot így az első motoros megelőzte..amint elhaladt mellette hang fény be..a srác megállt. A rendőr szerint nem volt irányjelző, mivel én mögötte haladtam láttam h volt index csak vagy 2-őt villant amíg előzött. Szval ő nem ismerte el..így finom 30 ezer lett a bünti :D Ha nem állsz meg az is 1 megoldás..de veszélyes meg ha rendszámodat leírja később bajod lehet..
De tankolnék megint a több mint 500 forintos benzinből..

Ha fürödni is akartok, és szeretitek a nagy hullámokat még Isztambul előtt ajánlhatok egy strandot (partszakaszt).. mi nagyon élveztük anno.
Mikor voltál utoljára novi-új gumin? Mentél már 10 éves Macadammal? Ezeket vesd össze. Ne mondj véleményt hiányos tapasztalattal.
Engem is érdekelne, hogy mit viszel ilyen hosszú útra. Hányan mentek majd?
Basszus, mi most voltunk tátra megkerülésen, csüt-vasárnapig....
Mondjuk az Mzclubbal.....

De szívesen gurulnék a fazerattival is
ötlet Sabato, ötlet......?

Kézigránát, egykerék
Nagyon komoly!
Ilyenkor milyen felszerelést visztek pluszba, amit egy 1-200 km-es útra nem? Lesz autós kíséret?
ígérd meg, hogy sokat fényképezel :)
hány napot terveztek?
Kb így, de még meglátjuk útközben.
nah fent van a gumi a motoron. ahoz képest, hogy 5 éves egyáltalán nem érzem, hogy tapadásban külömbség lenne. egyből kipróbáltam a körforgalomban :D
nagyon úgy néz ki ez a gumiöregedéses story is egy nagy parasztvakítás amit híresztelni a gumigyártók érdeke.
a gumis srác szerint a lényeg a tárolásban
Semmi.
Mindig is tartottam az ilyen esetektől... mindig nekik lesz igazuk. Ha ti akár öten is vagytok és ugyanazt mondjátok, azt fogják ellenetek felhozni, hogy a "barátok összetartanak", a rendőr pedig hivatalos személy. Ezek sakkmatt helyzetek, ha nincs rögzítve videón mondjuk, akkor nincs mit tenni.
Tapasztalat valakinek?:

A mocskos korrupt közeg leint éjfélkor a kihalt váárosban.
-papirokat
-ezzel minden rendben,de irányjelző nélkül kanyarodot védett útra.
-szerintem jeleztem
-ha nem ismeri el feljelentem
-ti 2-n vagytok ba..meg,elismerem

-ha 3-an lennénk a kocsiban és pont az irányjelzőre figyelmeztettük volna egymást és 3-an erre hivatkoznánk bent akkor mi lenne?
-meghallgatnák és nekünk (rendőrnek)adnának igazat!

(a kocsival hatóságilag-műszakilag minden rendben!)

Igazi diktatúra:állnak az út szélén és bízonyiték nélkül vádaskodnak és SZEDIK A PÉNZT!

Ötlet ilyen esetre?
Tapasztalat valakinek?:

A mocskos korrupt közeg leint éjfélkor a kihalt váárosban.
-papirokat
-ezzel minden rendben,de irányjelző nélkül kanyarodot védett útra.
-szerintem jeleztem
-ha nem ismeri el feljelentem
-ti 2-n vagytok ba..meg,elismerem

-ha 3-an lennénk a kocsiban és pont az irányjelzőre figyelmeztettük volna egymást és 3-an erre hivatkoznánk bent akkor mi lenne?
-meghallgatnák és nekünk adnának igazat!

Igazi diktatúra:állnak az út szélén és bízonyiték nélkül vádaskodnak és SZEDIK A PÉNZT!

Ötlet ilyen esetre?
emberek, szeptember vége felé nem megy valaki túrázni? társulnék szívesen
ilyenkor az.
neem széttszedtem, lepucoltam, lekentem, összeraktam ugyanúgy szar... szóval nem is folgalkoztam vele, mert közbe kaptam defektet aztán most azt kellene megoldani. Holnap délelött viszem gumishoz, felrakatom ezt a használt gumit amit vettem. remélem befér egy renault trafic-ba a moci..
Látom Te mélyen vallásos ember vagy